Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 237 sonuç

Konu: Türkiye Liginde Şampiyonluk Sorunu

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Şampiyon olduğun zaman kimse seni övmese, kimse senin veya takımının haberini yapmasa sorun olmamı?
    Hall of Famer olabiliyorsam ve şampiyon olduğum kayıtlarda oluyorsa sıkıntı olmaz. Çok da umurumda beni kutlayıp kutlamamaları
    Last edited by meddah : 08.Mart.2012 at 17:50 Reason: İmla

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Hall of Famer olabiliyorsam ve şampiyon olduğum kayıtlarda oluyorsa sıkıntı olmaz. Çok da umurumda beni kutlayıp kutlamamaları
    Sorun kutlanıp kutlanmamak değil arkadaşım niye anlamadım hala.
    Last edited by meddah : 08.Mart.2012 at 17:50

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Önemli olan nokta burası zaten, bu şekilde oluyorsa benim için de çok önemli değil kutlanmak. 1 sezonu belki de 1 aya yakın bir sürede oynadığım düşünülürse, bu konuda son durumu bilmeden oyuna başlamamak gerekir çünkü 2. sezon sonunda anlaşılabilecek bir durum ki bu benim için 2 ay demek.
    Last edited by meddah : 08.Mart.2012 at 17:51
    "YÜCE ATATÜRK"

vedat1987 Misafir

Arkadaşlar bu sorunun reputation'a etkisi nedir? Achievements, kutlamalar falan hadi biryere kadar sineye çekilebilir. Ancak şampiyon olunca menajer ve kulüpte reputation artışı yapılmıyorsa bu ciddi bir sorun ve giderilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Önceki versiyonda rep.artışını gözlemledim ben..

Az once SIgames'ten Neil ile yazistim..

Malesef, sampiyonluklarin achievements kisminda ve biography kisminda yer almama sorunu duzelmeyecek arkadaslar..

Bunu duzeltmeye ugrastiklarini fakat hem playoff hemde ligin 2 tane XML gerektirdigini, bunuda oyunun kabul etmedigini soyledi ama yinede ugrasiyoruz dedi..

Bunun icin bir hotfix bekleyen arkadaslar bosuna beklemesinler..

Reputation olayinda iste teoride etkilememesi lazim ama detayli sekilde bakicagiz dedi.

Saygilar..

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Bizim arastirma ekibi nerde arkadaslar??? Bu sorunun en az 2 aydirir bilindigini biliyorum. Niye SI ya bastirilmadi cözulsun diye. Cözulemiyorsa, niye play off sisteminden normal sisteme döunldu ki bu sorun da cikmis oldu. Cok keyifsiz artik lig, ve bizim arastirma ekibinden hiiiic bir aciklama da yok. Oturup bakiyorlar bizim gibi. Ben ve birkac arkadas daha SI forumlarinda bastirmaya calisiyoruz biz duzeltilme icin. Arastirma ekibimiz cok iyi ve basarili, ama bu konuda beni hayal kirikligina urattilar. Nerde Ömer ve Mustafa Agabeyler, böyle buyuk bir sorun varken bizim ligimizde. Oyuna para verip aldik, en azinda buyuk sorunlar olmadan ligimizi oynama hakkimiz var diyorum ben!!

Nesil
    2006
    Yer
    İnegöl

Bir sene bilet fiyatları yanlış girilir düzeltmek için 100.000 kişilik stadyumlar yapılır editörden,bir sezon 6+2 dışında 100 tane yabancı alabiliriz kadroya kurallarda olmamasına rağmen,bu sene Avrupa Ligi play-off'unu kazanan takım değil de kaybeden Avrupa'ya gider şimdi şampiyonluklar işlenmez.Yahu bir iş doğru düzgün yapılmaz mı şu ligde ? Her sene 70-80 tl verip aldığım oyunda kendi ligimi yaptığınız acemilikler yüzünden ağız tadıyla oynayamıyorum,size göre araştırma işi sadece data işlemekse tebrikler işinizi iyi yapıyorsunuz ama iletişimse herhangi bir aktifliğiniz yok.Bu sorunun çözümü için SI forumlarında insanlar sizden daha çok çaba sarfediyor.

Evet Deza,

Playoffu oynamak gercekten zevksiz ama eger bu sorunun cikicagi bilinseydi, ben playoffu oynamayi tercih ederdim..

Malesef, SI forumdada yazdigimiz gibi, bu sekliyle Turkiye ligini oynamanin bir mantigi yok bence.

Tabi ki herkesin gorusu farkli, saygi duymak gerekir.. Ama ben sahsen, su durumdaki hatali bir turk liginde, engin baytarin finishingi kac , stochun driblingi kac diye tartisilmasindan cok daha onemli bir sorun oldugunu dusunuyorum bunun.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Patch başlığına da yazdım, buraya da yazıyım. Editörden anlayan bir arkadaş sıfırdan playoffsuz Türkiye ligi yazsa düzelir bence bu sorun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

reputation ile ilgili kesin bir sonuç var mı beyler ? Ona göre kariyer açıcam bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by clowegem View Post
    reputation ile ilgili kesin bir sonuç var mı beyler ? Ona göre kariyer açıcam bekliyorum
    Bununla alakalı net bir bilgi verilirse ben de ona göre bugün yeni bir kariyere başlamayı düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Patch başlığına da yazdım, buraya da yazıyım. Editörden anlayan bir arkadaş sıfırdan playoffsuz Türkiye ligi yazsa düzelir bence bu sorun.
    Ben de bunu merak ediyordum daha oyun çıkmadan. Editörden geçen senenin aynısı bir statü yapılamaz mı?

Editörden play-off sistemi tamamen kaldırılsa halledilemez mi bu problem?

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bununla alakalı net bir bilgi verilirse ben de ona göre bugün yeni bir kariyere başlamayı düşünüyorum.
    Malesef henuz yok.. En son yazdigi sey bu :

''Reputation sorusunu ilettim , teoride reputationu ektilememesi lazim ama emin olmak icin kontrol etmek en iyisi''

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

gel'de küfür etme bu m.ali aydınlar denen adama! play off muş ! al sana pay off herşeyi ile her yerde sorun yaratıyor işte..
    TÜRKÇE FM İÇİN !!!
    LİSANSLI OYUN !!!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

her sezon playoff oynamaya razıyım şu sorun hallolsa keşke.

Quote Originally Posted by clowegem View Post
    her sezon playoff oynamaya razıyım şu sorun hallolsa keşke.
    Playoff da ayrı işkence, öyle de oynanmaz ki. 2 günde bir derbi bir cl üst tur maçı, sonra bi de Türkiye Kupası. Orjinal ala ala bu sezonunkini aldım. Bi daha alırım bekle SI Games.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by uaemrah View Post
    gel'de küfür etme bu m.ali aydınlar denen adama! play off muş ! al sana pay off herşeyi ile her yerde sorun yaratıyor işte..
    HAHAHa vallah haklisin. Adam bizi mahvetti. FIFA dan da cikardi turkiye ligini.

Soruna gelince. SI hala bu sorunla ilgileniyor, yani umut bitmis degil. Herhangi bir söz vermediler, ama eger bir duzeltme yamasi cikacak ise, bu yama sadece yeni oyun baslatilinca cözermis bu sorunu. Ondan yeni oyuna baslamak isteyenleri birkac gun beklemelerini tavsiye ediyorum.

Ve hala bizim arastirma ekibinden bir somut duyuru veya bilgilendirme edinmedik. Vallah biz onlardan fazla SI ile diyalogdayiz herhalde. Arastirma ekibi olarak insan bi cikar der ki, arkadaslar söyle bir sorun vardir. SI su bilgileri verdi bizi, su an da beklemekdeyiz falan filan. Ve anlatilir niye bu sorun 2 aydir cözulmemis vs. Bu arastirma grubunun sorumlulugu bizi bu konularda bilgilendirmek. Ama mubarek biz hem SI ile diyalogu yurutuyoruz tum turk FM alemi adina, hem de burda bilgileri yaziyoruz.

Son olarak hala umuyorum ki SI bizi sevindirir be duzeltme cikar yakinda.

Hadi şampiyon ilan edilmeyi geçtik reputation artmıyorsa boşuna ligi oynamaya gerek yok. Oyundan hep kaldırılsın Türkiye ligi çünkü bu şartlarda varlığının bir anlamı yok. Hiçbir çözüm bulamıyorlarsa normale yani eski sisteme döndürsünler, ilk senede play off olmasın. Yetkili arkadaşlar umarım en kısa sürede bu konuda bir açıklama yaparlar.

vedat1987 Misafir

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Hadi şampiyon ilan edilmeyi geçtik reputation artmıyorsa boşuna ligi oynamaya gerek yok. Oyundan hep kaldırılsın Türkiye ligi çünkü bu şartlarda varlığının bir anlamı yok. Hiçbir çözüm bulamıyorlarsa normale yani eski sisteme döndürsünler, ilk senede play off olmasın. Yetkili arkadaşlar umarım en kısa sürede bu konuda bir açıklama yaparlar.
    Kullanıcılar dışında kimsenin bu konuyu önemsediğini, üzerinde düşündüğünü sanmıyorum. Uzun süredir bilinen bu sorunun giderilmesi için herhangi bir çalışma yapılmıyor. Bu yıl 80 tl verdim bu oyunu edinmek için gelecek yıl 1 tl dahi vermeyi düşünmüyorum. Nottıngham Forest için güncelleme yayınlayanlar koskoca bir ülkenin ligine ait sorunu gidermeyi düşünmüyorlar.

22. Default

Yanlış hatırlamıyorsam fm 2010'da Belçika'da aynı sorun vardı, play-off sistemi orada da var ve play-off sonu 1. olan takımın şampiyonluğu görünmüyordu. İlk patchle düzeltmiştiler.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

yöneticilerden de çıt çıkmıyor işin ilginci.

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Beyler Rep.artışı bir önceki versiyonda yükseldiğini gördüm FMRTE kullanıyorum,yönettiğim takım 2.sezon Süper Lig Şampiyonu olduğunda yaklaşık olarak 250 oranında Rep.artmıştı..Hatta İnformation kısmından kulübün eski ve yeni Rep.i gözüküyor ve yükseliyordu..Şuan ki versiyonda KırıkkaleSpor'u 2.lige aldım editörden şuan Bank Asyadayım ve 1,5 yıldız rep 2 olmuş..SS leri koyamıyorum işteyim..
    Last edited by PaVLeNKo : 09.Mart.2012 at 11:16 Reason: Harf

Nesil
    2006
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Bunu çoğu kez yaptım ama sadece fikstür kısmında sıkıntım var..Onun harici birçok şeyi yapabilirim..Fikstürde Cuma,Ctesi,Pazar ve Ptesi maçları nasıl ayarlanıyor çözemedim Ama yakında değişik bir data yapmayı düşünüyorum..

Bence te en başında play-off sistemini oyuna aktarmakla hata ettik. Herkes çok iyi biliyor bu ilk sezon için Digitürk'ü küstürmemek adına yapılan olay. Eski statüde olsaydı baştan beri çok daha iyi olurdu. Mis gibi oynardık. SI Games bizi iplemiyor dendiğinde sadece Türkçe konusunda sanırdım. Halbuki bu sene eminim Türk oyuncu geneli olarak satış rekoru kırdıklarına. Ama adamlar genel olarak iplemiyorlar ne yapalım sonra istediği kadar bağırıp dursun Miles efendi Türkler korsan oyuncu diye. Herkes hakettiğini yaşar arkadaş. Bundan sonra korsan alan hiç kimseyi yadırgamam. Bu SI Games'e müstehak.

Quote Originally Posted by Deza View Post
    HAHAHa vallah haklisin. Adam bizi mahvetti. FIFA dan da cikardi turkiye ligini.

Soruna gelince. SI hala bu sorunla ilgileniyor, yani umut bitmis degil. Herhangi bir söz vermediler, ama eger bir duzeltme yamasi cikacak ise, bu yama sadece yeni oyun baslatilinca cözermis bu sorunu. Ondan yeni oyuna baslamak isteyenleri birkac gun beklemelerini tavsiye ediyorum.

Ve hala bizim arastirma ekibinden bir somut duyuru veya bilgilendirme edinmedik. Vallah biz onlardan fazla SI ile diyalogdayiz herhalde. Arastirma ekibi olarak insan bi cikar der ki, arkadaslar söyle bir sorun vardir. SI su bilgileri verdi bizi, su an da beklemekdeyiz falan filan. Ve anlatilir niye bu sorun 2 aydir cözulmemis vs. Bu arastirma grubunun sorumlulugu bizi bu konularda bilgilendirmek. Ama mubarek biz hem SI ile diyalogu yurutuyoruz tum turk FM alemi adina, hem de burda bilgileri yaziyoruz.

Son olarak hala umuyorum ki SI bizi sevindirir be duzeltme cikar yakinda.
    Evet Deza, Arastirma ekibinin bu konuda hic bir aciklama yapmamasi cok ilginc..

Adamlar yine iyi bizi tanimadiklari halde cevap veriyorlar aninda.. Bizde burada yaziyoruz..Ama 3-4 kisinin bastirmasiyla olacak is degil.. Bastirdigimizla kaliyoruz, ondan sonra yabancilar ''Turkiye ligiyse sorun cok onemli degil'' gibi yorumlar yapiyorlar tabi SI forumda.. Nasolsa onlar icin onemli degil Turkiye liginin olup olmamasi , bizdende buyuk bir tepki yok dedigim gibi ya 3 ya 4 kisi..

Bu sorun 1 2 0 4 versiyonunda yok galiba playoff kalmıyor ama şampiyonluklar gözüküyor.Valla eğer olmazsa o verdiyonla oynamaya devam edecem

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Sorunu çözemezlerse tam bir hayal kırıklığı yaşayacağım. Zevkimi kırdı şu an bu durum. 2100'e kadar gitmeyi hedefliyordum Beşiktaş ile.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

MAA bu sene sadece sahadaki futbolumuzu degil evdeki oyunlarimizida etkiledi !

Fm2012
    Fifa12

Sayfa 2 / 8 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri