Sayfa 86 / 447 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
2,551 ile 2,580 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

peki dia neden oynamıyor ? var mı türkiye de dia gibi bir dripling atan oyuncu bence yok..sizce dia yetersiz mi ?

Ömer Temelli : geri donmuyor

Birisi sormuş bunu cevabıda vermiş

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ömer temellinin cevapları da süper ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe kulübü, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile 3 yıllık sözleşme imzalanacağını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, basın da yer alan iddialar üzerine bir açıklama yayınlayarak Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin 3 yıl uzatılacağını açıkladı.

Kulübün "Fenerbahçelilerin gurur kaynağı olmuş ve Fenerbahçe tarihinde özel bir yere sahip" biri olarak olarak tanımladığı Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin 3 yıl uzatılacağı açıklandı.

Aykut Kocaman için imza töreninin gelecek hafta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılacağı duyuruldu.

Kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada mukavelesi sezon sonunda bitecek oyuncularla da görüşmelerin sezon tamamlandıktan sonra yapılacağı belirtildi.

Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı:

"Bu bağlamda, bu statüdeki oyuncularımıza dair ortaya konan iddiaların yersiz olduğunu; oyuncularımızın önceliğinin de 'şampiyonluk' olduğunu, takım-teknik heyet-taraftar olarak birbirimize olan bağın 'sözleşmelerden, imzalardan ibaret olmadığını' önemle belirtiriz.

Ayrıca, Sayın Aykut Kocaman ve Sayın Ali Yıldırım; Yönetim Kurulumuzun onayı ve takdiriyle, Fenerbahçe'nin gelecek sezon hazırlıkları kapsamında ve transfer kriterleri doğrultusunda, kadromuzun daha da güçlendirilmesi adına çalışmalara başlayacaktır."

NTVSpor
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

KOCAMAN Gururumuzsun Aykut Hoca ... O teknik direktörlük koltuğuna artık başkasının oturmasını hiç istemiyorum. o koltuk Aykut hocanın...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

3 yıl mı? En az 10 yıl sözleşme imzalanmalı, ben artık başka bir teknik direktör düşünemiyorum Fenerbahçe için.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

3 değil 13 yıl imzalansın . Bir teknik direktörle en az 3-4 yıl kalabilmeliyiz .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aziz başkan mesaj veriyor aslında, daha buradayım diyor...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Haberturk bugün haber yapmış, Aydınlar başkan olursa 100 milyon dolar verecekmiş, yöneticiler cebinden 1-2 milyon vermişler sadece, işte haberi yapan adam kendi yorumlarını katmış, yöneticiler Aydınlar'a başka konuşuyordu, taraftarı kandırıyordu gibisinden.

Fenerbahçe'ye başkan olamaz da, bu yöntemlerle hiç olamaz. Fenerbahçe artık kulübe para verecek başkan istemiyor ki, zaten kulüp kendi kendini döndürüyor, sponsorluk şeklinde desteklerle de gelirler artıyor, masraflar azalıyor.(Sow transferi gibi) Habertürk'ün gün geçtikçe çamur atma kampanyası artarak devam edebilir, seçim yaklaşırken Aziz Yıldırım'ı daha da yıpratmak için. Başkan zaten Aziz Yıldırım olacak, ki muhtemelen dava nisan ayında görülmeye devam ederse, seçimde Aziz Yıldırım dışarıda bile olabilir, eğer olayı Ergenekon'a başlayıp, davaları birleştirmezlerse.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

100 milyonu 1-2 gün içinde Fenerbahçe taraftarı veriyor kulübüne , Aydınlar 100 milyon verecekmiş hadi gülelim =)

Aykut Hoca için ; eskiden takımın başında biri olurdu seversin mesela Zico ama derdim ki yetersiz işte değiştirsinler veya bu hoca geldi ama elbet gider falan ama öyle bir dönemde öyle bir bütünleştik ki Aykut Hocayla her an aklımdan geçen düşünceler , hiç aklıma bile gelmiyor , sanki hep bizimle kalacakmış , hep bizimleymiş gibi ( öyleydi zaten ) ... Hayırlı olsun uzun uzun seneler kalsın takımımızın başında.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Fenerbahçe kulübü, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile 3 yıllık sözleşme imzalanacağını açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü, basın da yer alan iddialar üzerine bir açıklama yayınlayarak Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin 3 yıl uzatılacağını açıkladı.

Kulübün "Fenerbahçelilerin gurur kaynağı olmuş ve Fenerbahçe tarihinde özel bir yere sahip" biri olarak olarak tanımladığı Aykut Kocaman'ın sözleşmesinin 3 yıl uzatılacağı açıklandı.

Aykut Kocaman için imza töreninin gelecek hafta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapılacağı duyuruldu.

Kulüp internet sitesinden yapılan açıklamada mukavelesi sezon sonunda bitecek oyuncularla da görüşmelerin sezon tamamlandıktan sonra yapılacağı belirtildi.

Açıklamanın devamında şu ifadeler kullanıldı:

"Bu bağlamda, bu statüdeki oyuncularımıza dair ortaya konan iddiaların yersiz olduğunu; oyuncularımızın önceliğinin de 'şampiyonluk' olduğunu, takım-teknik heyet-taraftar olarak birbirimize olan bağın 'sözleşmelerden, imzalardan ibaret olmadığını' önemle belirtiriz.

Ayrıca, Sayın Aykut Kocaman ve Sayın Ali Yıldırım; Yönetim Kurulumuzun onayı ve takdiriyle, Fenerbahçe'nin gelecek sezon hazırlıkları kapsamında ve transfer kriterleri doğrultusunda, kadromuzun daha da güçlendirilmesi adına çalışmalara başlayacaktır."

NTVSpor
    Mükemmel bir haber.İnşallah daha uzun süreler görev alır takımımızda

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

3 Temmuz sonrasındaki savaşımızda daha meydanda yönetici bile yokken Aykut Kocaman sancağı aldı eline. Böyle bir adamı 3-5 teknik-taktik hata yaptı diye asacak değiliz. Eleştirir, geçeriz. Ama o koltuk sonuna kadar Aykut Kocaman'ın hakkıdır. 3 yıllık sözleşme her iki taraf için de güzel oldu. Hayırlı olsun.

--------------

Ligde Ankaragücü ile oynayacağı maç için Ankara’ya giden Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncuları, burada imza gününe katıldı.

Ankara Kentpark Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen imza gününe, Profesyonel Futbol Takımımızın İdari Menajeri Hasan Çetinkaya ile oyuncularımızdan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Moussa Sow, Miroslav Stoch ve Issiar Dia katıldı.

Taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği imza gününde oyuncularımız, futbolseverlere imza dağıttı. Futbolcularımızla tanışma imkanı bulan taraftarlarımız, bol bol fotoğraf çektirmeyi de unutmadılar.

Biz de gittik ama maalesef geç kalmışız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet, Kaptan'ın dediği gibi iş teknik taktik değil, zaten mükemmel taktik bilgisi olsa, harika teknik direktör olsa dünya çapında olur, hataları, eleştirilecek yanları elbette olacak ama bizim Aykut Kocaman sevgimiz bambaşka. Öyle ki ben Aykut Kocaman'ı günün birinde başkan olarak bile görmek istiyorum.

Yöneticilerin konuşmaktan çekindiği, sorumluluk almaktan kaçtığı karanlık dönemde tüm sorumluluğu aldı. Takımı lige hazırlaması gerekirken bunlarla uğraştı hatta işine baksın diye de eleştirildi ama o istemese de bu sorulara muhattap bırakıldığı için kontrol bende dedi ve camianın bütünleşmesinde en büyük katkıyı verdi.

İnanıyordu, yaşadı, ne zorluklar çektiklerini gördü, oyuncularının emeklerini gördü, o heyecanı yaşadı ve bunu bildiği için hiç sorgulamadan bu söylentileri reddetti.

Aziz Yıldırım çıktığında, üzerindeki baskı da azalacaktır ve kendini futbola verecektir.

Bir de not, Habertürk'ten bahsetmiştim, Aydınlar yalanlamış, yok öyle bir konuşma demiş, akıllanmayacak Habertürk.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maksat ortalığı bulandırmak olsun Serkan. Bugün Aydınlar haberiyle bulandırmaya çalışırlar. Olmazsa yarın başka bir şey uydururlar. Olmadı sonraki gün masa başından başka bir şey uydururlar. Ne de olsa adamların doğruları aktarma gibi bir misyonu yok. Telegol'ün gazete versiyonu Habertürk.

---------------

Aykut Kocaman Fenerbahçe öncesi (Saçlara dikkat)

Fenerbahçe Sonrası

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Avrupada başarı için yabancı teknik direktör gelmesini istiyorum. Aykut Kocaman tekrar Sportif Direktör falan olursa daha iyi.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Avrupada başarı için yabancı teknik direktör gelmesini istiyorum. Aykut Kocaman tekrar Sportif Direktör falan olursa daha iyi.
    Ne yabancılar geldi geçti bu takımdan.Bir tek Zico ile müthiş bir uyum vardı takım arasında fakat o da Aziz başkanın inadına gitti.Bence Aykut hocaya destek bırakılmamalı.Uzun yıllar çalıştırması lazım bizim takımı.Aykut hoca ile avrupada başarılı olacağımıza inanıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Ne yabancılar geldi geçti bu takımdan.Bir tek Zico ile müthiş bir uyum vardı takım arasında fakat o da Aziz başkanın inadına gitti.Bence Aykut hocaya destek bırakılmamalı.Uzun yıllar çalıştırması lazım bizim takımı.Aykut hoca ile avrupada başarılı olacağımıza inanıyorum
    Kesinlikle katılıyorum.İnşallah şu davadan aklanırsak gayet güzel bir kadro kurup seneye Avrupa'da başarılı olacağımıza inanıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Maksat ortalığı bulandırmak olsun Serkan. Bugün Aydınlar haberiyle bulandırmaya çalışırlar. Olmazsa yarın başka bir şey uydururlar. Olmadı sonraki gün masa başından başka bir şey uydururlar. Ne de olsa adamların doğruları aktarma gibi bir misyonu yok. Telegol'ün gazete versiyonu Habertürk.

---------------

Aykut Kocaman Fenerbahçe öncesi (Saçlara dikkat)

Fenerbahçe Sonrası

şu 3 fotoğraf herşeyi anlatıyor

Saça aklar düşmüş koca reis o basın toplantısınıda hatırlıyorum

Ya ben bişey sorucam aykut hoca evlimi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet evli, Fenerbahçe yaşlandırdı adamı.:P Daha doğrusu, alın terlerinin çalınmak istenmesi yaşlandırdı diyelim.

Sen Bizim Kocaman Gururumuzsun.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

karısı kim ben hiç görmedim hocanın özel hayatından bir nokta bile bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Alt tarafı artık boyamıyor değişen bu

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    haha dogru tespit

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

o saçın boya olmadığı çok net belli oluyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    geçen gün başkalarını eleştirdiğin konuda kendini gözden geçirmen gerek bence.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Saçına bile laf atmasanız olmazdı hea
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

arkadas espiri yapmis gulunclu sekilde bende ayni sekilde guldum yani bu kadar buyutmeye gerek yok bence

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman'ın transfer listesi, transfer şikesi belgesi diye ortaya çıkmıştı. Eğer bu süreç yaşanmasa, şampiyon kadroya doğru yapılanmayla daha da güç katacak ve istediklerini daha rahat uygulayabilecekti Aykut Kocaman.

Gökhan İnler'in neredeyse gelmek üzere olduğu, orta saha için görüşülen yabancıların kalitesi, yerli transferleri de düşünüldüğünde, Aykut Kocaman çok daha iyi işler yapacaktı.

Şimdi bu biraz ertelenmiş oldu, hocaya güvenilirse, bir yapılanma yaşanacaktır.

Taraftar bankadan daha düşük faizle borç vermiş oldu kulübe ve kulübün kasasına şu anda direk 100 milyon girmiş oldu.

Olası CAS davasından çıkacak olumlu sonuç, seneye ŞL'ye katılma durumu ve bu gelen 100 milyon düşünüldüğünde, önümüzdeki sezon öncesi transferde cömert davranacaklardır. Hele ki şampiyonluk gelir ve ŞL'ye direk katılma durumu olursa, Aziz Yıldırım'ın yeniden seçilmesi ve olası tahliyesiyle, seneye bambaşka bir Fenerbahçe izleriz.

Bu kadar para ve Aykut Kocaman'ın genelde transferini düşündüğü isimlere bakınca heyecanlanmamak elde değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

bence var. girip ben Galatasaray sohbet alanına 'aaa Fatih Terim saçlarını taramamış ' desem o zaman sizleri görürüm.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

ömer temelli lassan diarra ile anlaşmıştık demişti twitterda

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    geçen gün başkalarını eleştirdiğin konuda kendini gözden geçirmen gerek bence.
    O konuyla bu konu arasında dağlar kadar fark var.Ben dalga geçmedim.Boyamıyor olabilir saçlarını.Sadece esprili bir şekilde söyledim bunu.

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    o saçın boya olmadığı çok net belli oluyor
    Saç uzmanı değilim bilemiycem

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Espride şakada sınırlar vardır büyütmüyoruz sakin bir dille yanlış olduğunu belirttim sen de fikrimi anlayıp cevap vermişsin amacıma ulaşmışım demektir.Empati kurmayı deneyin Muhammet'in dediği gibi bir şey söylense hoşunuza gitmez bence de.Ayrıca cevap verince kabahat bize kalmasın , tartışma yaratmak isteyen kişiler , biz Fenerbahçe taraftarı forum üyelerine özelden veya msnden ulaşırlarsa biz de ceza aldırmak için uğraşmamış olduğunuza emin olabiliriz.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri