Sayfa 87 / 447 İlkİlk ... 3777858687888997137187 ... SonSon
2,581 ile 2,610 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    ömer temelli lassan diarra ile anlaşmıştık demişti twitterda
    Bu nedenle kahroluyorum ya, hele de hiç bir somut temele dayandırılmayan iddialar yüzünden bunların gerçekleşmemiş olmasına daha çok kahroluyorum. Emre'nin yanında Gökhan Inler ve Diarra, forvet hattında Niang yanına Emenike, savunma zaten sağlamdı, geçen sezon o zor gol yiyen savunmayla şampiyonluğa ulaşmıştık, ŞL'de bile iş yapacak, seneler sonra doğru tespitlerle nokta transferlerin yapıldığı bir kadro olacaktı.

Dertlendim yine ve bu süreci yaşatanlara, iftiracılara, onları destekleyenlere, bir anda karar alınıp Fenerbahçe düşsün diye bekleyenlere lanet edip, varsa hakkım (ki vicdanen bunca kişinin ahının alınmasının bir hakkı olur muhtemelen, inancım bu yönde) haram olsun diyorum, tekrardan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bunda bu kadar alınacak büyütecek ne var anlamıyorum.Çok alıngan olmuş insanlar.Fatih Terim de boyuyordur saçlarını.Onun da beyaz saçı çok (: Bunda alınacak bir şey yok.Bu yaşa gelmiş adamın saçlarının beyazlaması çok normal.Size göre çektikleri yüzünden böyle olmuştur bana göre yaşının gereği.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Alınacak birşey yok saç boyatmakta ama burada bizler tarafından hangi psikolojiyle konuşulduğunu bilemeyeceğinizden ve söyleyiş tarzınızdan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    bence var. girip ben Galatasaray sohbet alanına 'aaa Fatih Terim saçlarını taramamış ' desem o zaman sizleri görürüm.
    sabri ile olanlara alistik

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

sabri olayı farklı deki niye sabriyle kendi taraftarlarıda dalga geçiyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yok sabriyede alistik terimede alisiriz anlaminda dedim , yukardada dedim alti ustu saka soledik boyatti vs diye o kadar cok buyutmeye gerek yok

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Orda stresten yaşananlardan saçının beyazladığını söylüyoruz sabri tamamen farklı sabrinin kişisel olarak şutları ve ortalarıyla olan espiri onlar
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Orda stresten yaşananlardan saçının beyazladığını söylüyoruz sabri tamamen farklı sabrinin kişisel olarak şutları ve ortalarıyla olan espiri onlar
    Sabri'nin her şutu ortası öyle değil ki. Normal zamanda çok iyi ortalar kesiyor ara sıra kötü orta yaptığı oluyor. 10 ortasından 7 si iyi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Sabri'nin her şutu ortası öyle değil ki. Normal zamanda çok iyi ortalar kesiyor ara sıra kötü orta yaptığı oluyor. 10 ortasından 7 si iyi.
    Adı çıkmış 9'a inmez olmuş 8'e hesabı kendi taraftarı bile espiri yapıyorsa bişey diyemem

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bu nedenle kahroluyorum ya, hele de hiç bir somut temele dayandırılmayan iddialar yüzünden bunların gerçekleşmemiş olmasına daha çok kahroluyorum. Emre'nin yanında Gökhan Inler ve Diarra, forvet hattında Niang yanına Emenike, savunma zaten sağlamdı, geçen sezon o zor gol yiyen savunmayla şampiyonluğa ulaşmıştık, ŞL'de bile iş yapacak, seneler sonra doğru tespitlerle nokta transferlerin yapıldığı bir kadro olacaktı.

Dertlendim yine ve bu süreci yaşatanlara, iftiracılara, onları destekleyenlere, bir anda karar alınıp Fenerbahçe düşsün diye bekleyenlere lanet edip, varsa hakkım (ki vicdanen bunca kişinin ahının alınmasının bir hakkı olur muhtemelen, inancım bu yönde) haram olsun diyorum, tekrardan.
    Aynen abi geçen yaz transfer sezonunda kimler gelecek diye tv başında net başında otururken biranda yerle bir ettiler herşeyi.

-----------Volkan

gg---yobo--lugano--santos

------Emre--Diarra-Gökhan

--Emenike---Niang---Stoch

ah ah daha Alexi Diası Türk kaliteli oyuncuları topuz,serdar vs ligde çıkar birini 6 yabancıya dön avrupada 7-8 yabancı ne yardırcaktık ya hüzünleniyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Aynen abi geçen yaz transfer sezonunda kimler gelecek diye tv başında net başında otururken biranda yerle bir ettiler herşeyi.

-----------Volkan

gg---yobo--lugano--santos

------Emre--Diarra-Gökhan

--Emenike---Niang---Stoch

ah ah daha Alexi Diası Türk kaliteli oyuncuları topuz,serdar vs ligde çıkar birini 6 yabancıya dön avrupada 7-8 yabancı ne yardırcaktık ya hüzünleniyoruz
    Şunları hatırladıkça bizi bu hale getirenleri Allah'a havale ediyorum emeklere yazık ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Galatasaray ile oynayacağamız derbi maçın tarihi 17 Mart Cumartesi günü olarak açıklandı. Karşılaşma saat 20:00'de başlayacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Pazar derbilerine alıştık cumartesi ilk kez bi fb gs maçı izlicem daha önce olmuşmuydu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Pazar derbilerine alıştık cumartesi ilk kez bi fb gs maçı izlicem daha önce olmuşmuydu
    Çarşamba günü olmuştu daha önce İlk hafta içi derbisi oydu diye biliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cuma oldu Çarşamba oldu Pazar oldu şimdide Cumartesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    arkadas espiri yapmis gulunclu sekilde bende ayni sekilde guldum yani bu kadar buyutmeye gerek yok bence
    Biz yazınca gayette büyüyor ama.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İyi olmuş Cumartesi olması maçtan sonra pazartesi sendromu başlıyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris'te kendisini ziyaret eden oyuncu Şafak Sezer'e bir sır verdi.

Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'nde kendisine ziyarete gelen Şafak Sezer'e çok önemli bir sır verdi.

Şafak Sezer'e taraftarın Çağlayan'daki son duruşma sonrası sabahlara kadar kararı beklemelerinin gözlerini yaşarttığını söyleyen Yıldırım, "Buradan çıkınca taraftarlar için öyle sürprizler yapacağım ki dünya şaşıp kalacak. Çocuklarım neyse her Fenerbahçeli benim için o" dedi.

trtspor.com.tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Volkan Demirel ‏ @1VolkanDEMIREL

Bu Gece Saat 23:30'da @Tv8'de "Hersey Futbol" Programinda Faik Cetiner ve Sinan Engin'in Konugu Olacagim...
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu nasıl sır şimdi herkes ögrendi.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

telegol yine başladı fenerbahçe düşmanlığı yapmaya

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yaptıkları yanlarına kar kalmayacak.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

ben izleyemiyorum ama sizin yerinizde olsam onları izleyip sinirlerimi bozmam. ne takıyonuz arkadaş bırakın eğlensinler, elbet hesabı sorulacak günü geldiğinde.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Benimde moralim bozuldu kapattım tv8de volkan varmış sinan enginin konuğu onu izlicem 23.30 da

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Metris'te kendisini ziyaret eden oyuncu Şafak Sezer'e bir sır verdi.

Aziz Yıldırım, Metris Cezaevi'nde kendisine ziyarete gelen Şafak Sezer'e çok önemli bir sır verdi.

Şafak Sezer'e taraftarın Çağlayan'daki son duruşma sonrası sabahlara kadar kararı beklemelerinin gözlerini yaşarttığını söyleyen Yıldırım, "Buradan çıkınca taraftarlar için öyle sürprizler yapacağım ki dünya şaşıp kalacak. Çocuklarım neyse her Fenerbahçeli benim için o" dedi.

trtspor.com.tr
    istermisiniz başkan ronaldoyu getirsin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aziz Başkan bu isterse yapar
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ya dürüst olmak gerekirse aziz başkan her sene böyle bi açıklama yapıyor ama daha dünyanın bizi konuştuğu pek bişi göremedim ben ) olanlar da beni tatmin etmedi diyebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

volkan harika konuşuyor

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

volkan demirel adamdır adamın dibidir

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

[ı]v.demirel: Buca Maçı 3-1ken Hocaya Gidip Hocam Beni Ileri Koy Maç Gidiyor Diyecektim Kalıbım Felan Var Alır Topu Giderim Savaşırım Ilerde
    [/ı]

Mesaj Yetkileri