he tamam anladımmm o kadar yabancı aldın ya...sandım kı yabancı sınırlaması kalkıyo turkıyede bıkac sezon sonra![]()
he tamam anladımmm o kadar yabancı aldın ya...sandım kı yabancı sınırlaması kalkıyo turkıyede bıkac sezon sonra![]()
Serbest Olarak kadromuza Dahil Olmuştur
independiente hazırlık maçına giriyorum Başarı dileklerinizi beklerim..
Maçın SOn Düdügü Çaldı.. Maçda toplam 6 gol var.. Birazdan ... Ssleri Kısadan Koyacam
Hazırlık Maçı
2 - 0 Geriye Düşdük ama Bazı Oyuncular Bu maçda Performansı Çok Kötüydü zamanla belki iyiolabilir tabi.. özellikle yarmolenko müthişdi 2 gol 1 asist yapdı golleri çokgüzel asistide çokgüzel
Maçın Yıldızı: Andriy Yarmolenko Puanı: 9.3
İ.B.B ile Türkiye Süper Kupası Maçına Giiriyorum SKor ne OLur sizce?)
Maçın SOn Düdüğü Çaldı.. Maçda Toplam 4 Gol var.. Maç Uzatmalara Gitmişdi.. Ayrıntılar Birazdan KOyulacakdır Gollerin Videosu ile Birlikde..
Turkish Süper Cup
11Ler:
Sonuç:
Yeni Bir Takım Oldugundan Sıkıntılar Yaşadık Tabiki Ama performansları baya düşdükdü Bazı Futbolcularımızın..aykut demirin defansa çalım atıp güzel bi falso ve kesme Şutuyla attı ilk gölümüzü.. Mehmet Ekicinin Uzun Mesafeden MÜkemmel Falsolu Frikik Golü Görülmeye değerdi.. sakatlıkdan dolayı dk 60dan itibaren 10kişi tamamladık maçı..
MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
[YOUTUBE="VxutV6nVvJk"] GALATASARAY - İ.B.B [/YOUTUBE]
Maçın Yıldızı: Mehmet EKİCİ Puanı: 9.0
Hiç Yorum yok mu ?![]()
HEMEN GELİO
Dandik takım tabi yenersin belediye takım mı sen şl yi aldın bu kim
öle deme her rakip güçlüdür heleki İ.B.B Takımı kısık bütçesine ragmen baya iyi oynuyor zaten banada zorlu anlar yaşattı.. uzatmalara gitti maç 120dk sonunda yenebildik anca daha neolsunŞampiyonlar ligini aldıgımız kadrodan çok uzak kadromuz suan gördügün gibi o ivmeyi yakalayabilirsek çokiyiolur öncelik şampiyonlar ligi zaten tabi öncesinde Hedef World Süper Cup 2. kez klübümüze kazandırmak için savaşmalayız sahada
![]()
Salomon Rondon 4 Hafta İle 5 Hafta Arası Sakatlandı ya :/
PARMA ile Hazırlık Maçına Giriyorum( çogu Oyuncu Millimaçlarda ) SKor Ne olur sizce :=)
2-1 veya 4-1
Maçın SOn Düdüğü Çaldı.. Maçda Toplam 5 Gol Var.. Ayrıntılar Birazdan Gollerin videosu ile birlikde..
Hazırlık Maçı
11Ler:
Sonuç:
Milli maçlara giden oyuncuların eksikligini hissetdik ama gende 3 2 kazanmayı başardık hazırlık maçını![]()
[YOUTUBE="oXULC0xQL04"] Parma - GALATASARAY [/YOUTUBE]
Maçın Yıldızı: Jan Chamosta Puanı: 8.2
Defans oyuncusu lazım bana ya( hızı yerinde mümkünse çevik pozisyon alması,sezmesi iyi olan defans önerisi yapabi,lirmisiniz? zıplamasıda yüksek olursa iyiolur tabi örnek oyuncu vorsah
2 Oyuncu Heran Kadromuza Katılabilir..
Yeni Malatya spor hazırlık maçına giriyorum![]()
![]()
Klasman baya düşük ama olsun rakip rakipdir
![]()
Maçın SOn Düdüğü Çaldı.. Maçda 3 Gol Var.. Bi kırmızı Kart var.. Gollerin Videosuyla Ayrıntılar Birazdan Hazırlanıyor Şuan..
..:: World Süper Cup Maçı ::..
11Ler:
Sonuç:
Maça Çok iyi Başladık Düşündüğümden Daha iyi Bir Oyun Sergiledik.. Tabi o Eski Yüksek DÜzey Takım Oyunundan Çok Uzakdık Ama Genede Maç İçinde Zaman Zaman Takım Oyununu Sergiledik M.City Takımımın Başını Döndürmeyi Başardık.. Takımımız Yeni Kurulu Bir Takım Oldugu İÇin Zamanla Oturup ÇOk İyi İşler Yapacagımızı Düşünüyorum.. M.City Yendik Ve KUpamızı Kazandık ÇOk Mutluyuz.. GeÇen Sezonla Birlikde 4/4 Yaptık..![]()
[YOUTUBE="l0mSUPLsRTg"] GALATASARAY - M.City[/YOUTUBE]
Maçın Yıldızı: Xherdan Shaqiri Puanı: 8.2
''Kupa Bizim Evet Kupa Bizim''