1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Felipe Melo

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post

Influence oyunda ritmin bozulduğu anlarda takımın panik olmasını engelleyen, oyunculara bağırarak pozisyonları hatırlatan, hata yapan oyuncuya doğrusunu yönlendiren ve uyaran, takımı ritme sokmak için toplu ve topsuz oyunda yönlendiren oyunculardır.

Başka bir konuda yazılan bu bilgilere dayanarak. Melo' nun influence' nin 11 olmasının mantıklı olmadığını görmenizi rica ediyorum Maç içinde oyundan kopan futbolculara bağırıp pozisyonlarına geçmelerini sağlayan, duran toplarda markajda tutması gereken adama kendi takım arkadaşını gönderen bir Melo izliyorum ben sahada. Bu yüzdendir ki influence değerinin sizinde mantıklı göreceğiniz bir seviyeye çekilmesini öneriyorum.

Peki siz ne düşünüyorsunuz ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Başka bir konuda yazılan bu bilgilere dayanarak. Melo' nun influence' nin 11 olmasının mantıklı olmadığını görmenizi rica ediyorum Maç içinde oyundan kopan futbolculara bağırıp pozisyonlarına geçmelerini sağlayan, duran toplarda markajda tutması gereken adama kendi takım arkadaşını gönderen bir Melo izliyorum ben sahada. Bu yüzdendir ki influence değerinin sizinde mantıklı göreceğiniz bir seviyeye çekilmesini öneriyorum.

Peki siz ne düşünüyorsunuz ?
    Koyu kısımda anlatım bozukluğu olmuş. Kısaca oyuncularını kaçıran takım arkadaşlarına bağıran ve konsantrasyonlarını arttırmaya çalışan bir Melo görüyorum ben.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri