Sayfa 29 / 30 İlkİlk ... 1927282930 SonSon
841 ile 870 arası toplam 884 sonuç

Konu: ''Kareografi'den Çok EtKilendim Ve Galatasaray'a İmza Attım'' | 3.Sezon [ Avrupa ]

Dostum bu yeni güncelleme Türkiye ligini sampiyonlukları gözükmüyor.Takımlarım itibarıda artımıyor sampiyonluklar gözükmediginden dolayı galiba sen 1.2.0.4 versiyonu kullanuyorsun bu versiyonda böyle bir sorun varmı?

Mümkünse SS alabilirisin.

Quote Originally Posted by edgaras1905 View Post
    Dostum bu yeni güncelleme Türkiye ligini sampiyonlukları gözükmüyor.Takımlarım itibarıda artımıyor sampiyonluklar gözükmediginden dolayı galiba sen 1.2.0.4 versiyonu kullanuyorsun bu versiyonda böyle bir sorun varmı?

Mümkünse SS alabilirisin.
    oralarda bende sorun veriyor..

Quote Originally Posted by Gratel View Post
    oralarda bende sorun veriyor..
    Oyunu versiyonu nedir?

Oyunu versiyonu nedir?
    1.2.0.4 mü ne haltsa ondandı ama tablo hatası aldım bazı dosyaları silmek zorunda kaldım ama genede datası 1.2.0.4

Hiç Yorum Yok Mu ?

6. Default

Taktigini paylaşırmsn

Quote Originally Posted by zalim0773 View Post
    Taktigini paylaşırmsn
    belirli bi takdigim yok maçına göre taktik yapıyorum veya maçına göre taktikler kullanıyorum

8. Default

belirli bi takdigim yok maçına göre taktik yapıyorum veya maçına göre taktikler kullanıyorum
    Takım da her maç taktik degiştiriyorsun diyelim takım nasıl uyum saglıyacak taktige

Takım da her maç taktik degiştiriyorsun diyelim takım nasıl uyum saglıyacak taktige
    neden geç ilerdigimi şimdi anlıyabilmen lazım asıl önemliolan o zaten rakibe göre taktik teknik düşünüp oluşdurup ve bunu takım oyununa çevirmek geçen sezon bunu başardık.. busezon Eksikllerimiz çok Ama Yavaşdan Birşeyler Yapmamız lazım lig önemsiz zaaten play off oldukdan sonra anca play-off önemseriz ve ölece şampiyon oluruz önemli olan avrupğa bizim için aslında milli takım teknik direktörüde olmak istiyorum mustafa denizli estonyadan 5 yedi 5 0 yenildi filandiyeden 6 yedi 6 2 yenildi hala takımın başında ya çok kolay rakiplere yeniliyor kovun sunuda beni alın yerine yiter ya aslında kariyere devam etmeye bilirimde devamlı takip edenler yokzaten..... yorum yazan arkadaşlarda degerli vakitlerini harcadıkları için sagolsunlar

10. Default

neden geç ilerdigimi şimdi anlıyabilmen lazım asıl önemliolan o zaten rakibe göre taktik teknik düşünüp oluşdurup ve bunu takım oyununa çevirmek geçen sezon bunu başardık.. busezon Eksikllerimiz çok Ama Yavaşdan Birşeyler Yapmamız lazım lig önemsiz zaaten play off oldukdan sonra anca play-off önemseriz ve ölece şampiyon oluruz önemli olan avrupğa bizim için aslında milli takım teknik direktörüde olmak istiyorum mustafa denizli estonyadan 5 yedi 5 0 yenildi filandiyeden 6 yedi 6 2 yenildi hala takımın başında ya çok kolay rakiplere yeniliyor kovun sunuda beni alın yerine yiter ya aslında kariyere devam etmeye bilirimde devamlı takip edenler yokzaten..... yorum yazan arkadaşlarda degerli vakitlerini harcadıkları için sagolsunlar
    Carvalhal gibi adamsn rakibi analiz ediyorsun sonra tek kurşunla aşşagı alıyosun

Carvalhal gibi adamsn rakibi analiz ediyorsun sonra tek kurşunla aşşagı alıyosun
    José Mourinho diyelim zaten oyundaki 2. uyruğum portekizli

FB Derbi Maçına Giriyorum Başarı Dileklerinizi , skor Tahminlerinizi Beklerim

13. Default

4-2veya 3-1 yada 3-2 fazla oldu galiba

Lig Maçı,(Derbi)

11Ler:

Sonuç:

Defansif Olarak İyiydik Ama Atak olarak Pek iyi degildik KOndisyonumuz 2. yarısında kondisyonumuzda baya kötü oldu kondisyon antremanı vermişdim ama yeterli gelmemiş bu kondisyon konuyla iligi çalışmalarımız olacak tabi MÜkemmel Frikik Golüyle Derbyi Kazanmayı başardık..

MAÇIN HD GOLLERİNİN VİDEOSU
    [YOUTUBE="aNiWoemfnBk"]Fenerbahçe - GALATASARAY [/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Ezeqiuel Munoz Puanı: 8.3

Last edited by Gratel : 10.Mart.2012 at 01:09

Maçın Videosu Upload edilmiyor nedense edildi gösteriyor ama etmiyor oyüzden koyamadın çokgüzel bi firik golüydü uzak mesafeden atılan güzel bi frikik golüydü

he oyunu kapatıp açdım geri ve ekleyebildim falsolu uzakdan firkik golünü

[YOUTUBE="aNiWoemfnBk"] Fenerbahçe - GALATASARAY [/YOUTUBE]

Şampiyonlar Ligi'nde DÜşdüğümüz Grupdaki Rakipler Belli Oldu..

1.4M İle kadromuza Katılmıştır

1.5M İle kadromuza Katılmıştır

Eski takıma daha yeni alışmışken yepyeni bir takım daha doğdu.Ve hiçbir şey fark etmemiş gibi bam bam oynamaya devam ediyor .Geçen sezonki eleştriler yine gelmiş.Ama sonuçlarla rahat verdin cevabını .Ben alıştım artık herkese öneririm.
    Ayrıca kariyer yavaş ilerliyor ama görselliğe çok fazla önem verdiği için oluyor bu da güzelleştiriyor kariyeri.
    Aynen devam kupalara doymayalım .

Quote Originally Posted by Shelf View Post
    Eski takıma daha yeni alışmışken yepyeni bir takım daha doğdu.Ve hiçbir şey fark etmemiş gibi bam bam oynamaya devam ediyor .Geçen sezonki eleştriler yine gelmiş.Ama sonuçlarla rahat verdin cevabını .Ben alıştım artık herkese öneririm.
    Ayrıca kariyer yavaş ilerliyor ama görselliğe çok fazla önem verdiği için oluyor bu da güzelleştiriyor kariyeri.
    Aynen devam kupalara doymayalım .
    he çok sagolasın shelf ya sende olmasan ya geçen sezonki kadro iyi bi takım ile iyi bir takım oyunu sergilemişdik busezon öle bi oyun sergilemek zor gibi ama bakalım lige ayrı şampiyonlar ligine ayrı kadro düşünüyorum bakalım neler olacak kupalarıda alırız inşallah türkiye milli takımımında başına geçmek istiyorum inşallah en kısa zamanda geçebilirim şuan mustafa denizli var çok çok kötü sonuçlar alıyor boşyere ya elinde suanki jenerasyon çok çokiyi olmasına ragmen :/

Lig Maçı

7lik Tarife Uyguladık Lig kadromuz belkide Yedek Kadromuzla

PSG Şampiyonlar Ligi Maçına Giriyorum SKor ne olur sizce ? Kim kazanır?

..:: Şampiyonlar Ligi Maçı ::..

11Ler:

Sonuç:

Maça Olanüstü Başladık ÇOk süratlı Ve isabetli Pas Trafigiyle Takım Oyunuyla 2 0 Yapdık Ondan sonra Farka Gidebilcek iken Bazı Posizyonları Savruk Şekilde Harcadık sonra Bir anda Oyunu Boşladık ve 2 2 yapdılar sonra geri açıldık İlk Dakikalardaki oyunumuzu Sergiledik ve Galip Geldik Mutluyuz Gollerin Hepsi Güzeldi Fakat Firmino'nun Golü Görülmeye Değer Kesinlikle..

[YOUTUBE="25bS6YzsSn4"] GALATASARAY - PSG [/YOUTUBE]

Maçın Yıldızı: Jose Ortigoza Puanı: 9.1

Hiç yorum yok mu ?

POFFFF POFFFF

..:: 3. Sezon Kadromuz ::..

..:: Giden Oyuncularımız ::..

Kariyerini takip ediyorum ama yorum yazmiyorum sadece izliyorum

Merak ettim oyundaki maneger sayfasında olan kac mac oynadıgın kac mac yendigin,kaybettigin,kaç gol attigin gösteren bölümden bir ss koyarmısn?

Kadronda kac oyuncu var birini oynatsan diger küser bende öyle oluyor
    Galiba 3 senede gelen giden oyuncuların hepsi

Kariyerini takip ediyorum ama yorum yazmiyorum sadece izliyorum

Merak ettim oyundaki maneger sayfasında olan kac mac oynadıgın kac mac yendigin,kaybettigin,kaç gol attigin gösteren bölümden bir ss koyarmısn?

Kadronda kac oyuncu var birini oynatsan diger küser bende öyle oluyor
    Galiba 3 senede gelen giden oyuncuların hepsi
    neden yazmıyorsun yorum oyuncu önerilerinfln olursa mutlaka yazarsan iyiolur.. bendede oluyorda degişimli yani dönüşümlü oynattıgımdan oyuncuları minimuma indirmiş oluyorum mutsuzlukları .. şuan bi oyuncu mutsuz oda yedekde zaten..

oraya girilmiyor ya hata veriyor bazı yerlerine girilmiyor takım itibarına , zenginliklere fln bazı yerlere girince hataveriyor..

Lig Maçı

Benficadan Teklif Geldi Tabiki Red Ettim

Lig Maçı

Sayfa 29 / 30 İlkİlk ... 1927282930 SonSon

Mesaj Yetkileri