Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Atletico Madrid kazanır

12 60.00%
  • Berabere biter

3 15.00%
  • Beşiktaş kazanır

5 25.00%
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Atletico Madrid - Beşiktaş | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçı

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Avrupa'da o kadar da başka oynamıyor bence Beşiktaş. Grup maçlarında zaten favoriydi, zorlanması beklenemez. Braga maçları da ahım şahım değildi bence, 10 kişi kalmasıyla büyük avantaj yakalamıştı Beşiktaş ve bunu iyi kullandı, ikinci maç Braga şanslı olsa turu geçebilirdi.

Şu anda skor 3-0, kötü bir görünüm var ama gelebilecek bir gol umutları sürdürür. Bu kadar kötü olmasına rağmen avantajla bile dönülebilir hala, devre arası kıpırdanırlarsa biraz.
    Zaten biz ne yapsak ya rakipler kötü oluyor yada şanslı oluyoruz. Geçen senede aynı sözler vardı bu senede ayı sözler.

Maça gelirsek Madrid haklı bir galibiyet aldı. Veli ve Toramandan bek olmayacagını herkez gördü umarım carvalhal'de görmüştür. Holosko son dakikada ki pozisyonu atabilse istanbuldaki maç için daha avantajlı olcaktık ama yinede top yuvarlak belli olmaz. Biraz zor geçicek maç ama umarım turu atlayan taraf biz oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Zaten biz ne yapsak ya rakipler kötü oluyor yada şanslı oluyoruz. Geçen senede aynı sözler vardı bu senede ayı sözler.
    Beşiktaş'ın rakipleri kötü ya da Beşiktaş şanslı demedim ki. Beşiktaş grupta favoriydi, favori olmak iyi bir şeydir, kötü değil. Braga maçı için de şanslı Beşiktaş demedim, Braga'da şans olsaydı 2. golü bulabilirlerdi dedim, ahım şahım bir maç değildi, rakibin 10 kişi kalmasıyla büyük avantaj yakalamıştı ve bunu da iyi kullandı, turu geçti.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri