1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Alex

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Takım oyunu 13 olması bence komik olmuş. Alex'in de takım oyunu 13'se diğer oyuncuları düşünemiyorum. Tuhaf buldum açıkçası.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Takım oyunu 13 olması bence komik olmuş. Alex'in de takım oyunu 13'se diğer oyuncuları düşünemiyorum. Tuhaf buldum açıkçası.
    Teamwork, Quaresma gibi kafasına göre iş yapan futbolcularda düşük bir değer: Saha içinde pek kimseyle yardımlaşma ihtiyacı hissetmez, maçtan önce "şu şekilde oyna" dersin, gider tam tersini yapar vs.

Alex pek öyle bir oyuncu sayılmaz: Mesela, bir Aragones gelir, "seni orta yuvarlağa çekiyorum, pas dağıtacaksın" der, Alex de efendi efendi kalenin 50 metre uzağında ne yapabiliyorsa onu yapar.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Teamwork, Quaresma gibi kafasına göre iş yapan futbolcularda düşük bir değer: Saha içinde pek kimseyle yardımlaşma ihtiyacı hissetmez, maçtan önce "şu şekilde oyna" dersin, gider tam tersini yapar vs.

Alex pek öyle bir oyuncu sayılmaz: Mesela, bir Aragones gelir, "seni orta yuvarlağa çekiyorum, pas dağıtacaksın" der, Alex de efendi efendi kalenin 50 metre uzağında ne yapabiliyorsa onu yapar.
    Anlamadım demek istediğini. Benim demek istediğim şu; Alex, takım oyunu çok yüksek olan bir oyuncu. Quaresma mesela 2-3 ise onunda en az ama en az 15 olması lazım ki bence 15 bile az. Alex'i hepimiz tanıyoruz. Saha içerisinde sürekli pas alır ve pas dağıtır. Bencil bir oyuncu olmadı hiç. İlk tercihi hep yardımlaşma ve pas atmaktan yana oldu.
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri