Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

21 84.00%
  • Berabere biter

1 4.00%
  • Gençlerbirliği kazanır

3 12.00%
1 ile 30 arası toplam 108 sonuç

Konu: [30. Hafta] Galatasaray - Gençlerbirliği

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Fenerbahçe maçları hariç Türkiye liginde pek maç izlemem ama Galatasaray'ı gelecek hafta için 90 dakika izleyeyim dedim benim fikrim eğer gelecek hafta Fenerbahçe karşısında bugünkü performansı gösterirse pek şansı yokmuş gibi geldi bana.Tabi oyuncuların kafası derbide olduğu için pek konsantre olamamış filan olabilirler dediğim gibi diğer maçları sadece özet olarak izliyorum ama defansta çok pozisyon verdiler Tum yerine daha hızlı ve teknik bir oyuncu olsa ilk yarı 2-0 geriye düşebilirlerdi.Özellikle ilk yarı baskılı oynamasına rağmen ceza sahası civarında etkili olamadılar iyi getirip zorlama pas ve şutlarla atakları bitirdiler.İkinci yarı Fatih Terim soyunma odasında iyi bir iş çıkarmış olacak ki Fenerbahçe maçından önce önlerinde bir 45 dakika daha olduğunun daha çok bilincindeydi oyuncular.Özkan'ın hatası sonucu öne geçtiler ve Selçuk çok güzel bir frikikle farkı 2'ye çıkardı ama yine bir kaç pozisyon hariç son vuruş pozisyonları net değildi.Eğer Fenerbahçe karşısında ayakta durabilmek istiyorsa Galatasaray öncelikle savunma anlamında bu maçtan daha iyi bir oyun sergilemek zorunda Alex-Sow iş birliği özellikle defans arkasına atılacak toplarda çok can yakabilir.Ofans anlamında Fenerbahçe Gençlerbirliği kadar gömülmeyeceği için daha rahat olabilirler ama Fenerbahçe'nin defans kaliteside Gençlerbirliği'nden üstün olacağından bir kademe daha üste çekmek zorunda özellikle final pasları ve vuruşlarındaki yaratıcılığını.Galatasaray'ın puan yada puanlar çıkarmasının tek yolu Selçuk-Melo ikilisinin orta saha kontrolünü maçın hiç bir anında Fenerbahçe'ye bırakmaması bence eğer Fenerbahçe orta saha kontrolünü özellikle de maçın ilk 15-20 dakikasında eline geçirirse bulacağı erken gol veya gollerle rahatlayabilir.İnşallah kavgasız gürültüsüz seyir zevki üst düzey bir derbi izleriz gelecek hafta.
    Akıllar her zaman derbide olur bu tür maçlarda çoğu zaman oyuncular ikili mücadelelerden bile sakınırlar , sakatlık olmasın diye.

Bu arada net gol pozisyonları verdiler demişsin. Yapma gözünü seveyim Gençler'in pozisyonu yok. Hee Tum'un ayağından aştığı bir pozisyon var ki onada pozisyon denir mi bilemiyorum. Zaten kaleye ilk isabetli şutlarını 70.dakikadan sonra çektiler.
    Last edited by Alicanfmfan : 11.Mart.2012 at 00:37
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri