Galatasaray'ın kondisyonu üst düzeyde şu anda. Fenerbahçe'nin kondisyonu normalde iyi değil ama bizim maçta extra oynuyorlar Topu alan takım rakipten müthiş baskı yiyecek yani. Ben ilk 20 dk baskı kuran ve gol ya da golleri bulan takımın maçı koparacagını düşünüyorum cumartesi günü...

Gençlerbirliği hocası bir açıklama yaptı.Sezonun en kötü futbolunu Fenerbahçe karşısında oynadık dedi. 6-1 yanıltmasın,Gençlerbirliği çok koşan ve iyi bir takım. Galatasaray bu akşam 2. yarıda iyiydi.Şu anda tek eksiğimiz etkili ve hızlı kanat adamları gibi duruyor. Onları da sene sonunda alırsak Galatasaray ligi domine edecek bir hal alabilir. Yabancıların hırsı,oynama isteği çok hoşuma gidiyor. Rieira ve Baros sezon sonu gönderilebilir. Diğer yabancılar son derece etkili ve hırslılar. Bu maçtaki kadar koşup pres yapabilirsek Kadıköy'de bileğimiz bükülmez. Geçmiş yıllarda stres yapan ve heyecanlanan türk oyunculardı. İlk anda aklıma gelenler Arda Turan,Hasan Şaş ve Servet Çetin. Fakat şu anda 11'de oynayanların içerisinde bu tarife uyan sadece Engin Baytar,Aydın,Emre Çolak ,Sabri ve belki biraz da Baros var. Ben bu adamların 1 ya da 2 tanesini tolere edebilir takım ama fazlası sıkıntı yaratır. Elmander,Muslera,Ujfalusi,Eboue,Necati,Selçuk,Rier ia,Semih ve Hakan ilk 9 olsun.Diğer 2 kişiyi düzgün seçersek heyecanmış,taraftar baskısıymış,stresmiş hepsi hikaye olur. Çatır çatır oynar ve kazanırız Allah'ın izniyle...