1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Joseph Yobo

Hybrid View

RasAnt dünkü çocuk messi maradonayla kıyaslanıyor...
    bütün yorumlarına dikkat ediyorum hep bir galatasaray düşmanlığı var forumda başka eşi benzeri yok bunun lütfen yaptığın yorumlara özen göster ve insanları kışkırtma
    not:görevli arkadaşlar sizden rica ediyorum bu yorumu lütfen silmeyin çünkü söylediklerimde haklıyım sizde tarafsız bir şekilde RasAnt adlı üyenin yaptığı yorumları okusanız haklı olduğumu göreceksiniz
    bu arada jobo profili yerinde olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JohnConner View Post
    bütün yorumlarına dikkat ediyorum hep bir galatasaray düşmanlığı var forumda başka eşi benzeri yok bunun lütfen yaptığın yorumlara özen göster ve insanları kışkırtma
    not:görevli arkadaşlar sizden rica ediyorum bu yorumu lütfen silmeyin çünkü söylediklerimde haklıyım sizde tarafsız bir şekilde RasAnt adlı üyenin yaptığı yorumları okusanız haklı olduğumu göreceksiniz
    Konuyla alakası yok ama yazmışsın söyliyim dedim . Dünkü çocuk Messi dediğin kişi rekor üstüne rekor kırıyor
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'nin "Jobo" diye bir futbolcusu yok.

Senin söylediklerinin aksine burdaki herkes araştırmacıların Fenerbahçe düşmanı olduğunu düşünüyor

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Alakası yok John,ben 2-3 senedir ikna olamadım Galatasarayın ayrı tutulmadığına,ekonomik durum olsun altyapı olsun stad doluluğu olsun oyuncu karşılaştırmaları olsun her sene bi reel olmayan durumla karşılaştım,çok mu fark yapılıyor hayır çok fark olmuyor ellerine sağlık ama o anda o eksiği görünce o gerçeklik dışı olayı görünce tüm yaptıkları iş gözümden gidiyor biraz uslübüm sert sanırım o yüzdende ifade ederken yanlış anlaşılıyorum.

Örnek vermem gerekirse ekonomik durum her sene Gs önde oluyordu şu ekonomik sıkıntılara girdiği zaman bile bi tıklıyorsun kulüp değerlerine hop en önde ee gelde isyan etme bir sürü borcu var harcı var bizim durumlar iyi bir sürü yıldızlar geliyor para harcanmaktan korkulmuyor stad geliri olsun fenerium olsun almış başını gidiyor ama oyuna hep böle gs önde oluyordu bu sene 2-3 gün anca oynayabildim o yüzden bilmiyorum bu seneki ekonomik durumu ama geçen senelerde hep yazıyordum.Ekonomik açıdan Fenerbahçeyle TR liginde hiçbir kulüp karşılaştırılamaz bunu görmek zor değil

Altyapılardan cem sultanlar cafercanlar vs böle 10 numara adamlar çıkıyordu zaten hepimiz biliyoruz o konuya girmeyeceğim

Stad bu sene bakıyorsun her maç yarısı anca doluyor bizim kombineler satılmış 35-40 bin kişi içerdeki maçlar 45-50bin kişiye oynuyoruz bayanlar bile 40bini dolduruyor ama 2. 3. seneden sonra bakmışın Gs oyunda başarısı olmamasına rağmen arada 4-5bin fark kalmış nerede gerçeklik ? dolduramıyor işte stadı niye oyunda gerçek yansıtılmıyor.

Yani bu Semihi daha bu sene izlemeye başladık paf takım falan hiç demeyin paf takım nedir orda oynasa nolur oynamasa mühim olan as kadroya çıkmasıydı onuda başardı şimdi yarım dönem oynamış adamla ingilterede yıllarca oynamış milli takımımın kaptanı ligimizin en iyi defans oyuncusuna bakıyorsun 14 mark 15 tack veriliyor sonra Semihle kıyaslayınca vay efendim gs düşmanısın fiziksel mental olaya girmiyorum tabiki oralarda fark olacak yılların vermiş olduğu bir deneyim var ama teknik bazında o 3 önemli özelliğin hemen hemen aynı olması pek iyi bir araştırma değil.

Mesaj Yetkileri