1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: Pas meselesi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bırak gitsinler kardeşim ya boşverin pası falan. Barcelona gibi oynamak için barcelona gibi kadro yetmez. oyun motoru top rakipteyken AMR ve ANL'nizi geriye yaslamanıza izin vermiyor
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    11

Aslında top bizdeyken ve top rakipteyken 2 farklı diziliş ve mantalite belirleyebilsek harika olurdu.Ben açıkçası fazla yada az pas yapmaya takılmam, oyunumun akıcılığına, atak varyasyonlarıma ve girdiğim pzosiyonlara bakarım.Bunlar beni tatmin ediyorsa top bende çok kalmış yada az kalmış farketmez.Ki nannarın dediği gibi Barca stilini Fmde uygulamak imkansız bu formatta.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Barcelona gibi 700 pas ortalaması olmasa da en azından bi maçta 700leri görebilmek güzel olurdu pas yapmayı gereksiz görenlere de saygı duyarım benim futbol mantalitem böyle fifada filan da böyle oynuyorum arkadaş kızıyo canım sıkılıyo diye napiyim ben zevk alıyom kontrol-pas futbolundan

Mesaj Yetkileri