1 ile 30 arası toplam 1411 sonuç

Konu: Finallerin Kaybedeni FCUM İlk Kez Avrupa'da + Arjantin | Sezon 9 |

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Hocam yeni transferleri heyecanla bekliyorum fakat birşey soracağım yıl kaç tam olarak ? Hesaplamalarıma göre 2017 falan olması lazım.Tanıdık bir yüz görebilecek miyiz bu sezon ? Coştur taraftarı

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Çok aşırı başarılı oldun ama ya olmadı böyle ben şimdi kendimi yetersiz görmeye başladım, şaka bi yana tebrikler çok büyük iş başardın.

Jumping 6 heading 10 olan bi adam nasıl 30 tane korner golü atar ama ya cidden bug n
    bence
    Evet bug malesef. Dostum aşırı emek verdim. Sadece her sezon öncesi transfere 8 saatten fazla harcadım. Bir oyuncuyu neredeyse 3-4 kere izlettim trasfer etmeden önce. Ve İngiltere alt liglerinin ilacı fiziksel olarak iyi futbolcular. Eğer güç, denge, doğal form ve hız +13 üstüyse ayrıca takım oyunucu ve çalışma azmi +13 se başarı kendiliğinden geliyor. Teknik topçum takımda 1 veya 2 tanedir.

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Hocam yeni transferleri heyecanla bekliyorum fakat birşey soracağım yıl kaç tam olarak ? Hesaplamalarıma göre 2017 falan olması lazım.Tanıdık bir yüz görebilecek miyiz bu sezon ? Coştur taraftarı
    Transfer bütçesini görünce yok artık diyebilirsin 2017 yılındayız. Tanıdık yüzler var. Transfer hemen hemen bitti. Ekleyeceğim en kısa zamanda. 1 tane de süpriz isimin peşindeyiz
    eto'o bitmiş.

Mesaj Yetkileri