1 ile 30 arası toplam 89 sonuç

Konu: Miroslav Stoch

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Merak ediyorumda Dia'da gösterdiğiniz PA düşürme işini neden Stoch'un PAsını yükselterek göstermiyorsunuz ? Biri kötü performans (daha doğrusu sakatlıkdan dolayı performans bile gösteremezken) öteki iyi performans gerçekleştirmesine rağmen PA'da herhangi bir değişiklik yok. Adaletli olduğunuzu düşünmüyorum !

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Merak ediyorumda Dia'da gösterdiğiniz PA düşürme işini neden Stoch'un PAsını yükselterek göstermiyorsunuz ? Biri kötü performans (daha doğrusu sakatlıkdan dolayı performans bile gösteremezken) öteki iyi performans gerçekleştirmesine rağmen PA'da herhangi bir değişiklik yok. Adaletli olduğunuzu düşünmüyorum !
    Genc oyuncu icin gelismeyi normal, gelismemeyi ise anormal durum olarak kabul ederek potansiyel veriyorsak (oyle veriyoruz), beklentileri karsilayamayan oyuncularin potansiyelinin dusmesi ama beklentileri karsilayan oyuncularin potansiyelinin ayni kalmasinda bir sorun goremiyorum.

Yani hem Stoch, hem de Dia icin iyimser potansiyel degerleri verilmisti. Stoch beklentiyi karsiladigi icin potansiyeli ayni kaldi. Dia beklentiyi karsilayamadigi icin potansiyeli dustu.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Genc oyuncu icin gelismeyi normal, gelismemeyi ise anormal durum olarak kabul ederek potansiyel veriyorsak (oyle veriyoruz), beklentileri karsilayamayan oyuncularin potansiyelinin dusmesi ama beklentileri karsilayan oyuncularin potansiyelinin ayni kalmasinda bir sorun goremiyorum.

Yani hem Stoch, hem de Dia icin iyimser potansiyel degerleri verilmisti. Stoch beklentiyi karsiladigi icin potansiyeli ayni kaldi. Dia beklentiyi karsilayamadigi icin potansiyeli dustu.

abi stoch'un vuruşlarını finishing'e bağlıyorsak finishing'i mesela 17 falan verseniz olmaz mı? 15-20 metreden kaliteli gol vuruşu yapabilen adamın finishing'i 15'ten daha yüksek olsa? bence mesela dribbling düşüp finishing artsa daha mantıklı olacaktır. teknik-dribbling 16-16 biraz fazla bence. stoch çok etkili dribbling yapabilen, dar alanda rakibini rahatça ekarte edebilen bir adam değil zaten. çevikliğiyle hızlanmasıyla çok hızlı hareket ettiği için bazen zorlayabiliyor ama bence dribbling yeteneğiyle adam eksilten biri değil pek fazla. bu bağlamda 16 flair da az bişey düşebilir dengelemek için.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    stoch çok etkili dribbling yapabilen, dar alanda rakibini rahatça ekarte edebilen bir adam değil zaten.
    Yok artık ! Stoch bu ligde en rahat adam geçen 2. oyuncudur.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Yok artık ! Stoch bu ligde en rahat adam geçen 2. oyuncudur.

hızıyla çevikliğiyle geçiyor. dribbling yeteneğiyle(aslen) değil

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    hızıyla çevikliğiyle geçiyor. dribbling yeteneğiyle(aslen) değil
    Katilmiyorum.

Finishing yukselebilir ama dripling veya teknik'ten dusurerek degil. Teknik becerileri cok iyi ama aynisini her mac benzer performanslari gostermesini saglayacak zihinsel ozellikler icin soyleyemem.

Mesaj Yetkileri