1 ile 30 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Diger konuda yanimda GS formali biri vardi demisdin o zaman seni gördüm stad'da . sizin yaniniza gelen ve formayi çikarttiran Carsi Berlin'den. çikan kavgada bildigim kadariyla Hollandalilar karismadi, galiba Berlin ve Istanbul arasindaydi.

Sen yenimi gittin Madrid'e yoksa kaliyormusun bayadir?

Maç kötü geçsede Madrid güzel sehir ve iyi vakit geçirdik.
    ben madridde kaliyorum illaki gormussundur yani foto vs cekindinmi belki tanirim , arkadasin gs formasini cikarttiran besiktasli bir bayandi , ben ordakilere sordumda carsi berlin ile hollandililar etti dediler kavga.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ben madridde kaliyorum illaki gormussundur yani foto vs cekindinmi belki tanirim , arkadasin gs formasini cikarttiran besiktasli bir bayandi , ben ordakilere sordumda carsi berlin ile hollandililar etti dediler kavga.
    Sizin yaninizdan geçtik görmüs olabilirsin, foto çekindim ama suan isyerindeyim evde gönderirim . Bayan'i görmedim ama carsi Berlin'den bir abi sizin yaniniza geldigini gördüm.

--

Murat aksu'da aday olmayacagini açikladi.. umarim YK olmaz, kötü günler devam edecek gibi..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Sizin yaninizdan geçtik görmüs olabilirsin, foto çekindim ama suan isyerindeyim evde gönderirim . Bayan'i görmedim ama carsi Berlin'den bir abi sizin yaniniza geldigini gördüm.

--

Murat aksu'da aday olmayacagini açikladi.. umarim YK olmaz, kötü günler devam edecek gibi..
    ben o arkadasimla yan yana oturmadim cunki biletleri ayri yerden aldik ama haberlesiyorduk bi baktim bayan geldi cikart o formayi falan , sonra oda gorevlilere soleyip atletico tribunlerine gecti

ben burdaydim 2.ci katta ustte turk bayragi actilardi

Mesaj Yetkileri