Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 50.00%
  • Berabere biter

2 9.09%
  • Atletico Madrid kazanır

9 40.91%
1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: Beşiktaş - Atletico Madrid | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur 2. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Bu haftasonu Atletico-Granada maçını izledim.Gördüğüm Atletico takım savunmasını çok iyi yapan, oyunu kanatlara yayan ama ofansta defansif anlamdaki kadar etkili olmayan bir takımdı.İlk karşılaşmanın 2. yarısındaki istatistiklere bakarsak Beşiktaş oyunu epey kontrol etmiş ve kaleye 4-5 şut atmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Tabi ilk yarıyı saymıyorum.Eğer 2. maça ilk maçın 2. yarısı gibi başlanırsa düşükte olsa bir şansı var Beşiktaş'ın ama ben zor görüyorum açıkçası.En iyi ihtimalle berabere kalarak elenir.İnşallah yanılırız ve Bjk turu geçer.Başarılar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Bu haftasonu Atletico-Granada maçını izledim.Gördüğüm Atletico takım savunmasını çok iyi yapan, oyunu kanatlara yayan ama ofansta defansif anlamdaki kadar etkili olmayan bir takımdı.İlk karşılaşmanın 2. yarısındaki istatistiklere bakarsak Beşiktaş oyunu epey kontrol etmiş ve kaleye 4-5 şut atmıştı yanlış hatırlamıyorsam.Tabi ilk yarıyı saymıyorum.Eğer 2. maça ilk maçın 2. yarısı gibi başlanırsa düşükte olsa bir şansı var Beşiktaş'ın ama ben zor görüyorum açıkçası.En iyi ihtimalle berabere kalarak elenir.İnşallah yanılırız ve Bjk turu geçer.Başarılar.
    Diegonu eksikligi olabilir diego varken atletico iyi hucum yapiyordu , 10 numara SIKINTISI var su an takimda

Mesaj Yetkileri