daha maça günler kala komedi dükkanına dönmüş başlık

"5 otobüs geliyoruz"
"gelirseniz sağ çıkamazsınız"

Maçla ilgili yoruma gelince... Forumda bir yerde daha yazdım ama nerde oldugunu anımsamıyorum şu anda. Galatasaray kondüsyon olarak Fenerbahçe'den kat kat üstün durumda fakat Fenerbahçeli oyuncular stadın verdiği gaz ve puan farkından dolayı ayagına topu alan Galatasaray'lıya 3 kişi pres yapacaklar. Bizimkiler zaten her maç baskı yaparak oynuyorlar. Topu ayagında tutan takımdan ziyade, topu pas ile iyi çeviren takım maçı kazanacaktır. Fenerbahçe savunması çok açık veriyor. Galatasaray yakaladıklarını atarsa en az 3-4 tane gol bulur. Fenerbahçe bizi yenmek istiyorsa 5 gol bulması lazım Eğer savunma ve Muslera gününde olursa Fenerbahçe'li arkadaşlar hiç ummadıkları bir skorla karşı karşıya kalabilirler. O yüzden bence "çok rahat kazanırız" , "dejavu olur" " her seneki gibi sonuç değişmez" gibisinden yorumları yazarken 2 kez düşünüp göndersinler ya da maç sonunda alıntıladığımızda kızıp ceza almasınlar Şimdiden peşin peşin yazayım, şahsen ben ahlak ve forum kuralları çerçevesinde Fenerbahçe'lilerle sabaha kadar dalga geçerim eğer kazanırsak. Yani kaldıramayacak olan foruma girmesin. Ben yenilirsek girmeyi düşünmüyorum