1 ile 30 arası toplam 65 sonuç

Konu: Derbilerde Maç konuları Açılmasın.

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İhbar butonuna basıyoruz ama kimse umursamıyor sanırım mesaj yerli yerinde duruyor.

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum ...
    Sen mi davet ediyorsun ? Antuya çevirdin forumu daha ne daveti.

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Mesajlardan rahatsız oluyorsanız girmezsiniz konuya.
    Soruşturma konusunda her mesajdan rahatsız olan biz değildik sizlerdiniz.Girmeseydiniz o zaman.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    İhbar butonuna basıyoruz ama kimse umursamıyor sanırım mesaj yerli yerinde duruyor.
    Ben sana onların vereceği cevabı söyleyeyim, boşuna bekleme;

"İhbar edilen mesaj silinecek diye bir kural yok. Tahrik, hakaret vs içeriyorsa bakılır, varsa silinir."

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Sen bu laftan tahrik olabilirsin bir başkası olmaz güler geçer, eğer sınırları aşacak dereceye giderse zaten gerekeni yaparız. Bu mesajın silinmesi sizin gönderdiğiniz raporları okumadığımız anlamı taşımıyor. Gelen raporları okuyoruz ve kural ihlali gördüğümüz durumlarda gerekli işlemi yapıyoruz. Bu da her raporun silineceği anlamı taşımıyor.
    Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Ben sana onların vereceği cevabı söyleyeyim, boşuna bekleme;

"İhbar edilen mesaj silinecek diye bir kural yok. Tahrik, hakaret vs içeriyorsa bakılır, varsa silinir."
    Ben demiştim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Ben demiştim
    Bu oluşumun da böyle üyelere ihtiyacı var zaten kuralları bilen. Ancak ufak bir de ayrıntı var. Bildiğin kurallara uyacaksın.

Derbi maçlarda konu açılmaması olayı bir çözüm değil. Alican'ın da dediği gibi kafaları değiştirmek lazım. Yapılacağın sadece bir "spor" müsabakası olduğunu, ölüm kalım meselesi olmaması gerektiğini anlamak lazım. Ancak Türkiye'de bunu yapmak neredeyse imkansız. Futbol Türkiye'de afyon vazifesi görüyor. Amaç eğlenmekten çıkıp kırıp dökmeye geliyor.

Ancak konu açılmaması gibi bir durum olmamalı ve olmayacaktır da zaten. Doğru bir üslup ile yazan herkesin mesajı da konu içerisinde kalacak, uygun olmayanlar da gereken uyarıları alacak ve yaptırımları görecektir. O yüzden "yönetim taraflı" fikrinden sıyrılmak lazım. Bir süre ben de içerisinde bulunduğum için yönetim tarafında keyfi hiçbir uygulama yapılmadığına dair kefil olabilirim.

Mesaj Yetkileri