1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TSİ'nin çeviri ekibine katılmayın çok isterdim gerçekten ama ne yazık ki ingilizce yeterli değil. Bazen sırf şu oyun için ingilizce öğrenmek istediğim oluyor.

Her neyse, bu bahsi geçen sitede yapılan yamanın, @Servan'ın da belirttiği nedenlerden dolayı sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Şöyle bir göz gezdirdim konu başlığında paylaşılan çeviri ss'lerine ama bir çok hata var. Türkçeye çevirilmiş fakat okunduğunda karmaşık gelen yapıda bir çok cümleye rastladım. Tabi bunlar paylaşılıp düzeltiliyor mu orasını bilemiyorum çok incelemedim açıkçası. Ama böyle büyük bir işe kalkışmalarına rağmen ben yeterince sağlıklı olacağına inanmıyorum.

türkçe'de olmazsa olmaz denilebilecek ek kullanımını yapamıyorsunuz.
    Mustafa abinin de belirttiği gibi sırf bu yukarıda alıntıda verdiğim neden yüzünden bile oyunun ilerleyen yıllarında hata verebilir ve koskoca kariyer koca bir yalan olabilir. Yanlış anlaşılmasın, yapılan işe gerçekten saygım büyük. O kadar insan çalışmış didinmiş ve aylar süren bir süreci çeviri işiyle geçirmiş. Takdire şayan bir durum bu. Ama hepimiz biliyoruz ki en sağlıklı yama, resmi yama olacaktır. Hem onun zevki de bir başka olur hani, düşünsenize oyunu aldınız ve eve gidip kurdunuz. Yüklendi ve seçeneklere girip dil seçme bölümünde "Türkçe" seçeneğini görüyorsunuz. İşte asıl heyecanlandıracak olan budur bence. Tüm umudum Football Manager 2013 için. Merakla bekliyorum.
    FM Gazetesi

Turksportal İnşallah FM2013'ün orjinal türkçe çıkmasını sağlayacaktır...

Mesaj Yetkileri