Abi profilini atsana.
Birkaç gün dayanabileceğimi sanmıyorum ben de
Herşey çok iyi gidiyor gerçekten ortalarda dönen paralar ile ilk sayfadaki paralar arasında dağlar var gerçektenArtık adın efsanelerde veya simgelerde vardır heralde.Yeni stad'ı da yaptıralım ismimizi verelim sonra ver elini Şampiyonlar Ligi
![]()
O ne bütçedir o ne gelirdir öyle. Cok iyi gidişat. Artık fena işler bekliyorum senden dostum..![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Vize zamanı malesef hız kesmem gerekiyor.
Adım 2 yıl önce efsanelerin arasına girdi. Stad ise daha geçen sene yapıldı. Malesef adını FCUM tarihinde ilk şampiyonluk yaşatan Karl Marginson'a verdiler
Gelecek senenin TV geliri o 42 milyonŞuan ki transfer bütçem yeter fazlasıyla, bu sene kümede kalmak değil hedefim ilk 12 içinde yer bulup Lig Kupası, FA Kupasında ilerleyip Avrupa kapısını aralamak.
eto'o bitmiş.
Açacağım oyunu ama öyle pek duracağımı sanmıyorum 15-20 dakika![]()
eto'o bitmiş.
tebrikler epl kapısını açmışsın.
bende blyth ile championshipteyim tek sıkıntım 5 tane homegrown sıkıntısı.bazen 3 yedekle maça çıkmak zorunda kalıyorum.takım genelde belçika ve portekizlilerden oluşuyor çünkü.
Benimde kadromda 4-5 tane İngiliz var ama 17-18 yaşlarından beri kadromda olduklarından homegrown oldular.
eto'o bitmiş.
Fena bi transferle anlaşmak üzereyim.
eto'o bitmiş.
Vay be maaş olarak ne para ama, bedavaya çalışalım biz burada; siz orada hüküm sürün oh ne güzel![]()
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Bu arada meraklısına Spartak Moskova - CSKA Moskova maçı var. Güzel maç oluyor şuan için.
eto'o bitmiş.
Benim 7 sene geçse bile 0 € olacağı kesin gibi onun için pek bir şey değişmiyor, bakalım belki statümüz değişir de para kazanırız. Yoksa amatör kontrata oynayacak oyuncu bulmak çok zor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Evet bende çok sıkıntısını geçmiştim tekniksel olarak yerlede, fiziksel olarak ise ortalama oyuncuları doldurmuştum takıma. Blue Square ligine çıkınca statümüz değişti işler daha da kolaylaştı transferde.
eto'o bitmiş.
Bizimkilerin teknikleri, fizikleri iyi de amatör kontratın bir hükmü yok. Kontratsız oyuncu gibiler, istedikleri an istedikleri takıma gidebiliyorlar.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
O zaman en fazla orta karar başarı sergilemeleri lazım takım oyununa dayalı, sene ortasında birden takım dağılırsa toplaman zor olur![]()
eto'o bitmiş.