Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 50.00%
  • Berabere biter

2 9.09%
  • Atletico Madrid kazanır

9 40.91%
1 ile 30 arası toplam 186 sonuç

Konu: Beşiktaş - Atletico Madrid | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur 2. Maçı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Cenk gökyüzünde ki yıldızları seyrediyor herhalde bu nasıl iştir anlamadım. Beşiktaş'ın kalesinde Cenk değilde başka bir kaleci olsa turu geçerdik
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Cenk gökyüzünde ki yıldızları seyrediyor herhalde bu nasıl iştir anlamadım. Beşiktaş'ın kalesinde Cenk değilde başka bir kaleci olsa turu geçerdik
    Haklısın. Ne bileyim Rüştü olsa mesela çıkar iki maçta da hattrick yapar. Ne o öyle kalede dikilmeler falan çok saçma.

Koskoca maçta sadece bu pozisyon mudur sizin gözleminiz? Bu kadar mı sığ bir ülkeyiz futbol olarak? Sanki Falcao o golle Beşiktaş'ı turdan etmiş gibi yüklenin adama. Madrid bu turun açık ara favorisiydi. İyi oynadılar, kazandılar. Bu takımın potansiyeli bu kadar işte.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Haklısın. Ne bileyim Rüştü olsa mesela çıkar iki maçta da hattrick yapar. Ne o öyle kalede dikilmeler falan çok saçma.

Koskoca maçta sadece bu pozisyon mudur sizin gözleminiz? Bu kadar mı sığ bir ülkeyiz futbol olarak? Sanki Falcao o golle Beşiktaş'ı turdan etmiş gibi yüklenin adama. Madrid bu turun açık ara favorisiydi. İyi oynadılar, kazandılar. Bu takımın potansiyeli bu kadar işte.
    Maçı izlemedim sadece gollere baktım Cenk'in hatası vardı. İlk maçıda izlemiştim orada da Cenk'in hataları vardı. Farklı bir kaleci olsa en azından böyle farklı mağlubiyet olmazdı.

Bence Beşiktaş sezon sonunda Galatasaray gibi yeniden yapılandırılmaya gitmeli. Fernandes, Egemen, Sivok, Simao dışında takımda kalması gereken bir oyuncu göremiyorum
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Maçı izlemedim sadece gollere baktım Cenk'in hatası vardı. İlk maçıda izlemiştim orada da Cenk'in hataları vardı. Farklı bir kaleci olsa en azından böyle farklı mağlubiyet olmazdı.
    sonuç yine ayni olurdu ortada oynanan oyun yok..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yapma hocam,takım top mu oynadı da sanki Cenk'in hatası pahalıya mal olmuş gibi konuşmuşsun.Evet çok amatörce bir hataydı ama zaten elenmiştik,çok önemli değil bence.Yeter ki hatasından ders alıp bir daha böyle bir hatayı tekrarlamasın.Sahaya giren cahil arkadaşın tepkisi de çok gereksizdi.Zaten elenmişiz,bari ceza falan almasak.Maç hakkında söylenecek pek bir şey yok.Mevcut şartlarda turu geçmemiz çok zordu,başaramadık.Yapacak bir şey yok.Yine de buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum emeği geçenlere.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri