1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Hybrid View

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    2013 de çıkarmazlarsa yine ingilizcesi olmayan arkadaşlar fm 2013 türkçe yama için pek bekleyeceklerini zannetmiyorum.Yarın %100 türkçesi geliyor 2013 de ne kadar kelime eklenirki.

Yine çıkmazsa değil 12 dolar,1 dolara inse bile almayın bence,çocuk oyuncağı değil bu kaç yıldır oyalıyorlar.
    Kendin istediğini yapmakta özgürsün ama başkalarına karışamazsın arkadaşım. Almak isteyen alır, istemeyen almaz, gereksiz boş düşüncelerini kendine sakla.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Kendin istediğini yapmakta özgürsün ama başkalarına karışamazsın arkadaşım. Almak isteyen alır, istemeyen almaz, gereksiz boş düşüncelerini kendine sakla.
    başkalarına karışmadım ki "bence" dedim gördüysen.Ha ben aldım mı bu sene,evet maalesef aldım.Seneye Türkçe gelirse senden önce alırım be emin ol
    Neden bu kadar kızdın anlaması güç açıkçası,sen almaya devam et o zaman ben geliyorum ne diyim

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kızmasının nedeni basit.

Oyunu eleştirebilirsin, üretici firmayı eleştirebilirsin, Turksportal'ı eleştirebilirsin ama eleştirirken yanlışı adres göstermenin bencesi olmaz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kýzmasýnýn nedeni basit.

Oyunu eleþtirebilirsin, üretici firmayý eleþtirebilirsin, Turksportal'ý eleþtirebilirsin ama eleþtirirken yanlýþý adres göstermenin bencesi olmaz.
    Iyide zaten forum da herkes 2013 türkçe gelmezse almam diyor ve günah keçisi ben oluyorum bu baþlýkta bile onlarca kiþi var bunu dile getiren.
    Zaten iş çocuk oyuncağına dondu,karşılarında 5-10 kişilik bir grup degil 80 milyonluk bir ülke var.Her sene aliyoruz ayni tiri viri yok yeterli satış yok falan filan.SIkıldi artik insanlar bunları beklemekten anliyirmusun,ya cikarmiyacagiz desinler yada oyalamasinlar bu kadar insanı.ha siz ben koyunum hakkımı savunmam alırım orjinal oyunumu beklerim diyorsaniz ayrı
    Bu arada mobil gezinmek çok zor hakikaten,mustafa abi bu mobil konusunda da birþeyler bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

"Yanlışı adres göstermemem lazımdı" demek bu kadar zor olmamalıdır. Keçiden, koyundan konu açılınca benden ordan devam edeyim. Herkes yanlış yapıyor diye sürünün peşine takılmamak lazım.

Türkçe eklenmiyorsa doğrusu "FM'yi almayacağım" olmalıdır. Orijinal almam kısmını kendi içimizde saklı tutmamız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Hak kısmına gelince kimsenin Football Manager oyunu üzerinde bir hakkı yoktur. Hakkımızın olmadığı bir yerde başkasının hakkına girerek hakkımızı korumak ilginç bir denklemdir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bu sene bende Türkçe çıkarmadıkları için almamıştım oyunu ve almayacağımı da söylemiştim.Fakat daha sonra dayanamadım ve Ocak ayının sonlarına doğru aldım oyunu.Her ne kadar almayacağız desekte içimizdeki FM sevgisi buna engel oluyor.Oyuna bu kadar düşkün olanlar illaki bir süre sonra oyunu alıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    "Yanlışı adres göstermemem lazımdı" demek bu kadar zor olmamalıdır. Keçiden, koyundan konu açılınca benden ordan devam edeyim. Herkes yanlış yapıyor diye sürünün peşine takılmamak lazım.

Türkçe eklenmiyorsa doğrusu "FM'yi almayacağım" olmalıdır. Orijinal almam kısmını kendi içimizde saklı tutmamız daha iyi olur diye düşünüyorum.

Hak kısmına gelince kimsenin Football Manager oyunu üzerinde bir hakkı yoktur. Hakkımızın olmadığı bir yerde başkasının hakkına girerek hakkımızı korumak ilginç bir denklemdir.
    Evet haklısınız aslında okudugumda tekrar bende kabaca oldugunu gördüm Siz düzeltmişsiniz zaten beni yine de söyleyeyim Türkçe eklenmedikçe bundan sonra orjinal almayacağım.

Kolay gelsin tüm ekibe.Bu arada malum siteden ses seda çıkmıyor,twitter da programcı kaçtı yama ertelendi felan yazmışlar,tam komedi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    Evet haklısınız aslında okudugumda tekrar bende kabaca oldugunu gördüm Siz düzeltmişsiniz zaten beni yine de söyleyeyim Türkçe eklenmedikçe bundan sonra orjinal almayacağım.

Kolay gelsin tüm ekibe.Bu arada malum siteden ses seda çıkmıyor,twitter da programcı kaçtı yama ertelendi felan yazmışlar,tam komedi
    yamanin ertelendigi yokda , arayuz icin bi webtasarimci ile anlasmislar oda hastaymis

Mesaj Yetkileri