Kızmasının nedeni basit.
Oyunu eleştirebilirsin, üretici firmayı eleştirebilirsin, Turksportal'ı eleştirebilirsin ama eleştirirken yanlışı adres göstermenin bencesi olmaz.
Iyide zaten forum da herkes 2013 türkçe gelmezse almam diyor ve günah keçisi ben oluyorumbu baþlýkta bile onlarca kiþi var bunu dile getiren.
Zaten iş çocuk oyuncağına dondu,karşılarında 5-10 kişilik bir grup degil 80 milyonluk bir ülke var.Her sene aliyoruz ayni tiri viri yok yeterli satış yok falan filan.SIkıldi artik insanlar bunları beklemekten anliyirmusun,ya cikarmiyacagiz desinler yada oyalamasinlar bu kadar insanı.ha siz ben koyunum hakkımı savunmam alırım orjinal oyunumu beklerim diyorsaniz ayrı
Bu arada mobil gezinmek çok zor hakikaten,mustafa abi bu mobil konusunda da birþeyler bekliyoruz![]()
"Yanlışı adres göstermemem lazımdı" demek bu kadar zor olmamalıdır. Keçiden, koyundan konu açılınca benden ordan devam edeyim. Herkes yanlış yapıyor diye sürünün peşine takılmamak lazım.
Türkçe eklenmiyorsa doğrusu "FM'yi almayacağım" olmalıdır. Orijinal almam kısmını kendi içimizde saklı tutmamız daha iyi olur diye düşünüyorum.
Hak kısmına gelince kimsenin Football Manager oyunu üzerinde bir hakkı yoktur. Hakkımızın olmadığı bir yerde başkasının hakkına girerek hakkımızı korumak ilginç bir denklemdir.
Bu sene bende Türkçe çıkarmadıkları için almamıştım oyunu ve almayacağımı da söylemiştim.Fakat daha sonra dayanamadım ve Ocak ayının sonlarına doğru aldım oyunu.Her ne kadar almayacağız desekte içimizdeki FM sevgisi buna engel oluyor.Oyuna bu kadar düşkün olanlar illaki bir süre sonra oyunu alıyor.
Evet haklısınız aslında okudugumda tekrar bende kabaca oldugunu gördümSiz düzeltmişsiniz zaten beni yine de söyleyeyim Türkçe eklenmedikçe bundan sonra orjinal almayacağım.
Kolay gelsin tüm ekibe.Bu arada malum siteden ses seda çıkmıyor,twitter da programcı kaçtı yama ertelendi felan yazmışlar,tam komedi![]()