Takımına destek olmak, takımının yanında olmak başkadır, bu yapılan başkadır. Dün gider Galatasaray tesislerinin önünde Galatasaraylı taraftarlar toplanır ve deste olur ve buna kimse garip gözüyle bakmaz.

Ama ülkemizde, hiç kimsenin, herhangi bir yere gitmesine engel olabilecek bir durum yokken, özgürce ülke içerisinde istediğim yere gidebiliyorken, bir yere bir grubun gitmesine baskın demek? Bana saçma gelen bu ve bu şekilde yine özgürce herkesin gidebileceği yere gidildi diye bundan gurur duymak, bunu sanki savaşta kazanmış gibi göstermek hayli hayli ilginç.

Birilerinin bir yere gitmesine de gerek yok, belki de adam Kadıköy'de oturuyor, evinden çıktı 100 m yürüdü ve oraya geldi, zaten orada oturuyorsa bu neyin baskınıdır? Galatasaraylı olanların sanki Kadıköy'e ya da Fenerbahçe tesislerine gitmesi imkansızmış gibi, gidildiğinde zafer kazanıldı edası niyedir? Ben şimdi çıksam Galatasaray'ın tesislerinin önüne ya da stadın önüne gidemem mi? Bunu engelleyen var mıdır? Ya da böyle bir mantık var mıdır, Galatasaraylılar gecenin üçünde gelebilir diye uyumamak, sebep? Baskın yememek neymiş sosyal medyada dalga geçilmemek.

Bu olayı dalga geçme unsuru olarak görenlere gülüyorum ben asıl, sanki 2 ayrı ülke, sınırları var ve bir taraftan diğer tarafa geçmek yasak, geçince büyük zafer kazanılmış oluyor ve gururla anlatılıp dalga geçiliyor. Ha bi gidin işinize ya, aynı evde 2 kardeş yok mu Galatasaray ve Fenerbahçe'yi tutan, ne yapacaklar düşman mı olacaklar takım için, aynı evde yaşayabildiğine göre 2 taraftar aynı mekanlara gitmesi de garip karşılanmamalı...