Galatasaray taraftarı da anlamış anca gece böyle birşey yapabileceklerini. Gereksiz, boş işler. Hangi taraftar grubu yaparsa yapsın.
Galatasaray taraftarı da anlamış anca gece böyle birşey yapabileceklerini. Gereksiz, boş işler. Hangi taraftar grubu yaparsa yapsın.
eto'o bitmiş.
İşte bu taraftar zihniyetine karşıtım ben, bu nedenle çok severek keyifle stadda maçını izlediğim Karşıyaka maçlarına gitmiyorum çünkü soğuttular beni, orada gördüklerimle.
Derbilerde rakip sahaya gidersin, koltukları kırarsın, tuvaletleri yıkarsın, bundan keyif alır, maharetmiş gibi orda burda paylaşırsın ama o masrafların bedeli zaten senin kulübün tarafından ödenmektedir.
Grup halinde maça gidiyorsundur, yolda karıya kıza laf atarsın, gördüğün dükkanın camını çerçevesini indirirsin, arabaların dikiz aynalarını kırarsın sonra da hava atarsın nasıl da geldik yıktık baskın yaptık diye ama bilmezsin milli servettten gittiğini sonra da aybaşına neden para yetiştiremiyorum dersin.
Şu kendini bir şey sanan, ancak bir grup haline geldiğinde bir şey yapabilen, tek kalsa o cesaretin onda birini gösteremeyecek ve bu saydıklarımı da yaparken bunu takım aşkına, taraftarlığa bağlayanlardan ne kadar tiksindiğimi anlatamam.
A takım B takım ayırt etmiyorum ha, bu nedenle Karşıyaka örneğini en başta verdim.
"YÜCE ATATÜRK"