1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Müsabaka talimatının değiştirildiği ve şike, teşvik teşebbüslerine cezai yaptırımın kaldırıldığına dair bir dedikodu var. Haber doğruysa, demek ki yaygara koparmadan yapınca oluyormuş. Ne güzel.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by meddah View Post
    Müsabaka talimatının değiştirildiği ve şike, teşvik teşebbüslerine cezai yaptırımın kaldırıldığına dair bir dedikodu var. Haber doğruysa, demek ki yaygara koparmadan yapınca oluyormuş. Ne güzel.
    Zaten Aydınlar'ın Genel Kurul'u toplamasına gerek yoktu, Genel Kurul'un bir yaptırımı yok, federasyon istediği şekilde değiştirebilirdi durumu.

Tabi bu yaygaracıların işine gelmez, yoksa Fenerbahçe için değişiyor diye nasıl ortalarda dolaşacaklardı gerçi sessiz sedasız değişse de Fenerbahçe için değişiyor der bu adamlar...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şimdi birisi şike veya teşvik vermeye kalksa ve karşı tatraf reddetse sorun yok,illaki teşvik veya şikenin kabul olması gerekiyor ceza için doğru anladım dimi?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Şimdi birisi şike veya teşvik vermeye kalksa ve karşı tatraf reddetse sorun yok,illaki teşvik veya şikenin kabul olması gerekiyor ceza için doğru anladım dimi?
    Sadece şike yapan kulüp küme düşürülecek, şike teşebbüsünde bulunan, teşvik veren ve teşvik teşebbüsünde bulunanlar küme düşmeyecek.

Şimdi anlaşılıyor Trabzonspor'un neden Demirören'i desteklediği.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Sadece şike yapan kulüp küme düşürülecek, şike teşebbüsünde bulunan, teşvik veren ve teşvik teşebbüsünde bulunanlar küme düşmeyecek.

Tam emin olmamakla birlikte etik kurulu raporlarında Trabzonspor ile ilgili bir sorunun olmadığı yazıyor diye hatırlıyorum ben Serkan.Bizim Teşvik verme girişiminde değil teşvik verme girişimi yapmayı düşündüğümüz şeklinde yazıyordu.Yani teşvik vermeye teşebbüse teşebbüs etmek.

Ayrıca Demirörene destek konusunda tüm taraftarlar yönetimin karşısındaydı.İstifası bile istenmişti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Tam emin olmamakla birlikte etik kurulu raporlarında Trabzonspor ile ilgili bir sorunun olmadığı yazıyor diye hatırlıyorum ben Serkan.Bizim Teşvik verme girişiminde değil teşvik verme girişimi yapmayı düşündüğümüz şeklinde yazıyordu.Yani teşvik vermeye teşebbüse teşebbüs etmek.

Ayrıca Demirörene destek konusunda tüm taraftarlar yönetimin karşısındaydı.İstifası bile istenmişti.
    o etik kurulu raporu hukuken 'yok' niteliğinde. olmayan birşey için konuşmak yanlış
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    o etik kurulu raporu hukuken 'yok' niteliğinde. olmayan birşey için konuşmak yanlış
    Muhammet ben varlığını yokluğunu tartışmıyorum yazanı söylüyorum.Bunu federasyonun bir kurumu yazmış mı?Evet yazmış benim için o rapor vardır ve içinde Trabzonspor hakkında yazı beni ilgilendirir. hukuk o rapora nasıl bakar bilmiyorum oda onun problemi

Neyse eski konulara dönmeninde bir manası yok.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Konuya daha yazmicaktim ama bunu gorunce guldugumu belirtmek istedim

Tff'de Ankaraya tasinsa artik Tbmm'nin yanina oyle daha kolay olur isler, insanlar bosuna 8-9 ay hapis yatmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şuan federasyonun resmi sitesinde "Futbol müsabaka talimatı yürürlüğe girdi" başlığının altında ki talimatlarda şöyle diyor.

MADDE 25 - MÜSABAKA SONUCUNU ETKİLEME
    1 Müsabakanın sonucunu hukuka veya spor ahlakına aykırı şekilde etkilemek veya
    buna teşebbüs etmek yasaktır.
    Bir futbolcuya veya kulübe teşvik pirimi verilmesi de
    bu kapsamdadır.
    2 Kulüpler hakkındaki müsabaka sonucunu etkileme iddialarını inceleme ve gerekli
    araştırmayı yapma yetkisi Etik Kurulu’na ve Disiplin Kurulu’na aittir.
    3 Etik Kurulu, hazırlayacağı raporu TFF Yönetim Kurulu’na iletilmek üzere TFF
    Başkanlığına sunar. TFF Yönetim Kurulu, Etik Kurulu raporunu değerlendirir ve gerek
    gördüğü takdirde kulüp hakkında disiplin yargılaması yapılması amacıyla ilgili
    kulübün Disiplin Kuruluna sevkine karar verir. Disiplin Kurulu, rapora ve sair delillere
    dayanarak vicdani kanaatine göre karar verir.
    4 Söz konusu ihlalleri gerçekleştirdiği tespit edilen kulüpler hakkında Futbol Disiplin
    Talimatı’nın 58. maddesi uygulanır.

Ben mi yanlış yorumladım yoksa twitter'da mı başka talimatlar belirlendi : ) çünkü twitter'da bu konu baya konuşuluyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri