Sayfa 112 / 578 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212 ... SonSon
3,331 ile 3,360 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    www.galatasaray.org

Daha önce tezahurat sesiyle açılış sayfası yapmamışlardı sanırım
    Yapilmisti

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

http://www.dailymotion.com/video/xkh...rovayata_sport

Bu golü kaç Galatasaray'lı hatırlıyor
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Final havasında oynanan bir hazırlık maçıydı. Gerçekten güzel bir gol.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emmanuel Eboue: Biz puan sıralamasında onların üzerindeyiz, onlar bizi takip ediyorlar ve bu yüzden zor maç olacak. Ama biz de tamamen bu maça odaklandık. Zaten ligin ilk yarısında evimizdeki maçı kazanmıştık ve bu maçı da kazanacak gücümüz var.

Emre Çolak: Fenerbahçe maçları Galatasaray camiası için her zaman çok önemlidir. Bunu herkes biliyor ve herkes bu maçın farkında. Bizde son haftalarda çok iyi gidiyoruz ve bir galibiyet serisi yakaladık. İnşallah Fenerbahçe'yi de yenip liderliğimize devam etmek istiyoruz. Bu sezon çok önemli işler başardık ve şampiyonluğun en önemli adaylarından biriyiz. Fenerbahçe maçına da çok rahat bir şekilde çıkıp galibiyetle dönmek istiyoruz.

Tomas Ujfalusi: 6 maçtır kazanıyor olmamız çok önemli değil. Çünkü bu maç çok önemli bir mücadele ve büyük bir derbi. Kazanmak için herşeyi yapacağız. Komple bir takım oyunu ortaya koyarak defansta çok az hata yapmalıyız. Puanlar alıp evimize dönmek istiyoruz ve bu maça hazırız.

Johan Elmander: Çok zor bir maç olacak. Çünkü uzun zamandır kendi sahalarında maç kaybetmiyorlar. Biz de çok iyi oynayıp onları yenmek istiyoruz. Çünkü buradan alınacak puan çok önemli. Puan farkını 9'dan 12'ye çıkarmak için elimizden geleni yapacağız.

Necati Ateş: İnşallah oraya gittiğimizde çünkü çok iyi bir kadromuz var. Çok iyi bir hocamız var. Mükemmel bir taraftarımız var. Bunların hepsi bizde mevcut. Kazanmamak için hiçbir faktör yok diye düşünüyorum. Sadece saha içerisinde mücadele edip daha çok koşup her şeyi yapıp, elimizden geldiğince oradan 3 puanla dönmek. Bizim için gerçekten bu seriyi yakalamak ve 6'da 6 yapıp bu maça çıkmak çok önemli. Bu özgüvenimizi, sahada ne kadar birleştirici olduğunu gösteriyor. İnşallah bu özgüveni orda tekrardan mücadelemize katıp oradan iyi bir neticeyle döneriz. Yani tabii 5-1'lik kupa maçı, içeride oynadığımız 1-0'lık lig maçı. Fenerbahçe'yle oynadığımız maçlarda genelde goller atardım Ali Sami Yen'de. Çok güzel anılarım var. Gerçekten de Galatasaray-Fenerbahçe maçlarının önemi çok ve futbolcular için inanılmaz hatıralar kazandırıyor diye inanıyorum. İnşallah benim için güzel hatıralardan birini daha eklerim kendime.

Ufuk Ceylan: Derbiler her zaman özel ve keyifli karşılaşmalardır. İnşallah biz de oradan galibiyetle ayrılıp aradaki 9 puanlık farkı 12'ye çıkarmak istiyoruz. Bunu çok istiyoruz ve herkes bu maçın öneminin bilincinde. Umarım oradan 3 puan alarak ayrılmak istiyoruz.

Yiğit Gökoğlan: Beşiktaş maçında tribündeydim ancak abilerim ve arkadaşlarım için başarmalarını istiyordum. Fenerbahçe maçına bakacak olursak şu anda en büyük rakibimiz olarak görünüyorlar fakat dediğiniz gibi bir galibiyet serisine başladık ve puan farkını daha da açmak için uğraşacağız. Çünkü play off sisteminde puanlar yarıya düşeceği için maça rahat çıkıp puanları almak istiyoruz. Ne kadar puan farkını açarsak play off'larda o kadar rahat oluruz.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Ünal Aysal: Çağ kavga değil, dostluk çağıdır. Kadıköy'de bir futbol bayramı yaşanacak.

Ünal Aysal: Biz elimizden geldiği kadar dostlarımızı iyi ağırlamaya çalıştık, maç sonunda futbolcuları restoranımızda konuk ettik.

Ünal Aysal: Kazanmak istemem kadar doğal bir şey yok, önce hem saha içinde hem saha dışında centilmenlik dışı bir şey olmamasını istiyorum.

Ünal Aysal: Kaybedilen puanların telafisi her zaman olabilir, ancak bozulan dostlukların düzelmesi çok zor.

Ünal Aysal: Enerjimizi ve konsantrasyonumuzu dostluk için kullanmalıyız. Son günlerde yaşananlara cevap verme gereği duymuyorum.

Ünal Aysal: Rakibimizde tıpkı bizim kendilerine ilk maçta gösterdiğimiz gibi bize saygı gösterecektir.
    Başkanımızın söylediklerini takdir ediyorum inşallah bu zor ortamda sıkıntılı bir maç izlemeyiz ve gülen taraf biz oluruz İNŞALLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

http://youtu.be/ho0os-FxXQQ

Yakaladığımız hava gerçekten çok güzel.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bogayi gercektende sari kirmiziya bogamislar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Baskin Videosuda Geldi
    Last edited by byariff : 17.Mart.2012 at 07:41 Reason: Linki Sildim, bazi kisimlarda kufur var

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Yarın kazanırsak öyle ya da böyle bu iş biter. Ya kaybedersek işte orasını düşünmek bile istemiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kaybedersek çok birşey olmaz aslında. Hala 6 puan farkla önlerinde oluruz. Bizim kaybedicek birşeyimiz yok yani. Ama onlar kaybederse fark 12'ye çıkar ve biz işi nerdeyse garantileriz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

[youtube="j3_HlhrrvuI"]Samandıra Baskını[/youtube]

KFY Florya'yı bastı diye haber çıkmıştı ama işin aslını UltrAslan video ile ortaya koydu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bilgisayar başında oturup TT yapmakla olmuyormuş o işler

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Onu bunu bırakın bugün Türkiye' de futbol bayramı var Dünya'da milyonlar izlecek. Eğlencemize bakalım. Vizelerimi bugün bitirdim kafam da rahat

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dünya'da mı Hocam dünya genelinde sadece Lig TV yayınlıyor bizim muhteşem ''Dünya Derbisi''ni
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Dünya'da mı Hocam dünya genelinde sadece Lig TV yayınlıyor bizim muhteşem ''Dünya Derbisi''ni
    Yahu internetten izlenmiyor mu bu maçlar ? Biz River-Boca maçını izliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    twitteri takip etmiyorsunuz sanırım roberto karlos luciano niang fenerbahçeden giden bütün futbolcular bu konuda yorum yapıyorlar o kadar da küçümsememek lazım tamam türk futbolu dibe vurdu ama kendimizi bu kadar da ezik duruma düşürmeyelim

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dünya derbisi diyoruzda dünyada yayınlayan 1 tane televizyon kanalı yok diyorum acaba nasıl anladınız bilmem.Everton-Sunderland maçını 19 ülke yayınlıyor mesela.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    twitteri takip etmiyorsunuz sanırım roberto karlos luciano niang fenerbahçeden giden bütün futbolcular bu konuda yorum yapıyorlar o kadar da küçümsememek lazım tamam türk futbolu dibe vurdu ama kendimizi bu kadar da ezik duruma düşürmeyelim
    o topcuların hepsi fener sevgisinden yazmışlardır bence derbiden değil

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bu gece zevkli ve bol gollü bir maç izleriz inşallah. yenen biz olursak daha da mutlu oluruz Oyuncu sakatlıgı ve taraftar olayları da olmazsa türk futbolu adına güzel bir gece olur
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Fotoğraf güzel hoş ancak ben başka bir noktaya değinmek istiyorum. Gökhan Gönül , Volkan' ın bacağına fena girmiş

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

İlginç cidden demek sadece Ligtv yayınlayacak.Şu Samiyen'de kavga çıkan amaçsız maçı bile 10-15 ülke yayınlamıştı şimdi Türkiye Ligi'nin kırılma maçını yayınlamıyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Maç oynanmadan önce kavga çıkacağını nerden bilebilirlerdi ki ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

O anlamda demedim onu bi takım 4. öbürü 5.ydi.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    O anlamda demedim onu bi takım 4. öbürü 5.ydi.
    Belki de play-off' ta 2 maç daha oynanacağını düşündüler. Bilemiyoruz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Baskın kiminmiş ? Basanın !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe sohbet alanına da yazdım buraya da ekleyim.

Vay arkadaş dün gece böyle bi olay oldu diye mutlu olan insanlar var. Saha içinde takımı desteklemek, bi yeri yırtılana kadar bağırmak, doğru olan saha dışı olaylar kadar saçma bi durum yok şu futbolda.

Kortejini yapar yürürsün stada, yada toplanırsın bi alanda rakip takımı anarsın istediğin gibi ama gecenin bi köründe Samandıraya, Floryaya, Kazana gidip şunu yaptık, bunu yaptık filan demek cidden çok çocukça.

Ayrıca bana göre belli bi eğitim almış, belli bi yaşa ulaşmış insanlara bunu yapmak veya bunu yapanlar adına sevinmek hiç yakışmıyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bizim bunu yapma acamız yalanla dolanla kendilerin kandıranlara gerçeğini göstermek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gerçek ne dostum sana göre ? Gidip taşkınlık çıkarmak mı ?
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Gerçek ne dostum sana göre ? Gidip taşkınlık çıkarmak mı ?
    Ne dersen de o kendi bildiğini okuyacaktır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri