1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben senin anlatmak istediğini anladım ancak kamuoyunda böyle bir algı oluştu, disiplin talimatı değişti kulüpler küme düşmekten kurtuldu, şuan böyle bir şey yok. Bu dava sonuçlanana kadar 58.maddenin değiştirilmeyeceğini düşünüyorum ama dava sonuçlanır sonuçlanmaz ilk değiştirilecek maddenin o olacağıından da eminim.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ben senin anlatmak istediğini anladım ancak kamuoyunda böyle bir algı oluştu, disiplin talimatı değişti kulüpler küme düşmekten kurtuldu, şuan böyle bir şey yok.
    Haberler de öyle pompalandı biraz, evet:

"Şok şok şok! Küme düşme Müsabaka Talimatnamesinin 24. madde D bendinden kaldırıldı".
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Default İbrahim Yazıcı: "Sadri Şener'in açıklamaları yersiz"

Fenerbahçe'nin bazı olaylara adı karıştı ama aynı dosyaların içinde Trabzonspor'un adı da geçmiyor mu?

Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in "Geçen senenin şampiyonu Trabzonspor'dur. Kağıt üzerinde tescile gerek yok." açıklamasına tepki gösterdi. Yazıcı, Şener'in bu açıklamayı Fenerbahçe'nin bazı dosyalarda adının geçmesinden dolayı söylediğini ifade etti.

Trabzonspor'un da aynı dosyalarda adının geçtiğini aktaran Başkan Yazıcı, "O zaman ben de desem ki biz de ligin üçüncüsüydük. Şampiyonluk benim hakkım diye; ama biz bunu söylemiyoruz, bekliyoruz. Adalet yerini bulacaktır." dedi.

Birtakım temaslarda bulunmak amacıyla KKTC'de bulunan Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'in ligde geçen yılki şampiyonluğun Trabzonspor'un olduğu yönündeki iddiasını değerlendiren Yazıcı, bugüne kadar bu yöndeki açıklamalara kesinlikle girmediğini söyledi.

Şener'in yapmış olduğu açıklama karşısında geçen yılki şampiyonun Bursaspor'un olabileceğini iddia edebilmelerine rağmen böyle bir açıklamadan uzak durduklarını dile getiren yazıcı şunları söyledi:

"Ben böyle konulara bugüne kadar girmedim. Ben de dersem ki sayın Şener Trabzon şampiyon diyor. Çünkü Fenerbahçe'nin bazı olaylara adı karıştı diye, aynı dosyaların içinde Trabzonspor'un adı da geçmiyor mu? Netice itibariyle bunlar bitmeden bunları konuşmak yersiz olur. O zaman ben de dersem ki şampiyonluk benim hakkım ben de ligin üçüncüsüyüm diye, ama biz bekliyoruz. Adalet yerini bulacaktır. Ne varsa hepsi çıkacaktır. Hak eden de kazanır."
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri