Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Galatasaray kazanır

11 31.43%
Sayfa 10 / 20 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 595 sonuç

Konu: [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

1 puan almadık 2 puan kaybettik.Çok fazla gol kaçırdık.Engin deli etti herkesi.Fenerbahçe 2 sıradışı gol atmasa çok daha rahat bir maç çıkarabilirdik.Puan farkı yine aynı iyi oldu.Fenerbahçe en az 2-3 maç ceza almalı.Hazmedemeyip kulübeye saldırdılar.Tebrikler Galatasaray.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kalbim yerinden fırladı son pozisyonda. Ne şanssızlıktır bu ya. Maçın 35 dakikasında Fenerbahçe 55 dakikasında da Galatasaray üstün oynayan taraftı. Emre Çolak yerine Engin oyundan alınmalıydı. Engin'e ne kadar kızdım haddi hesabı yok. Hayatımda bu kadar yararsız, iğrenç bir adam daha görmedim. Geldiği ilk günden beri söylüyorum bu adam bu takımda OYNAYAMAZ! Son dakikalarda kacırdığı öldürdügü ataklara, ilk yarıdaki saçmasapan tercihlerine bakmak bile yeterli. Oynatmamalı artık Fatih Terim Engin'i. Boş, gereksiz, lanet bir herif bu. Engin yerine başka biri oynasa Galatasaray kazanırdı bu macı.

Serdar Kesimal'in yaptıgı faulde kırmızı kartlıktı. Yine de hakemi cok begendim. Belli bir standartta yönetti. Ayrımcılık yapmadı, etkilenmedi taraftarlardan..

Skor tahminim tutmuş oldu bu skorla. Güzel bir maçtı genel olarak. Play-off'larda daha çok kalbimiz yerinden cıkar diye düsünüyorum..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007

İlk 15 dakika Fenrbahçe mükemmel oynadı 2 tane de muhteşem gol attılar.Sonraki dilimde yine bocalamaya devam ettik 5-10 dakika daha.Sonra kendimize geldik ve maç sonuna kadar yüklendik 2-2'ye çevirdik.Aykut Kocaman geriye yaslanarak bize bu fırsatı verdi bizde değerlendirdik.Galibiyet golünün gelmemesi sadece şanssızlık ve beceriksizlik maalesef.

Puan farkını korumuş olduk iyi oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

son dakikada direkten patlayan top...

bu pozisyonda serdar'a faul yapıldı. veremedi hakem...
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

enginin bu takımda yeri yok defolsun gitsin her topu ezdi fenerin şansına dicek bişey yok gerçekten ya 90 + 4 ya az daha içeri gitse gol ya

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Halen sinirlieniyorum o top nasıl direkten döner ya 3-2 olacaktı ve maç bitecekti
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Melo ve Engin çok kötüydüler bugün biraz iyi olsalar zaten 3 puanı alabilirdik Melo gol atmak istedi hep pas atsa oysaki daha çok yararlı olacaktı...Bu arada beklediğim gibi taraftar bize karşılık vermedi biz ne güzel ağırladık Fenerbahçe'yi yakışmadı bu cidden...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Fenerliler efsanelerini bu kadar çabuk harcamasınlar tavsiyem.

Çok mutsuzum şu an 2 puan kaybından ötürü malesef.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    son dakikada direkten patlayan top...

bu pozisyonda serdar'a faul yapıldı. veremedi hakem...
    Evet ya verse faulü Fener gol atacaktı daha 3-2 olacaktı hatta santradan sonra 4 bile olurdu. İşte hakem korkak yapacak bi şey yok.

Öncelikle teşekkürler Galatasaray diyelim.Yine, bu sezonu varsayarak her zaman ki gibi biz oynadık, Fenerbahçe izledi.Maçın heyecanı mı diyelim, yoksa atmosfer mi diyelim ardarda yediğimiz 2 golle bir anda maç 2-0 oldu.Neyse ki çok geçmeden kendi oyunumuzu ortaya koymaya başladık ve top göstermedik adeta, çok geçmeden de 2-1 yaptık.

2. yarıda maç tamamen kontrolümüzde geçti kimse aksini iddia edemez.Fenerbahçe klasik maça yatış şekline girdi.Ama neyseki Hakan düzgün bi vuruşla beraberliği getirdi takımımıza.Onun dışında son dakikada ki direkten dönen pozisyon tam bir şanssızlıktı.

Ve sahaya atılan yabancı maddeler, hadi onu geçtim, Fatih Hocanın kaşının yarılmasının muhakkak hesabı sorulacaktır.Ayrıca, Engin'e edilen küfüründe hesabı sorulacaktır.Engin bugün belkide galibiyeti bizden aldı ama yine de asla küfredilemez.Elmander tam bir savaşçı oyuncu, gerçekten helal olsun.Yediği dirsekten kaşı açılmış, ama hakem bunu görmedi, olsun alışkınız.Böylelikle artık Şampi... diyebiliriz.

Teşekkürler Aslanlar, herkes haddini bilecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Evet ya verse faulü Fener gol atacaktı daha 3-2 olacaktı hatta santradan sonra 4 bile olurdu. İşte hakem korkak yapacak bi şey yok.
    sakin ol şampiyon.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Fenerliler efsanelerini bu kadar çabuk harcamasınlar tavsiyem.

Çok mutsuzum şu an 2 puan kaybından ötürü malesef.
    Efsane diye getirdik şans tanıdık.Yapamıyorsan olmuyorsa olmuyodur,zorlamak saçmalıktır.

Aykut futboluyla bizim efsanemizdir ama hocamız değil.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Engin'in ne suçu var anlamadım.Maça gelecek olursak bir takım kendi sahasında nasıl ezilir bşr takımla nasıl kedi fare gibi oynanır bunu gösterdik.Kadıköy'deki klasik Fenerbahçe gibi 15 dakika oynayıp puan aldı.Son olarak şampiyonuz bundan eminim artık.Baros'un pozisyonuna birşey diyemiyorum zaten.Neyse Kadıköy'de bir maç daha var.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Halen sinirlieniyorum o top nasıl direkten döner ya 3-2 olacaktı ve maç bitecekti
    Lig bitecekti Gerçi zaten öyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ulan yemin ediyorum duvarları yumrukladım.1 puana sevinen Galatasaray'lı var mı aramızda?Kadıköy'de şansımız yaver gitmiyor arkadaş.İlk 20 dakikada Fenerbahçe şahane 2 gol buluyor.Ama sonra 70 dakika tek kale oynuyorsun.Ve maç berabere.Allah'ım aklıama mukayet ol.
    Neyse aslan gibi savaştık yıkılmadık.mücadeleniz yeter.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

2-0'dan sonra 3 ü 4 ü atmak varken geri çekildik ama bunu her maç yapıyoruz saçmalıkta olsa yapıyoruz . Ben giden 3 puana değil Sow ve Alex'in çok güzel gollerine üzüldüm . Aykut Hoca'ya hakaret edenler onun yerinde olsa orada olmazlardı . O zorluklara rağmen bu takımı 2. sıraya yerleştirmiştir . Aykut Hoca'nın elinde Messi , Xavi varda oynatmıyor mu ? Takım oynamıyorsa Hoca ne yapsın ? Stoch çok kötüydü çıkarması mantıklıydı . Alex tercihi yanlış olabilir ona bişey diyemicem . Savunma 2 çok basit hata yaptı ikiside gol oldu yapcak bişi yok . Sağlık olsun hala 12-13 yıldır galibiyet göremeyenler düşünsün . Belki şampiyonluk için az çok bişeyler belli olsada biz bu sene şampiyonluk hedefiyle başlamadık . Bu takımın bu durumda bu sırada bu halde olması bile başarıdır . Aykut Hoca'ya laf etmeden önce 2 hatta 3 kere düşünün .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LadroN View Post
    Engin'in ne suçu var anlamadım.Maça gelecek olursak bir takım kendi sahasında nasıl ezilir bşr takımla nasıl kedi fare gibi oynanır bunu gösterdik.Kadıköy'deki klasik Fenerbahçe gibi 15 dakika oynayıp puan aldı.Son olarak şampiyonuz bundan eminim artık.Baros'un pozisyonuna birşey diyemiyorum zaten.Neyse Kadıköy'de bir maç daha var.
    her topu ezdi hep atakları yavaşlattı kesinlikle çok kötüydü bence

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arkadaşlar şu ligi bitirme işine gülüyorum şuan fark 9 ve play-off ta 4-5 fark olacak bunun neresi fazla Liege'nin bu 6 maçlık play-off maçlarında şampiyonluğu kaçırmışlığı var son sıradan girmişti şampiyonluk grubuna ama adamlar az daha şampiyon olacaktı bu işleri çok küçümsemeyelim inşAllah şampiyon oluruz orası ayrı ama daha olmadık lig bitmedi bunu demek istiyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ulan yemin ediyorum duvarları yumrukladım.1 puana sevinen Galatasaray'lı var mı aramızda?Kadıköy'de şansımız yaver gitmiyor arkadaş.İlk 20 dakikada Fenerbahçe şahane 2 gol buluyor.Ama sonra 70 dakika tek kale oynuyorsun.Ve maç berabere.Allah'ım aklıama mukayet ol.
    Neyse aslan gibi savaştık yıkılmadık.mücadeleniz yeter.

Yok malesef bende senin gibi düşünüyorum evde çıldırdım resmen çok büyük şansızlıktı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Maç başı baskısıyla bulunan 2 gol geri çekilince boşa gitmiş oldu topu ve baskı şansını rakibe verdikten sonra maçın döneceğini hissettik maalesef.Galatasaray üretkenliği sağlasa rahatlıkla kazanabilirdi de açıkçası , ama üretkenliği sağlayamayınca kuru baskı beraberlik golünü geciktirdi.Rakibi tebrik etmek lazım kurulan baskıdan ötürü.Sahaya atılan maddeler yakışmadı 2 maç ceza bekliyorum kendi adıma utandım.Son dakikada duran topta o topun direkten dönmesi şans faktörüne olan inancımı pekiştirdi desem yalan olmaz , Galatasaray'a yenilmeme serimiz bir sene daha artarken , yenememe serimiz de 2 ye çıktı yeni seri başlangıcı olmaz umarım Tekrar tebrik ediyorum saha içinde bir iki pozisyon dışında futbolcular birbirlerine karşı kötü hareketlerde bulunmadılar , o bir iki tane de olur o kadar diyelim.Eleştirmeyeyim eleştirmeyeyim diyorum da , yeter be Aykut Hoca , git artık üstüne bak rakibin üstüne gidince gördük neler yapabiliyoruz.Taraftar gazı nelere kadir ilk 20 dk gördük her ne kadar atılan maddeleri yakıştıramasam da derbi oynamayı bilen taraftarız vesselam.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Engin demişken bugün şansı yanında olsa ve bildiğimiz becerisini gösterebilse 1-2 gol atardı.Ama şu Hakan Balta'nın 40 yıl düşünsem böyle gol atıcağını düşünmezdim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Engin hep böyle oynuyor. Sadece göze çarpmıyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Arkadaşlar şu ligi bitirme işine gülüyorum şuan fark 9 ve play-off ta 4-5 fark olacak bunun neresi fazla Liege'nin bu 6 maçlık play-off maçlarında şampiyonluğu kaçırmışlığı var son sıradan girmişti şampiyonluk grubuna ama adamlar az daha şampiyon olacaktı bu işleri çok küçümsemeyelim inşAllah şampiyon oluruz orası ayrı ama daha olmadık lig bitmedi bunu demek istiyorum...
    Oyun olarak Galatasaray'ın bileğini bükecek takım yok Türkiye'de.Ha böyle şampiyonluk kaybetmelere alışığız Fenerbahçe'den.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Aykut Hoca'nın elinde Messi , Xavi varda oynatmıyor mu
    O onun sorunudur.Galatasarayın elindede Messi,Xavi yok,elindekileri nasıl kullanırım diyeceksin o zaman.

Herşeyi anlıyorum,kapandın tamam ama Alex'i forvete koymak nedir ? Çok mu istedin Stoch'u çıkarmak Özgür'ü sok sistem aynı kalsın.Ayrıca Stoch kötüydü ama çıkmamalıydı Eboue o varken bindirmeler yapamadı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şimdi işin ilginci, TT Arenada Alex forvet oynamıştı yenmiştik. Kadıköy'de de forvet oynadı az daha yeniyorduk biraz şansımız gülseydi. Aykut hoca ilk maçın neredeyse aynısını yaşattı

Engin'e son dakika da tutulan tezahuratı duymadınız mı arkadaşlar ? Ne 2 maç saha kapatması çok daha fazlası olması gerek.

Nesil
    2010
    Yer
    Karabük

Yerleri yumrukladım ya , bütün aslanlara helal olsun. O gol girseydi keşke

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Balta yine attı kadıköy'de 3-1 yenildiğimiz maçta da atmıştı Beşiktaş maçında da atardı o(İnönü'de ki) vurmayı sevmiyor işte

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kadıköy'de ki en son golü Hakan atmıştı yine son golü Hakan attı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post