maçtan yeni geldim ilk 20 dakka fenerbahce eze eze oynadi , geri kalan 70 dakikada galatasaray resmen galatasaray gibi oynadi eze eze oynadi ama gol atamadik iste , necati çok sac bas yoldurdu , engin"e gelince gecen haftalarda ovdugumuz adami niye yerin dibine sokuyoruz ? engini begendim ama biraz daha akilli isler yapsaydi cok iyi olcakti , Semih"e gelirsek mukkemmel bir mac oynadi hatasizdi resmen , eboue bildigimiz gibi cok iyiydi.
fenerbahcenin 1.ci gol resmen sans abidesi , 2.ci gole laf yok usta islik bir gol o topu hic bir kaleci cikartamaz. gel gelelim taraftarlara igrenclikleri yine ortadaydi sahaya sopa tarzi seyler atmalari para ve cakmak atmalari , hadi onlarida gectim hasan sas"ida gectim fatih terim gibi bir adama yapilmaz yaziktir gunahtir ya ilk mac galatasaray boylemi agirladi sizleri ilk macdada dedim hersey yoneticilerde bitiyor bu kufuru vs engellemek isteseler yaparlardi. 2-2 guzel sonuc 90+4"de resmen duvara kafa attim o gol nasil girmez diye saglik olsun ,playoff"da gorusmek uzere tekrar
Dipnot ; emre"ye kirmizi kart gostermeyen bulent yildirima sevgilerimi yolluyorum.