Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Galatasaray kazanır

11 31.43%
1 ile 30 arası toplam 595 sonuç

Konu: [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

He bir de unutmadan Hakemin Emre'yi iki kere oyundan atması lazımdı.
    ne diyeyim ki ben sana emrenin öyle atılıcak aman aman bir sert müdehalesi yoktu ayrıca 76 . dakkada barosun gokhanı kalecıyle karsı karsıya dusurmesı belkı foul olmayabılır oalabilirde tartışılır ama orda foulu vermişsen kırmızı karttır genede iyi oynadınız tebrikler

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    ne diyeyim ki ben sana emrenin öyle atılıcak aman aman bir sert müdehalesi yoktu ayrıca 76 . dakkada barosun gokhanı kalecıyle karsı karsıya dusurmesı belkı foul olmayabılır oalabilirde tartışılır ama orda foulu vermişsen kırmızı karttır genede iyi oynadınız tebrikler
    iste bunu yapma hocam emre nasil kirmizilik hareket yapmadi ya ayip vallahi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    3-4 tane sarı kartlık pozisyon var. Birine verdi eyvallah. Diğerlerine de verseydi kimsenin itirazı olmazdı. Hepsi tam ayağa yapılan pozisyonlar. Şimdi tek tek ekleyemeyeceğim buraya ama özette vardır sanırım. Tarafsız gözle bakarsan anlarsın.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri