Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 60.00%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Galatasaray kazanır

11 31.43%
1 ile 30 arası toplam 595 sonuç

Konu: [31. Hafta] Fenerbahçe - Galatasaray

Hybrid View

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Aykut hocanın hiçbir şey kaybettiği yok gözümde. ömür boyu kalmalı bu takımda. bu takım bu sene şampiyon olmak için girmedi bu sezona. ne yaparsa yapsın Aykut Kocaman yine Aykut Kocaman'dır.
    Saygı meselesine son noktayı koymuş bence maça gelirsek, ben maçtan önce 2-2 demiştim iddia'dada 0 verdik tek maç iyi oldu ama Fatih Terim'e yapılan gerçekten kabul edilemez düzeyde.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Saygı meselesine son noktayı koymuş bence maça gelirsek, ben maçtan önce 2-2 demiştim iddia'dada 0 verdik tek maç iyi oldu ama Fatih Terim'e yapılan gerçekten kabul edilemez düzeyde.
    Volkan'a yapılanlarlar kabul edilebilirmiydi? Ölüm riski geçirtecek rakı şişesini atan veya atanlar nerede. İleride CL finali oynanacak bir stadta o şişeyi atanın bulunamaması akla aykırı bir durum. Acaba bilmediğimiz neler var?

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Volkan'a yapılanlarlar kabul edilebilirmiydi? Ölüm riski geçirtecek rakı şişesini atan veya atanlar nerede. İleride CL finali oynanacak bir stadta o şişeyi atanın bulunamaması akla aykırı bir durum. Acaba bilmediğimiz neler var?
    Sence Volkan'a yapılan çirkin hareketler (ki Volkan her zaman Galatasaray seyircisini tahrik etmeyi sever sadece 2 maçtır suskun zar zor puan aldığınız için) Fatih Hoca'ya yapılanları haklı mı kılıyor?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    biz ilk maca gore yorumluyoruz , ilk mac kufur duydunuzmu , ilk mac boyle seyler yaptimi gs taraftari hakan baltanin gol sevincinde adamin gozu kor olcakti bunun hesabini kim vercekti h.baltaya resmen o bayraklarin sopalarini attilar. yine diyorum ilk maca gore ilk mac kesinlikle boyle birseyler yoktu ha bu macdan sunu anladikki kimseye iyi niyetli olmucan.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    biz ilk maca gore yorumluyoruz , ilk mac kufur duydunuzmu , ilk mac boyle seyler yaptimi gs taraftari hakan baltanin gol sevincinde adamin gozu kor olcakti bunun hesabini kim vercekti h.baltaya resmen o bayraklarin sopalarini attilar. yine diyorum ilk maca gore ilk mac kesinlikle boyle birseyler yoktu ha bu macdan sunu anladikki kimseye iyi niyetli olmucan.
    O sopa göze geldi diyelim kör oldu Allah korusun . O şişe Volkanın kafasına gelse ne olcak ? Ölücek . Allah korusun . Bazen sorgulamadan önce yaptıklarınıza bakmanız gerekiyor . 2007'de sulu maçı unutmadık
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Mesaj Yetkileri