-
Koreografinizin olmama sebepleri arasında ilk olarak çatı halatlarının yeterince kuvvetli olmayışı gösteriliyor. Ancak böyle bir işe girişirken bunların ayrıntılı olarak planlanması, ona göre yapılması gerekir. Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Bu kadar işi yaptıktan sonra gerekirse başka bir formül de üretilebilirdi (Kolonlara bağlantı yapılarak vs.).
Tabii halatlar koptu deniyor iddiasının altında koreografi ekibinin yaşandığı söylenen teknik aksaklık olduğu sırada yaşadığı panik ortamında iyi koordine olamayışı da yatıyor olabilir. O sırada iyi organize olamayınca yarım yamalak olacağına hiç olmasın denmiş olabilir.
İkinci olarak yapılacak koreografinin içeriğinin (Tiyatro perdesi açılacak Aykut Kocaman diye düşünülen elinde makas olan bir Fenerbahçe'li tasviri belirecek ve aslan ya da başka bir figürün iplerini kestiği anlatılacak gibi bir durum vardı en son.) çok fazla provokatif bulunması (Bir de koreografi içeriğinde bulunan pankartta hakaret olarak anlaşılabilecek bir durum var deniyor. İnce espri ile hakaret arasında dağlar kadar fark var. Daha önce birçok iş yapmış bir ekibin bu tip amatörce bir şey yapacağını sanmıyorum.) ve yönetim/emniyetin buna izin vermemesi.
Bugün veya yarın daha ayrıntılı bir açıklamayı koreografi ekibiniz yapacaktır.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Mesaj Yetkileri