Sen bizim Kocaman gururumuzsun, bu süreçte herhangi başka biri olsaydı, bırak şampiyonluk yarışında olmayı, play-off oynamaya yarışan orta sıralarda sezonu geçiren bir takım olabilirdik.

Bu takımı geçen sezon şampiyon yapan Aykut Kocaman'dır. Ve geçen sezon ikinci devreye ortaya çıkardığı, aşırı güvenli savunmayı, bu sene eldeki kadro maalesef sergileyememekte ve buna aldanmakta Aykut Kocaman. Geçen sene gol yemiyorduk, gol bulduktan sonra geri çekilsek de rakiplere pozisyon şansı vermiyorduk ama bu sene bu olmuyor, hocanın kendini geliştirmesi adına bunları görmesi gerekiyor.

Bu sene tarihinin en kötü sezonunu geçirmesine rağmen, tarihinin en birlik içinde, belki de seyirci ortalaması, gelir ortalaması en yüksek sezonu yaşanmakta taraftar bazında.

Bu kara, çamur atma süreci yaşanmamış olsa mevcut kadronun gelişeceğini de düşündüğümüzde, kaliteli oyuncularla, hata yapmış olsa da kazanan bir takım olacak ve muhtemelen Aykut Kocaman'ın gelişimi çok daha kolay olacaktı.

Kendi açıklaması da var, öncelikle 2 Temmuz akşamına gelmemiz gerekiyor diye. Ben açıklamalarını çok doğru bulsam da, uygulamada neden buna bağlı şeyler yapmıyor, buna şaşıyorum. Bu takıma biz Azizsilin lazım, Aziz Yıldırım dışarı çıkarsa ancak toplanabilir takım, genel resme baktığımızda olayın teknik/taktik oyuncu tercihleri, kalitesi ile de alakası yok, değişen psikolojiye etki edecek güçlü biri gerek.

Aykut Kocaman kendini geliştirmeli, bunu gösterdiğinde zaten çatlak sesler de kesilecektir, işin sahada futbolla ile alakalı kısmını eleştirme konusunda bu seneye pas geçeceğimi söylediğim için, sahaya girmiyorum.