Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
Beraberliğe seviniyorsunuz diyenler olmayan şampiyonlukta stadı yaktı açtırmayın eski defterleri
Olmayan şampiyonluğa seviniyosunuz daha bu sene eskiye gitmeye gerek yok

Maç hakkında yorumumu dün yapmıştım ancak bazı arkadaşlar eze eze yendik demişler ilk 15-20 dakikada akıllarına 6 faciasının geldiğine eminim . Ama futbol bu olmayabiliyor bazı şeyler . Son dakika olması nedeniyle direğe çok takılmışsınız ilk yarının son dakikasında Alex çok müsait pozisyonda sol ayağıyla olmasına rağmen kötü vurmasa 3-1 giricektik belkide . 2-2 iken Baroni güzel vurdu Muslera iyi tuttu . Karşılıklı pozisyonlar vardı topla oynama galatasaray lehine biraz fazlaydı o kadar .

Ayrıca son maçta kaçan şampiyonlukları bildiğimden söylüyorum şimdiden sevinmeyin daha 9 maç var bazılarıda 9/9 havasındalar futbol bu Barcelona bile yeniliyor siz mi yenilmiceksiniz Biz bu seneye şampiyonluk hedefiyle başlamadık bizim için 2. olmak bile iyidir bu süreçte .

2 Temmuz sabahına geri dönebilsek o kadroya birde iyi orta saha eklendiğinde oluşabilicek kadro hem Şampiyonlar Liginde iyi bir başarı hemde ligde 10-15 puan farkla önde olurdu . Bu hallere getirenlere zamanında iyi laf etmişizdir zaten o yüzden şimdilik susuyorum .