Olmayan şampiyonluğa seviniyosunuz daha bu seneeskiye gitmeye gerek yok
Maç hakkında yorumumu dün yapmıştım ancak bazı arkadaşlar eze eze yendik demişler ilk 15-20 dakikada akıllarına 6 faciasının geldiğine eminim . Ama futbol bu olmayabiliyor bazı şeyler . Son dakika olması nedeniyle direğe çok takılmışsınız ilk yarının son dakikasında Alex çok müsait pozisyonda sol ayağıyla olmasına rağmen kötü vurmasa 3-1 giricektik belkide . 2-2 iken Baroni güzel vurdu Muslera iyi tuttu . Karşılıklı pozisyonlar vardı topla oynama galatasaray lehine biraz fazlaydı o kadar .
Ayrıca son maçta kaçan şampiyonlukları bildiğimden söylüyorum şimdiden sevinmeyin daha 9 maç var bazılarıda 9/9 havasındalar futbol bu Barcelona bile yeniliyor siz mi yenilmiceksinizBiz bu seneye şampiyonluk hedefiyle başlamadık bizim için 2. olmak bile iyidir bu süreçte .
2 Temmuz sabahına geri dönebilsek o kadroya birde iyi orta saha eklendiğinde oluşabilicek kadro hem Şampiyonlar Liginde iyi bir başarı hemde ligde 10-15 puan farkla önde olurdu . Bu hallere getirenlere zamanında iyi laf etmişizdir zaten o yüzden şimdilik susuyorum .