1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Kaptan'ı Nasıl Seçersiniz?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by martymcfly View Post
    Kaptanı ilk seçtiğinizde çok farkediyor, oyuncular hemen iyi yada kötü tepki veriyor. Bazılarının profillerinde de influence ından etkilendiği yazıyor uzun süre.

çok minimal bir etki bu. kaptanlığın reel tanımlamasıyla pek bir uyuşması yok. kaptan dediğin takımı yönetir maç içinde gençlere eliyle koluyla telkinlerde bulunur yönlendirir. fm'de buna benzer bir etkiye rastlamadım ben şahsen.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    çok minimal bir etki bu. kaptanlığın reel tanımlamasıyla pek bir uyuşması yok. kaptan dediğin takımı yönetir maç içinde gençlere eliyle koluyla telkinlerde bulunur yönlendirir. fm'de buna benzer bir etkiye rastlamadım ben şahsen.
    Team Meeting gibi olaylarda bir şey söyledikten sonra kaptana soruyor, bir şey eklemek ister misin diye. Orada kaptan çoğu kişiyi etkilerse yani söz geçirebilirse moralleri daha çok artıyor. Yani genel olarak kaptan morali artırıyor bu da fmde çok önemli bir şey.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    Zaten tek kaptanın büyük bir etki yapmasını bekleyemezsin ki oyuncunun da içinde olması lazım birşeyler, workrate, ambition, determination vs....
    Sadece gol atmak için bile bir sürü özelliğin bir arada olması gerekiyor ki kaptanın saha içinde Fatih Terim etkisi yapması imkansız.

Mesaj Yetkileri