Bende Serdar'la ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.Galatasaray maçında yediğimiz 2 golde de Serdar'ın hataları söz konusu fakat bunlar yaptığı ilk hatalar değil.3-1 yenildiğimiz Samsunspor maçında yediğimiz ilk golde penaltıya sebep olması ve 2. golde Gekas'ı kaçırması, Karabükspor maçında 2. goldeki hatası, evimizde 2-1 kazandıımız MİY maçında Nduka'yı markaja alamaması ve kafayla yediğimiz gol, deplasmanda 2-1 kazandığımız Manisa maçında Simpson'a topu aldırması ve ardından vurdurması benim aklımda kalan bireysel hataları.Kaldı ki kaç hafta sakattı zaten, oynadığı az bir maçta da bu denli hata yapması Serdar hakkındaki görüşlerimin tamamen olumsuz olmasına neden oluyor maalesef.Ben açıkçası Serdar'ın takımımızın kalitesine yakışacak bir stoper olduğunu/olacağını düşünmüyorum.Yaşı genç diyoruz.Semih Kaya çok mu yaşlı?Adam olacak oyuncu biraz belli eder kendini.Bir stoper sezon boyunca 2 maksimum 3 bireysel hata yapar.Ama Serdar çok fazla oynamadığı bir sezonda bile yığınla bireysel hata yaptı.Fiziği bir stopere göre zayıf.Takımda yer alacak bir Lugano ile defans çok daha sağlam olurdu.Olmaz bu çocukla, olmaz.