1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: 12.2.1'de oyun zorlaştı mı sizce?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bana da zorlasmis gibi geldi arkadasin dedigi gibi takim konusmalarinda hicbir oyuncum tepki vermiyor nerdeyse hatta morali bozulan oluyor.
    evet bende de böyle,önceden bu şekilde değildi.Adamlara "bu nasıl bir geri dönüştü,hepinizle gurur duydum " tarzında birşey diyorum.Tık yok adamlarda Bu nasıl iştir.

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    evet bende de böyle,önceden bu şekilde değildi.Adamlara "bu nasıl bir geri dönüştü,hepinizle gurur duydum " tarzında birşey diyorum.Tık yok adamlarda Bu nasıl iştir.
    Mesela mac baslamadan önce takimdaki oyunculara güvendigimi söyledigimde mutlu olurlardi simdi kimse umursamiyor Iyi oynadigimiz mactan sonra güzel sonuc gibisinden biseyler söylüyorum bi kac oyucu üzülüyor gerisinde sifir tepki takim sinirlerini mi aldirdi ne yapti anlamadim bi türlü bu isi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Mesela mac baslamadan önce takimdaki oyunculara güvendigimi söyledigimde mutlu olurlardi simdi kimse umursamiyor Iyi oynadigimiz mactan sonra güzel sonuc gibisinden biseyler söylüyorum bi kac oyucu üzülüyor gerisinde sifir tepki takim sinirlerini mi aldirdi ne yapti anlamadim bi türlü bu isi
    Evet var bir saçmalık maalesef.Umarım düzeltirler,can sıkıcı bir durum.

Mesaj Yetkileri