maçlar güzel devamında başarılar
Güzel gidiyor kariyerin başarılar, özel mesajımı cevaplarsan sevinirim.
İyi başlangıç, başarılar.
...
Renkdaş sana özendim bende açtım,başarılar.![]()
Başarılar dilerim.Ligteki puan durumunu bekliyorum![]()
Bu hafta çok giremeyeceğim. Cuma akşamı hızlanmayı düşünüyorum.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta [ Fenerbahçe 3 - 1 Antalyaspor ]
- Dört maçı da kazandık, sorunsuz devam ediyoruz.
- Alex'in yokluğuna alışmamız gerekiyordu fakat iyi oynadığından dolayı onu kadrodan kesemiyordum. 3 ay gibi uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle onun yerine Sezer'i oynatmaya başladım.
Kayseri bayıltmış gerçekden.
3 eksikle oynamışsın deplasmanda olsun.
Arkadaşlar Türkçe yamada sorun çıktı, oyundan attı. Şimdi onu düzeltmeye çalışıyorum. Yarım saattir oynuyor olacaktım ama oynayamadım malesef.![]()
Çözemedim ya. Sorunu şöyle anlatayım. Önce oyundan attı bir hata verdi (hatırlamıyorum hangi hata olduğunu) sonra yeniden girdim oyuna ama oyun İngilizce olmuştu. tr yamasının ilk güncellemesiyle oynuyordum, v1.2 yi indirmemiştim. Hazır fırsat olmuşken v1.2 'yi kurayım dedim kurdum oyuna girdim ama yine Türkçe olmadı. Çözümünü bilen var mıdır?
Sorun herhalde 12.2.2 güncellemesinin gelmesinden kaynaklanıyormuş. Birkaç kişide de crash dumps olup oyundan atmış ve ne yaptılarsa bir daha Türkçe olamamış. Umarım yarın sorunu çözerler, bayağı ilerlemeyi düşünüyordum yarın.
12.2.2 Güncellemesinden kaynaklanıyor renktaş
Türkçe yamayı yaptıklarındada savemiz ile oynayamıyoruz.
Tamamda Türkçe Yama'nın etkili hale gelebilmesi için yeni kariyer şart![]()
Kariyerini ilerletmiş olanlar kurmasın türkçe yamayı.
ben önceki kariyerde kurdum adamların ne geçmiş kaldı ne gelecek ligin menajerlerin hepsinde sorun oldu.