1 ile 30 arası toplam 237 sonuç

Konu: Türkiye Liginde Şampiyonluk Sorunu

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Evet simdi gördum. SI dan yetkili kisi bizi umutlandiran aciklamalar yapmis. Aslinda sorunun cözuldugunu son cikan yama icin, ama yama´nin bu cözumu tam olarak icerme de bir sorun yasandigini belirtti. Ve bu sorunla hala ilgilendiklerini de belirtiyor yetkili kisi. Insallah son bir yama cikarip bu sorunu da kökunden cözerler.

Sevindim SI nin bu aciklamasina ve acikcasi umutlandim, bakalim ne olacak. Aciklamalrina göre yakinda yeni bilgiler vereceklermis bu sorun hakkinda ve olasi bir cözum hakkinda. Umutla bekleyin arkadaslar
    Last edited by Deza : 20.Mart.2012 at 03:02

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by Deza View Post
    Aslinda sorunun cözuldugunu son cikan yama icin, ama yama´nin bu cözumu tam olarak icerme de bir sorun yasandigini belirtti.
    Ben bu kısmı görmemiştim, şimdi gördüm. Ama durum böyleyse büyük ihtimal ayın 21'inde çıkacaktır. 12.2, 7 Mart ; 12.2.1, 14 Mart'ta çıktı Haftada bir çıkıyor. İnşallah yarın çıkar ve sorun çözülür.

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Ben bu kısmı görmemiştim, şimdi gördüm. Ama durum böyleyse büyük ihtimal ayın 21'inde çıkacaktır. 12.2, 7 Mart ; 12.2.1, 14 Mart'ta çıktı Haftada bir çıkıyor. İnşallah yarın çıkar ve sorun çözülür.

hahaha evet haklsin 1 hafta araliklarla cikiyor artik. Yeter ki duzelip ciksin da fark etmez iki gun fazla beklemisiz.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Ama durum böyleyse büyük ihtimal ayın 21'inde çıkacaktır. 12.2, 7 Mart ; 12.2.1, 14 Mart'ta çıktı Haftada bir çıkıyor. İnşallah yarın çıkar ve sorun çözülür.
    Yoksa ben kahin miyim ?

Mesaj Yetkileri