Lig tablosunda 20 takım var anlamadım![]()
Lig tablosunda 20 takım var anlamadım![]()
Oyunda pek detaylara girmiyorum ve bu sıralar zamanım olduğu için hızlıca geçiyorum.Taktikti antremandı pek bilgim olmadığı için o kısımlara el atmadım daha zamanla onlarıda hallettikten sonra neden olmasınTeşekkür ederim
Türkiye Alternatif Lig bu bana cazip geldi ve kullandım ondandır hocam.
Geçen yıl gerçekleşen transferlerim.
Bu yıl gerçekleşen transferlerim.
Geçen yıl Yazarlar Kupasında Beşiktaşı mağlup etmiştik yine aynı şekilde mağlup ettik.
Geçen yıl Süper Kupada Beşiktaşa mağlup olmuştuk Final'de tarih aynı kaldı ve yine mağlup olduk.
Üzücü mağlubiyetten sonra bu yıla istikrarsız ve şanssız sakatlıklarla başladık.
Gençlerbirliği karşısında 1-1 berabere kaldıktan sonra moraller düştü ve Kasimpaşa maçında tekrardan çıkışa geçtik.
Zorlu bir gruba düştük...
İlk şampiyonlar ligi maçında berabere kalarak tecrübe edinebildim...
Chelsea maçı çok sıkışık bir program arasındaydı her ne kadar kadrom lig ve şampiyonlar ligi için yeterli olsada Şampiyomlar liginin ayrı bir yeri var Fenerbahçe'de...Chelsea maçına önem verdiğimiz için ligte rahat 6 puan toplayabileceğimiz 2 karşılaşmadan da 2 puan toplayabildik.
Bu maçlarla morallerimiz düştü fakat asıl hedefimize ulaşmıştık ve ;
Şampiyonlar liginde ilk 3 puanımı Chelsea'den almıştım moraller yüksekti...Bizim için ilk basamaktı bu...
Fakat Kayserispor ve İ.B.Byi farklı yensekte Rangers karşılması öncesinde Mersin İdman Yurduna takıldık.Ve 1-0 mağlup ayrıldık...
Rangers maçını 2-0 önde götürürken 2-2 berabere kaldık ve hüzünlü bir şekilde yolumuza devam ediyoruz...
Her ne kadar ligte inişli çıkışlı bir grafiğimiz olsada liderliğimizi koruyoruz...
Kadromun son hali ;
![]()