Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

10 71.43%
  • Sivasspor kazanır

4 28.57%
1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Galatasaray - Sivasspor | Türkiye Kupası 4. Kademe Maçı

Hybrid View

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Maçı izleyemedim ama maçın sonlarına doğru bir pozisyon oldu görebildiğim kadarı ile penaltı idi Sivas lehine ama Sivas'lı oyuncuya sarı kart çıkardı sanırım. O pozisyonu hatırlayan var mı? Karar doğru muydu?
    Ujfalusi ayagini topa uzatti, topa degemedi. Erman da Ujfalusi'nin ayaginin ustune basip dustu. Kontrolsuz hareket oldugu icin penalti diyebilirdi hakem ama penalti verilmese bile bence Erman'a sari kart verilmesi yanlisti.

Tabii pozisyon kontra, hakem de pozisyona uzak olunca bu hatalarin olmasi anormal degil. Ben Erman'a sari kart gostermesini yadirgadim orada.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ujfalusi ayagini topa uzatti, topa degemedi. Erman da Ujfalusi'nin ayaginin ustune basip dustu. Kontrolsuz hareket oldugu icin penalti diyebilirdi hakem ama penalti verilmese bile bence Erman'a sari kart verilmesi yanlisti.

Tabii pozisyon kontra, hakem de pozisyona uzak olunca bu hatalarin olmasi anormal degil. Ben Erman'a sari kart gostermesini yadirgadim orada.
    Ben de misafirlikteydim tam izleyemedim ama o ara bir baktım o pozisyon denk geldi. Bana penaltıymış gibi geldi izleyince. Darbe olduğu kesindi o yüzden sarı kart yanlış bir karar dediğin gibi abi.

Ben olsam penaltı çalardım ama pozisyonda.

Mesaj Yetkileri