Fatih Terim : bizi zorladı. Aydin iyi oynarken arka adelesinde sorun yaşadı. Biz kupayı lig gibi oynuyoruz. Gol yemeyelim uzasın diye degil oyle gol atmak için oynadık. Bu bir hataydı bizim için. Sivas'ı tebrik ediyorum.

Fatih Terim : Galatasaray'da bu kadar kupa almış bir hoca olarak kupada da yola devam etmek isterdim. Bu da NAZAR BONCUĞUMUZ OLSUN

Fatih Terim : Bir yenilgi ile oyuncularımı eleştirmem. Biz gelecek yılların planlarını yapıyoruz. Oyuncularım ilk günden beri sürekli cok oynuyor. O yüzden bir maçla onları kurban etmem.

Elmander'in dikişleri var, Melo'nun sırt ağrıları var. Ufuk cok iyi oynadı. Ben açıkcası daha fazla oyuncu değiştirseydim diye düşünüyorum. Keske oyle yapsaydım. Kazanma ve hep one oynama istegimiz yerine biraz daha dinlenerek oynayabilirdik..

Fatih Terim : Aynı anda sayısal olarak yeterli performansı vermezseniz, diri ve cok mücadele eden Sivas karşısında zorlanırsınız..

Fatih Terim : Derbinin fizyolojik etkisi elbette vardır. Ama biz bu aralıklarla macları oynayabilmeliyiz.. Sorun yorgunluk degil.. Sorun gol bulamamamizdi. Golü bulamayınca böyle sonuclar çikabiliyor

Fatih Terim: Ujfalusi üst düzey bir profesyonel. Ligdeki sarı kart limitinden dolayı itirazlarını kesti ama kupada hakkı olduğunu düşündü

Fatih Terim : Hasan'ın seyirciyi tahrik etme niyeti yoktu.. Neden olsun? Açıkcası bu konuda yorum yapmaya da gerek yok

Fatih Terim : Pozisyonun penaltı olduğunu oyun sırasında da gördüm. Maçtan sonra da oyuncularımı hakemin yanından aldım. Ben onlarla ilgili konuşmuyorum. Maçtan sonra tünelde de HER YERDE CESUR OLMASINI SÖYLEDİM! Hepimizin lehine aleyhine hatalar oluyor. Ama baska bir sey söylemedim bugüne kadar ama bundan sonra da söylemek istemiyorum.

Fatih Terim : Hiç bir statta kimseye birsey olmasını istemem. Futbolun canı acımasın. Bizim canımız acıyor ama futbolun canı acımasın.

Fatih Terim : Baska da bir sey söylemek istemiyorum.