İşine geldiği gibi görmemek gerekir olayı, cezalar perşembe günü toplanan disiplin kurulunda verilir çünkü disiplin kurulu, perşembeye kadar savunma hakkı tanır, bakın perşembeye kadar diyorum, yani perşembeden önce de ceza verilebilir.
Hal böyleyken, ortada da seyircisiz oynama cezası verilebilecekken, neden zaman kaybı yaşansın, kulüp savunmasını hemen gönderip, kararın çıkmasını bekleyebilir. Usule aykırı bir durum yoktur, derbi maçta bir oyuncu kırmızı kart görse, perşembe günü toplanacak disiplin kurulu kararını bekledikten sonra mı cezalı duruma düşecekti? Hayır. O nedenle kararın bu şekilde olması neden garipseniyor anlamadım, ülkemizde bir ceza uygulaması olacaksa, bu takip eden maçta işler. Fenerbahçe'nin kupa maçı olmasaydı, haftasonu da bir şekilde maçı olmasaydı, disiplin kurulu belki de kararını önümüzdeki hafta açıklardı.
Bu niye bu kadar büyük bir mesele oldu ya da büyük bir meseleymiş gibi gösterilme çabası var anlamış değilim?
"YÜCE ATATÜRK"
dostum yanlış anlama da ne anlamam gerekiyordu o resimdenmaçın seyircisiz oynancağını mı ? eğer onu anlamam gerekiyorsa ben de zaten onu söyledim. ilk maçta etkili olmalıdır diye. ve ayrıca değişen bir şey yok bu kural yıllardır böyle. bence şimdi bu durum Fenerbahçe'nin başına geldiği için dikkatinizi çekti, ben hep böyleydi diye biliyorum.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.