Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

10 71.43%
  • Sivasspor kazanır

4 28.57%
Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 118 arası toplam 118 sonuç

Konu: Galatasaray - Sivasspor | Türkiye Kupası 4. Kademe Maçı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Twitter'da Dünya Gündeminde 7. sırada Mustafa Kamil Abitoğlu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sivasspor'un ofsayt olmayan %100 gollük pozisyonuda ofsayt diye durduruldu. Bunu da hatırlatmak lazım.

Dediğim gibi elinizde kaliteli oyuncular varsa kadroda değişiklik olur. Yoksa ve buna rağmen kadroyu değişirsen Adanademirspor'u tesadüfen geçersin ama Sivasspor ve benzeri takımlar seni eler.

Bu takım her sezona lig, avrupa ve yerel kupaları almak için başlıyor. Zaten puan avantajın var kupadan niye vazgeçiyorsun. İşte küçük bakışlar büyük kayıplara neden oluyor. Ligide kaybedersen ne olacak. Tam kadro çıkıp da elense bu kadar sinirlenmeyeceğim.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Bu takım her sezona lig, avrupa ve yerel kupaları almak için başlıyor. Zaten puan avantajın var kupadan niye vazgeçiyorsun. İşte küçük bakışlar büyük kayıplara neden oluyor. Ligide kaybedersen ne olacak. Tam kadro çıkıp da elense bu kadar sinirlenmeyeceğim.
    kesinlikle katılıyorum.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Anlaşılan Galatasaray yoğun maç temposunu kaldıramıyor. Tebrikler Sivasspor.
    Haklı olabilirsin ama bu maçtaki oyuncuların yarısı yedekti.Bide böyle düşünmek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Semih Kaya ile Emre Çolak çok iyyidi bugün. Özellikle Semih Kaya girdiği ikili mücadelelerde çok başarılıydı Eneramo gibi bir adamı geçirmedi
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2003

Fatih Terim verdi maci bence.

Rakibin ustune gelmesini engellemek icin savunma yaparken sahaya forvet eklemek konusunda bir numara. Ve bu yaptigi da bence cok dogru.

Ama Sivas gibi kapanmayi beceremeyen ve ondeki oyunculariyla baski yaparak bu zaafini kapatmaya calisan bir takima karsi orta sahayi bosaltmak bence hataydi.

Sercan yerine Ceyhun, Ujfalusi ve Semih'in arasina girse ve Semih ile Ujfalusi beklerle beraber hucuma katilsa, ileriye aceleci paslar atmak yerine Galatasaray Sivas'in presini kirabilir ve suursuzca hucum yerine daha bilincli hucum yapar, Sivas'i kendi yari sahasina hapsederdi son dakikalarda. Ama bunun yerine kontra ustune kontra yiyince o baskiyi kuramadi Galatasaray.
    Last edited by perpetua : 21.Mart.2012 at 01:41

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Böylelikle çok rahat diye biliriz ki.
    2011 / 2012 Sezonu Spor Toto Süper Lig Şampiyonu " Galatasaray "...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Mustafa Kamil müthiş bir karara imza attı.

Bu vasıfsız hakemleri sahada görünce , çıldırmamak elde değil.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Posizyonda hakem bana göre doğru olanı yaptı, topun eline doğru geldiğini anlayınca Sivaslı oyuncu elini arkaya kaçırdı baya bir sanırım koluna çarptı top. Ben de olsam devam derdim. o posizyona.

Öte yandan maçın ilk yarısını izledim Sivas'ın doğru düzgün atağı yoktu, dedim ikinci yarı bu maç farka gider diye ama bir de baktım son dakikalarda 1-0 Sivas önde. G.Saray için kötü oldu bu elenme.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Maçı izleyemedim ama maçın sonlarına doğru bir pozisyon oldu görebildiğim kadarı ile penaltı idi Sivas lehine ama Sivas'lı oyuncuya sarı kart çıkardı sanırım. O pozisyonu hatırlayan var mı? Karar doğru muydu?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Posizyonda hakem bana göre doğru olanı yaptı, topun eline doğru geldiğini anlayınca Sivaslı oyuncu elini arkaya kaçırdı baya bir sanırım koluna çarptı top. Ben de olsam devam derdim. o posizyona.

Öte yandan maçın ilk yarısını izledim Sivas'ın doğru düzgün atağı yoktu, dedim ikinci yarı bu maç farka gider diye ama bir de baktım son dakikalarda 1-0 Sivas önde. G.Saray için kötü oldu bu elenme.
    Elin açık çıkmayacaksın pozisyona , vücuduna yapışık olsa eyvallah diyecegim adam resmen superman gibi elleri açık geliyor.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Maçı izleyemedim ama maçın sonlarına doğru bir pozisyon oldu görebildiğim kadarı ile penaltı idi Sivas lehine ama Sivas'lı oyuncuya sarı kart çıkardı sanırım. O pozisyonu hatırlayan var mı? Karar doğru muydu?
    Ujfalusi ayagini topa uzatti, topa degemedi. Erman da Ujfalusi'nin ayaginin ustune basip dustu. Kontrolsuz hareket oldugu icin penalti diyebilirdi hakem ama penalti verilmese bile bence Erman'a sari kart verilmesi yanlisti.

Tabii pozisyon kontra, hakem de pozisyona uzak olunca bu hatalarin olmasi anormal degil. Ben Erman'a sari kart gostermesini yadirgadim orada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hadi penaltı vermedin neyse dedik bari Erman'a sarı kart verme ne yüzsüzlüktür ya.Hakem bugün berbat ötesiydi bu sezon hiç bu kadar kötü yönetilen bir maç izlemedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ujfalusi ayagini topa uzatti, topa degemedi. Erman da Ujfalusi'nin ayaginin ustune basip dustu. Kontrolsuz hareket oldugu icin penalti diyebilirdi hakem ama penalti verilmese bile bence Erman'a sari kart verilmesi yanlisti.

Tabii pozisyon kontra, hakem de pozisyona uzak olunca bu hatalarin olmasi anormal degil. Ben Erman'a sari kart gostermesini yadirgadim orada.
    Ben de misafirlikteydim tam izleyemedim ama o ara bir baktım o pozisyon denk geldi. Bana penaltıymış gibi geldi izleyince. Darbe olduğu kesindi o yüzden sarı kart yanlış bir karar dediğin gibi abi.

Ben olsam penaltı çalardım ama pozisyonda.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hakem falan değil bu adam yahu.İki takım içinde inanılmaz büyük hatalar yaptı.Kimse bana hakemlerde insan falan demesin bu maçtan sonra.Bu kadarda olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Haklı olabilirsin ama bu maçtaki oyuncuların yarısı yedekti.Bide böyle düşünmek lazım.
    İlk 11'den 3 tane önemli oyuncu (Elmander,Melo,Muslera) oynamadı bildiğim kadarıyla.Bu da senin belirttiğin yönden bakmanın bir mantığının olmadığının göstergesi.Aslına bakarsak benim bakış açımın da pek mantıklı olduğu söylenemez.Orada o mesajı yazmamın sebebi de farklı zaten,anlayana tabii.
    So what?
    Saike

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fatih Terim : bizi zorladı. Aydin iyi oynarken arka adelesinde sorun yaşadı. Biz kupayı lig gibi oynuyoruz. Gol yemeyelim uzasın diye degil oyle gol atmak için oynadık. Bu bir hataydı bizim için. Sivas'ı tebrik ediyorum.

Fatih Terim : Galatasaray'da bu kadar kupa almış bir hoca olarak kupada da yola devam etmek isterdim. Bu da NAZAR BONCUĞUMUZ OLSUN

Fatih Terim : Bir yenilgi ile oyuncularımı eleştirmem. Biz gelecek yılların planlarını yapıyoruz. Oyuncularım ilk günden beri sürekli cok oynuyor. O yüzden bir maçla onları kurban etmem.

Elmander'in dikişleri var, Melo'nun sırt ağrıları var. Ufuk cok iyi oynadı. Ben açıkcası daha fazla oyuncu değiştirseydim diye düşünüyorum. Keske oyle yapsaydım. Kazanma ve hep one oynama istegimiz yerine biraz daha dinlenerek oynayabilirdik..

Fatih Terim : Aynı anda sayısal olarak yeterli performansı vermezseniz, diri ve cok mücadele eden Sivas karşısında zorlanırsınız..

Fatih Terim : Derbinin fizyolojik etkisi elbette vardır. Ama biz bu aralıklarla macları oynayabilmeliyiz.. Sorun yorgunluk degil.. Sorun gol bulamamamizdi. Golü bulamayınca böyle sonuclar çikabiliyor

Fatih Terim: Ujfalusi üst düzey bir profesyonel. Ligdeki sarı kart limitinden dolayı itirazlarını kesti ama kupada hakkı olduğunu düşündü

Fatih Terim : Hasan'ın seyirciyi tahrik etme niyeti yoktu.. Neden olsun? Açıkcası bu konuda yorum yapmaya da gerek yok

Fatih Terim : Pozisyonun penaltı olduğunu oyun sırasında da gördüm. Maçtan sonra da oyuncularımı hakemin yanından aldım. Ben onlarla ilgili konuşmuyorum. Maçtan sonra tünelde de HER YERDE CESUR OLMASINI SÖYLEDİM! Hepimizin lehine aleyhine hatalar oluyor. Ama baska bir sey söylemedim bugüne kadar ama bundan sonra da söylemek istemiyorum.

Fatih Terim : Hiç bir statta kimseye birsey olmasını istemem. Futbolun canı acımasın. Bizim canımız acıyor ama futbolun canı acımasın.

Fatih Terim : Baska da bir sey söylemek istemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem sert oyuna müsade edim,fazla faul çalmıyim mantığıyla maçın içine etti.Hem bizim hem Sivas'ın faullerini vermedi.Verilmeyen penaltılar var.Rezil bir yönetim vardı sahada.

Takım bugün her zamanki alıştığımız hücum oyununu sergileyemedi.Baros ve Necati kötüydü.Özellikle Baros'u hiç beğenmedim..Eskisi gibi topu alıp dikine gidemiyor.Birde Sercan futbolu bıraksın.Bu kadar yumuşak ve kırılgan oyuncu görmedim.Topu bile kontrol edemiyor.Kendine iyi bakmadığı ve kendini geliştirmeye çalıştırmadığı bariz belli.Kendisine yazık ediyor.Neyse artık tam gaz lige konsantre olmalıyız.Nazar boncuğu olsun.Bizde çok var bu kupadan nasıl olsa

Tebrikler Sivas.Cesur bir oyun sergiledi bugün.Grosicki olsaydı 2-3 farklı kazanabilirlerdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Rierayi izleyince culio"nun ne sucu var diyordum rieradan kat kat iyi adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Rierayi izleyince culio"nun ne sucu var diyordum rieradan kat kat iyi adam.
    Onu söylemeye unuttum.Sahada ruh gibi geziyor.Önündeki adama pas atamıyor.Para için buraya geldiği belli.Sezon sonu derhal kiralanmalı yada gönderilmeli.Adam 11 çıktığı maçlarda 60.dakika olmadan oyundan çıkıyor.Fatih hocada gerekeni yapıcaktır.Sahadayken takımın en zayıf halkası.Yazık ona verilen milyon dolarlara.Az buz parada almıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yazmayı unutmuşum. Bu maçta belkide sevinilecek tek şeylerden biride Hakan Balta. Bunca yıldır top soluna alır, kontrol eder, bakar yaklasık bir 10 saniye sonra ortasını yapardı. Ancak bugün ikinci yarıda ki bir pozisyonu var hayret ettim. Tam bir sol bek gibi rakibini geçip çizgiye inerek içeri kesti topu. Derbide ki gol yaramış görünüyo Balta'ya.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

yada g.g ile carpisti kafasi geldi gitti duzeldi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aynen aynen.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

hakem kritik 7-8 faul pozisyonunu es geçti çok net.

inanılmaz kötü bir yönetim . rezalet başka birşey değil.

terim maçı almak için çıktı zaten. kupaya önem vermediği yönündeki eleştiriler yersiz. maç başından itibaren çabaladı takım. ama sivas golü attıktan sonra çok sağlam kapandı. açamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün Ufuk kalede güven verdi.Geçen seneki performansının ardından ümit verdi.Taffarel etkisi diye biliriz buna.Kendini geliştirir ve çok çalışırsa iyi bir kaleci olur.Birazda kendine güveni olması lazım.Geçen seneyi unutmalı ve önüne bakmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aklıma gelmişken Yiğit diye bir adam aldık ama daha bi marifetini göremedik.Dün mesela kadroda varmıydı bilmiyorum ancak Sabri'nin yerine girebilirdi.Madem kanat oyuncusu ve kanatlarımız zayıf iken onuda denemeliyiz.Yiğit'ten pek ümidim olmasada Fatih hoca onuda denemeli.Heralde Fatih hocada memnun değilki oynatmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Dünkü maçta göze çarpanlar:

Hakan Balta : Eski günlerine hatta daha iyi şekilde dönecek gibi. Sürekli bindirmeyeler yapıyor,tek eksiği dogru yere orta açamıyor.Savunmada da fiziğini iyi kullanıyor,dogru yerde duruyor

Ufuk : Taffarel'in gelişi kalecileri müthiş etkilemiş durumda. Hiç beklenmedik kadar iyi bir maç çıkardı.Yedek kalecilerin formda olması takım için önemli

Semih: Yaşını hiç göstermiyor. Ya da yaşından çok daha tecrübeli oynuyor. Çok çalıştı ve gayretliydi.

Emre Çolak: oyuna girdikten sonra çok gayretliydi. Eğer fiziksel olarak hazır hale gelirse çok etkili bir oyuncu olacak

Selçuk : Çok begendim dün yine. Orta alanda mükemmele yakın oynadı,top kaptıialdı ,verdi ,vurdu. Ama mutlaka yanına onun gibi birisi daha lazım.Melo'yu çok aradı.

aydın: oyunda kaldıgı sürece çok iyi oynadı.sakatlanarak çıkması şanssızlıktı.düzelecek gibi bu oğlan

Kötüler ise;

Riera: Geldiği günden beri eleştiriyorum.bir ışık göremiyorum ben bu adamda.Boşa para veriyoruz.PAF'tan adam alsak daha iyi oynar

Baros: Maç eksiğinden dolayı zorlandı ama çalıştı.

Necati: elmander olmayınca etkisiz kaldı

Engin: çok top ezdi.Herşeyi kendim yapacağım çabası onu bitiriyor.

Sabri: yine girer girmez posizyon hatası yaptı ve gol yememize sebep oldu.oyuna ısınana kadar birçok pas ve posizyon hatası yaptı.allah'tan F.T. erken uyandı ve onu öne çıkarıp Eboue'yi geriye çekti.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri