İki maçta da ilk yarılarda gördüğümüz kırmızı kartlara rağmen 4 puan almayı başardık.Napoli karşılaşmasında 10 kişi kalmamıza rağmen 2 farklı galibiyeti Cavani sebebiyşe koruyamadık ve sahadan 1 puan ile ayrıldık.Namağlup yolumuza devam ediyıruz.
İki maçta da ilk yarılarda gördüğümüz kırmızı kartlara rağmen 4 puan almayı başardık.Napoli karşılaşmasında 10 kişi kalmamıza rağmen 2 farklı galibiyeti Cavani sebebiyşe koruyamadık ve sahadan 1 puan ile ayrıldık.Namağlup yolumuza devam ediyıruz.
SEZONUN ŞU ANA KADAR Kİ YILDIZI FLOCCARİİ!!!
NAMAĞLUP YOLA DEVAM!!
2011 yılını hiç beklemediğimiz şekilde namağlup olarak 2.sırada bitirmeyi başardık.Devre arasında yapacağımız takviyelerle en azından ilk 4de kalmak istiyoruz.
Hoca ne yapmışsın yaGidişat mükemmel.Efsane kadroda hakikaten neymiş öyle.Ben 5-6'sını aynı anda oynadığını biliyordum da 11 olarak mükemmelmiş.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Valla dostum tatktik tam oturdu takıma ama hücumda Floccari müthiş her vurdugu gol boyle giderse avrupa gol kralı cok rahat olur,umarım 2.devrede aynen devam ederiz.Benım hayatımda gördüğüm en iyi kadrolardan biriydi gerçekten ama bu kadroyu nasıl bu hale getirdirler entresan ve düşündürücü.
Sezon beklentimizi ilk 4 olarak değiştirdik ve en azından kiralık bedellerini karşılayabileceğimiz bir bütçe elde ettik,en az 2 takviye yapmayı planlıyoruz.
Floccari yerine bir golcü lazım, Lazio'ya geri döndüğünde takım çok büyük sıkıntı çekecektir muhtemelenGeçen sene de böyle muhteşemdi, tıpkı senin gibi bir performans sergilemiştim Lazio'yla ve baş mimar Floccari'ydi.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Sözleşmesi biten 2 iyi futbolcu ile söz kestik,sezon sonu açıklayacağız.
Güzel başlamışsın, çok iyi gidiyorsun. Başarılarının devamını dilerim.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Ligin 2.devresine rahat bir galibiyet ile başladık ve İnter'in mağlup olmasıyla namağlup liderliğe yükseldik.Ancak sakatlık sıkınıtısı nedeniyle ilerleyen dönemde sıkıntı yaşayacağız gibi gözüküyor.
Floccari henüz şimdiden Crespo'nun rekorunu kırmayı başardı.
DEVRE ARASI İLK TRANSFERİMİZ ORTA SAHAYA!!
Forvete takviye olarak sezon sonuna kadar Jo'yu kiraladık ve devre arası transferini kapattık.
süper gidiyo takımbide utanmadan şampiyon ol
italyada
İtalya kupasında da yedek ağırlıklı bir takım ile karşılaşmaya çıkmamıza rağmen uzatmalara gide maçın 120. dakikasında attığımız gol ile yarı finale yükseldilk.Rakibimiz Cagliari.
Namağlup yolumuza devam ediyoruz ve maç eksiğimize rağmen lideriz.Önümüzde Juventus,Fiorentina,Lazio ve İnter maçları var,eğer bu maçlardan istediğimizi alablirsek şampiyonluktan bahsetmeye başlayacağız.
Zorlu 3 maçtan 9 puan çıkarmayı başardık ve maç eksiğimize rağmen 4 puan fark ile lideriz.Haftaya artık İnter ile kendi sahamızda şampiyonluk maçımımız oynayacağız.
ADIM ADIM ŞAMPİYONLUĞA!!
Kritik karşılaşmada iyi oynamadık belki ama Giovinco'nun golüyle 3 puanı kaptık ve namağlup liderliğimizi sürdürüyoruz.Artık şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız.
Hocam bu ne !? Ben böyle performans görmedimPalermo veya Napoli tarzı bir takım olsa neyse de Parma gibi bir takımla bu başarı inanılmaz buraya kadar gelmişken şampiyon olmadan bırakma ve efsane bir kariyer olsun gerçekten ayakta alkışlıyorum sezon sonunda dizilişi ve taktiği istiyorum
Şampiy..![]()
Hic bir zaman Italyada basarili olamadim ama sen masAllah silip supuruyon ortaligi![]()
Harika gidiyorsun kaptan, taktiğini merak ettim..
Çok teşeşekkürler arkadaşlar,inanın ben de bu kadar başarılı olacağımı tahmin etmiyordum.Taktiğim 4-3-3 her zaman hastası olduğum dizilişi.
Floccari'nin 1 ay sakat olması hücumda sıkıntı yaşamamıza sebep oldu,özellikle ligin dibinde bulunan Bologna'ya puan kaybetmemiz hiç iyi olmadı.İnter 3 maçını da kazandı bu arada.
PARMA TARAFTARI GERİ DÖNDÜ!!
Hücumda etkinliğimizi kaybettiğimiz 2 karşılaşmada sezonun ilk mağlubiyetlerini aldık,İnter'de kazanınca puan farkı erimeye başladı.Önümüzde Roma,Milan karşılaşmaları öncesi moral olarak biraz etkilendik.
Puan kayıplarımız devam ediyor,İnter kazandıkçada demorilize olmaya başladık ve şampiyonluk şansımız git gide azalmaya başladı.Artık önümüzde üst üste Roma ve Milan maçlarında puan kaybı yaşarsak şampiyonluğu İnter'e kaptıracağımızı düşünüyorum.