-
Avrupa Ligi'ne en başlardan başlayarak giriyoruz.Bundan dolayı hazırlık maçlarını iptal ettim, zaten Avrupa Ligi maçları 5-6 günde bir var.Avrupa Ligi maçları erken biterse hazırlık maçları ayarlayacağız.1. turda rakibimiz Cliftonville olmuş, ben takıma geçmeden önce maç yapılmıştı ve 3-0 sona ermişti.Bizde rövanşında takımın başındaydık ve tek golle kazandık.Takım tamamen yedek ağırlıklıydı.
2.turda rakibimiz Iscra oldu.Ilk maçı deplasmanda 1-0 kazandık.Rahat bir oyun ortaya koyduk ama üretken olamadık.Golcü eksikliği bariz bir şekilde var.Rövanşta, evimizde, biraz daha iyiydik ve 4-2 kazandık.Böylelikle 3. tura yükselmiş olduk.
3.turda rakibimiz Beyaz Rusya temsilcisi Gomel oldu.
Takımda bazı eksiklikler var.Sağ bek sıkıntısı var, Grygera orayı kaldırabileceğini zannetmiyorum.Kelly'de var ama ona da pek güvenemedim.Oraya bi takviye yapabiliriz.Defans bölgesinde ise Hangeland güven veriyor.Yanına güven veren bi isim lazımdı ve Mangane'yi aldık.Sol bek ve Kalede sıkıntımız yok.
Ortasahada, defansif rollü ortasaha olarak elimizde tek Etuhu var.Gayet iyi olsa da olası bi sakatlığında yanarız.Bundan dolayı oraya bi takviye şart.Ortasahanın göbeğinde Murphy ve Sidwell var, işimizi görür nitelikteler.Kanatta Bryan Ruiz var, kuşkusuz en önemli oyuncumuz konumunda.Dempsey ve Dembele biraz daha rotasyon oyuncusu ya da arasıra as oyuncusu olarak oynatacağız.Bundan dolayı birde kanat alacağız.Forvete de kesin bi oyuncu alacağız ve transferi sonlandıracağız.Paramız pek yok, biraz düşük maliyetli oyunculara yönelmeliyiz.
Defansımızın göbeği emin ellerde.Hangeland'la beraber iyi işler çıkartacaklardır.Kader Mangane, Rennes'ten taksitlerle 9.5M ye kadromuza dahil ettik.
Gözlemlediğimiz bazı oyuncular ;
Sağ Bekler :
Mesaj Yetkileri