Fulham Football Club
Takımımız 1879 yılında kurulmuş bir Ingiliz kulübüdür.Takım, alt liglerde bir çok başarıya sahiptir ama Premier Lig'de sadece 7. sıraya kadar ulaşabilmiştir.3 sezon önce Premier Lig'i 7. bitirerek, Avrupa Ligi biletini kapmıştır ve ilk kez katıldığı bu ulusal turnuvayı finalde Atletico'ya uzatmalarda kaybederek 2. olarak bitirmiştir.Takımımız maçlarını 25.678 kapasiteli Craven Cottage stadında oynamaktadır.Lakabımız The Cottagers'dir.
Başkanımız Mohamed Al-Fayed
Başkanımız kulübüne içtenlikle bağlı.Onun dışında tam bir MJ(Michael Jackson) hastası.MJ hayatını kaybetmesinden sonra stadın önüne MJ'nin heykelini yapmıştır.Taraftarlarca anlam verilemeyen bu hareket sonrasında oldukça tepki almıştır.Tepkilere karşılık olarak, beğenmeyen takımı tutmasın diyerek rest çekmiştir.Bunlarla yetinmeyip önceki sezon Fulham tişört,bardak,anahtarlık,şemsiye ürünlerine MJ'nin resmini koydurtmuştur.
Bazı Önemli Oyuncularımız
Clint Dempsey
Bryan Ruiz
Brede Hangeland
Mark Schwarzer
Stadımız Craven Cottage
Hedeflerimiz
- Sezon başlarken, olası işler kötü giderse diye orta sıralar olarak hedef belirledik.Ama hedefimiz Avrupa Ligi'ne gidebilecek şekilde ligi tamamlamak.
- Bu sezon Avrupa Ligi'ndeyiz ve gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.
- Lig Kupası ve FA Cup'ta en az çeyrek final görmek istiyoruz.
- Stadyumu,tesisleri ve genç akademimizi geliştirmek istiyoruz.Malum zengin kulüp değiliz, böyle şeylere önem vermeliyiz.
- Uzun soluklu bir kariyer düşünüyorum.Bu yüzden kulüpte simge haline gelmek ve Premier Ligi, Şampiyonlar Ligi'ni almadan kariyeri bırakmaya niyetim yok.
Kuralları okudum, kabul ediyorum.