1 ile 30 arası toplam 244 sonuç

Konu: FM 2012 İçin Takım Önerileriniz

Hybrid View

Ukrayna ligini çok istesem de, kışın oynanıyo diye pek seçmezdim. fakat maçkolikte lig duruma bakarken farkettim ki ukrayna ligi temmuzda başlamış. yani avrupa ligleriyle birlikte. buna yeni mi geçildi? Fm'de de bu versiyonda böyle mi?

Son olarak tabi ki takım önerisi. Shaktar'ı istemem, media prediction 1dir onların. dnipro falan nasıl takımlar? Teşekkürler.

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Ukrayna ligini çok istesem de, kışın oynanıyo diye pek seçmezdim. fakat maçkolikte lig duruma bakarken farkettim ki ukrayna ligi temmuzda başlamış. yani avrupa ligleriyle birlikte. buna yeni mi geçildi? Fm'de de bu versiyonda böyle mi?

Son olarak tabi ki takım önerisi. Shaktar'ı istemem, media prediction 1dir onların. dnipro falan nasıl takımlar? Teşekkürler.
    ukrayna ligi açık kariyerlerim oldu fakat hiç ukrayna liglerinde oynamadım.

dnipro bence iyi takım, ben olsam dnipro veya metalist'i denerdim.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post

Metalist harika bir takım , çok zevkli olur tavsiye ederim.

Gladbach da ayrı bir sarıyor.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Mesaj Yetkileri