Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 187 sonuç

Konu: Bir Başarı Hikayesi V2/İtalya'dan Sonra Sıra İngiltere'de/3.Sezon

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ORTA SAHAYA TAM BİR SAVAŞÇI RADJA NAİNGGOLAN,5M PEŞİN 10 MİLYONU 48 AY TAKSİTLİ OLMAK ÜZERE TOPLAM 15MİLYON DOLARA KADROMUZDA.KADROYA İLK YAZILACAK İSİMLERDEN.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

DEFANSİF ORTA SAHA BÖLGESİNE PORTO'DAN FERNANDO'YU 5M PEŞİN OLMAK ÜZERE TOPLAMDA 13MİLYON DOLARA KADROMUZA KATTIK.ÇOK BÜYÜK KATKISI OLACAKTIR DEFANSİF AÇIDAN.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

FORVETE GENÇ İSPANYOL YILDIZ ADAYI RODRİGO'YU BENFİCADAN 5MİLYON DOLARA KADROMUZA KATTIK.GELİŞİME AÇIK BİR OYUNCU OLACAĞINI TAKIMIN SOL FORVET KISMINDA ETKİLİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Müthiş üç transfer daha orta sahanı geçecek takım zor bulunur Fernando ve Naiggnolan tam 2 savaşçı.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

DEFANSIN ORTASINA GENÇ BİR SAVAŞÇI MATEO MUSACCHİO 7MİLYON DOLARA KADROMUZA KATTIK.UZUN YILLAR TAKIMIMIZDA YER ALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by MuraTBudaN View Post
    Müthiş üç transfer daha orta sahanı geçecek takım zor bulunur Fernando ve Naiggnolan tam 2 savaşçı.
    Sağolasın bende bunu düşünerek aldım zaten,başarılı olacaklardır umarım.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

UZUN MAÇ MARATONUNU VE GELECEĞİ DÜŞÜNEREK GENÇ İTALYAN FORVET ALBERTO PALOSCHİ'Yİ 5MİLYON DOLARA KADROMUZA KATTIK.RODRİGO VE PALOSHİ TAKIMIN GELECEK FORVETLERİ OLACAKLARDIR.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ASLINDA LİSTEMDE OLMAYAN AMA TRANSFER LİSTESİNDE OLUNCA ROTASYONU DA DÜŞÜNEREK GUARİN'İ 3MİLYON DOLARA KADROMUZA KATTIM.FAZLA BİR BEKLENTİM YOK İYİ BİR YEDEK OLSUN YETER.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

DEFANSIN SOLUNA TECRÜBEYİ TERCİH ETTİM,JAVİER PİNOLA 7MİLYON DOLARA KADROMUZA KATTIK.SENEYE DAHA İYİSİNİ ALANA KADAR SOL BEK ONA EMANET.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ÖNEMLİ TRANSFERLERİ TANITTIK,DİĞER TRANSFERLER VE GİDENLERDE AŞAĞIDA Kİ GİBİDİR.İYİ BİR GELİR ELDE ETTİK DİYEBİLİRİM.ŞU AN YAKLAŞIK 15MİLYON DOLARLIK BİR TRANSFER BÜTÇEMİZ BULUNMAKTA,DEVRE ARASI GİDİŞATA GÖRE TAKVİYE YAPABİLİRİZ.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

İyi bir kadro kurulmuş umarım uyum sıkıntısı çekmezsin.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

Bu kadro cennete oynar hocam

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

AVRUPA TRANSFER TOP 5....

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Teşekkürler arkadaşlar uyum sıkıntısı yaşayacağımı sanmıyorum sıkıntılı oyuncu yok fazla,bakalım açıyoruz sezonu yavaştan,

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

YÖNETİM İLE STADYUM KONUSUNDA GÖRÜŞMEMİZ OLUMSUZ SONUÇLANDI AMA TARAFTAR SAYIMIZIN ARTACAĞINA OLAN İNANCIM İLE FİKİRLERİ DEĞİŞECEKTİR.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Transferler çok iyi hocam, arkadaşların dediği gibi uyum problemi olmaz umarım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÇOK ZOR BİR GRUBA DÜŞTÜK,3. OLARAK ÇIKABİLİRSEK ÇOK İYİ OLUR GERÇEKTEN.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

İTALYA SUPER KUPASI MAÇINDA PALERMO KARŞISINDA GERÇEKTEN İYİ BİR OYUN ORTAYA KOYDUK VE KUPAYI KAZANMASINI BİLDİK.LİGİN İLK HAFTA Kİ RAKİBİMİZ DEPLASMANDA İNTER.İŞİMİZ ZOR ÇÜNKÜ TAKIM HENÜZ DAHA YENİ VE MAĞLUP OLABİLİRİZ.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

LİGE İNTER MAÇI İLE BAŞLAMAMIZ BELKİ ŞANSSIZLIKTI AMA İYİ BİR FUTBOL ORTAYA KOYMAMIZA RAĞMEN ANCAK SON DAKİKALARDA BERABERLİĞİ KURTARABİLDİK,2.HAFTA İSE BOLOGNA'YI KENDİ SAHAMIZDA ÇOK RAHAT GEÇTİK VE LİGDE Kİ İLK GALİBİYETİMİZİ ALDIK.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

PARMA AVRUPA'DA Kİ MAÇI BEKLİYOR!!!

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

MERHABA AVRUPA!!DENİCEK BİRŞEY YOK OLAĞANÜSTÜ BİR SKOR ALDIK..

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

LİGDE UDİNESE DEPLASMANINDA İYİ OYNAMADIK VE RAKİBİN İYİ SAVUNMASI VE DURAN TOP GOLÜ İLE LİGDE İLK MAĞLUBİYETİMİZİ ALDIK.SİENA VE CAGLİARİ KARŞILAŞMALARINDA İSE ÇOK RAHAT 3 PUANA ULAŞARAK ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYORUZ.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

NAPTIN PİNOLA!!!
    ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. MAÇINDA DORTMUND DEPLASMANINDA MAÇA İYİ BAŞLADIK ANCAK PİNOLA'NIN 40. DAKİKADA KIRMIZI KART GÖRMESİ OYUN DÜZENİMİZİ ALTÜST ETTİ.BUNA RAĞMEN İYİ BİR SAVUNMA YAPTIK ANCAK 85.DAKİKADA GELEN GOLE ENGEL OLAMADIK.1 PUAN ÇOK İYİ OLACAKTI GERÇEKTEN.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

LİGDE ÜST ÜSTE 2 GALİBİYET İLE ZİRVE YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDİYOR.ŞİMDİ RAKİBİMİZ REAL MADRİD VE İSPANYA'YA GİDİYORUZ.1 PUAN ÇOK AMA ÇOK ÖNEMLİ.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

MADRİD HEZİMETİ!!
    İMKANSIZ OLACAĞINI BİLİYORDUK AMA BU KADAR KÖTÜ BİR SKORU HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİK.HUGAİN'İN 4 GOL ATTIĞI KARŞILAŞMADA TÜM HATLARIMIZ İLE ÇOK KÖTÜ OYNADIK GERÇEKTEN.HENÜZ AVRUPA İÇİN HAZIR OLMADIĞIMIZ GERÇEĞİNİ DE ÖĞRENMİŞ OLDUK.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Parça pinçik etmişler hocam...

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

ZİRVENİN ADI PARMA!!!
    MADRİD MAÇINDAN SONRA LİGDE OYNADIĞIMIZ 3 KARŞILAŞMAYIDA KAZANARAK PUAN FARKI İLE LİDERLİĞİ ELE GEÇİRDİK.ÇOK İYİ OYNAMADIK GERÇEKTEN AMA BUNA RAĞMEN TOPLADIĞIMIZ PUANLAR ÇOK ÖNEMLİ.DEVRE ARASI PUTSİLLA'DAN İSTEDİĞİM VERİMİ ALAMADIĞIMDAN ORTA SAHAYA BİR TRANSFER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

PARMA DESTANI!!!
    2 HAFTA ÖNCE 5 YEDİĞİMİZ REAL MADRİD'E KENDİ SAHAMIZDA 5 ATARAK ADETA GECENİN SUPRİZİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.FUTBOL ŞANSININDA BİZİM YANIMIZDA OLDUĞUNU VARSAYARAK GECENİN GOLLERİ RODRİGO VE GİOVİNCO 'DAN GELDİ.SON 2 MAÇ KALA GRUPTA HERŞEY OLABİLİR.

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Parça pinçik etmişler hocam...
    Sorma ya defansımız çok kötü bu sene ama intikamımızı acı aldık kendi sahamızda,

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Madrid karşısında kendi sahanda çok iyi bir galibiyet almışsın, tebrik ederim. ŞL'de en az Çeyrek Final bekliyorum senden.
    Canım FEDA olsun sana !

Sayfa 4 / 7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri