Sayfa 261 / 483 İlkİlk ... 161211251259260261262263271311361 ... SonSon
7,801 ile 7,830 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Çoşkun madem cevap verdiğiniz için suçlu konuma geldiğinizi düşünüyorsunuz.Her zamankinden farklı olarak o yazıya cevap vermeyip suçlu duruma düşmemeyi deneseniz olmaz mı?Yazılan her yazıya cevap verilecek diye bir kural hatırlamıyorum ben forum kurallarında.
    Abicim farketmiyor , cevap vermedikçe üste çıkıyor bazısı , cevap verince de yönetimden taraflı davranış görüyorum kimse kusura bakmasın.

Şunu da ekleyeyim bizden de laf atıp kızıştıran oluyor onları da görmezlikten gelmiyorum , ama bilin ki forumun çivisinin çıkma sebebi atılan mesajları değerlendirirken yönetimin formalarını çıkaramaması.Biz takışırız dalaşırız rakip taraftarlar olarak bu her yerde böyle , dikkate alınmayacak da olsa bir fikir ; forum sevgimizi eksiltiyor bazı gereksiz düşman tavırlar , taraflı tavırlar . Türk Futbolunda Büyük Soruşturma konusunda yok yere bunun konuşulmasının sebebi de bunlar.O adamı susturmazsan cevap alır , cevap vermeden susturmayı deneseniz siz peki nasıl olur ?
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Abicim farketmiyor , cevap vermedikçe üste çıkıyor bazısı , cevap verince de yönetimden taraflı davranış görüyorum kimse kusura bakmasın.

Şunu da ekleyeyim bizden de laf atıp kızıştıran oluyor onları da görmezlikten gelmiyorum , ama bilin ki forumun çivisinin çıkma sebebi atılan mesajları değerlendirirken yönetimin formalarını çıkaramaması.Biz takışırız dalaşırız rakip taraftarlar olarak bu her yerde böyle , dikkate alınmayacak da olsa bir fikir ; forum sevgimizi eksiltiyor bazı gereksiz düşman tavırlar , taraflı tavırlar . Türk Futbolunda Büyük Soruşturma konusunda yok yere bunun konuşulmasının sebebi de bunlar.O adamı susturmazsan cevap alır , cevap vermeden susturmayı deneseniz siz peki nasıl olur ?
    Susması daha sağlıklı olacak adamlar üzerlerine Türk futbolu için en iyisini düşünen temiz futbol savunucusu giysilerini giyerse işimiz zor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Abi neyin taraflılığından bahsediyorsunuz anlamıyorum.Futbol alanında görevli 3 yönetici var.eXcitinG Beşiktaşlı zaten çok çok az online oluyor.Di canio ve Sheriff de Fenerbahçeli.Bu adamlar niye taraf tutsun taraflı davransın.Hadi diyelim taraflı davrandılar.Niye Fenere karşı taraflı olsun bu adamlar da Fenerbahçeli değil mi ? Önceden yönetici sayısı şimdikinin 3 katı falandı.O zaman da buradaki görevli sayısı 10'a yakındı ve müdahaleler çok daha hızlı olabiliyordu.Şimdi sayı az olduğundan olaylar daha çok çıkıyor müdahale edilmediğinden,geç müdahale edildiğinden.Ama bu yüzden yöneticileri suçlamak yalnız.O adamların ne kadar iyi Fenerli olduklarını biliyorum.Onlar da işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Benim isyanım Fenerli olanlara zaten Aygün.Bak Murat ne güzel yapmış silmiş yukarıda hemen.Bahsettiklerin de ya diğerlerine uysun ya da diğerleri de az müdahale etsin diyorum ben.Bi standart olsun şu tartışma çıkaran kişilere karşı.Normalde tartışmaya girmemek için uzak durmaya çalışıyorum ben futbol alanından , sadece gerçek bir gelişme mi var diye bu konuya gelince kışkırtıcı mesaj görünce böyle oluyor.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Benim isyanım Fenerli olanlara zaten Aygün.Bak Murat ne güzel yapmış silmiş yukarıda hemen.Bahsettiklerin de ya diğerlerine uysun ya da diğerleri de az müdahale etsin diyorum ben.Bi standart olsun şu tartışma çıkaran kişilere karşı.Normalde tartışmaya girmemek için uzak durmaya çalışıyorum ben futbol alanından , sadece gerçek bir gelişme mi var diye bu konuya gelince kışkırtıcı mesaj görünce böyle oluyor.

Sizler daha iyi takip ediyorsunuz bu konuyu daha iyi bilirsiniz ama bir Fenerlinin böyle davranması çok tuhaf geliyor bana o da aynı şeyleri hissediyor niye sizinle aynı görüşte olmasın Ayrıca bu konuya sadece onlar bakmıyor.Diğer yönetici ve adminler de bu konuyu okuyor.O tarz mesajları gördüklerinde müdahale ederler zaten.Hepsi görüp de bir şey yapmıyorsa demek ki müdahale edilecek bir şey yok mesajda.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bu sabahtan beri olan konuşmalarda müdahale edilecek şeyler çok bence Aygün.Fikirlerimiz uyuşmayacak belli ki ben susayım.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Çoşkun,Aygün haklı buradaki görevli sayısı az olduğu için yazılanlara anında yetişmek mümkün olmuyor.Siz yazılan yazıyı şikayet edin bırakın gerisini buraya gelen yöneticiler halletsin.Baktın halletmiyor mu oda onun ayıbıdır zaten.Ancak halletmem gibi bir durumda yok.Yeni uyarı sistemide geldi artık programlı olarak yazılan tüm mesajlar orada değerlendiriliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu sabahtan beri olan konuşmalarda müdahale edilecek şeyler çok bence Aygün.Fikirlerimiz uyuşmayacak belli ki ben susayım.
    Müdahale edilecek şeyler vardır belki ama görevli yöneticiler online olmadıkları için bir müdahale yapılmamış henüz Neyse biri gelir bu mesajları da temizler zaten daha fazla konuşmanın gereği yok

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Çoşkun,Aygün haklı buradaki görevli sayısı az olduğu için yazılanlara anında yetişmek mümkün olmuyor.Siz yazılan yazıyı şikayet edin bırakın gerisini buraya gelen yöneticiler halletsin.Baktın halletmiyor mu oda onun ayıbıdır zaten.Ancak halletmem gibi bir durumda yok.Yeni uyarı sistemide geldi artık programlı olarak yazılan tüm mesajlar orada değerlendiriliyor.
    Peki tamam , ikna oldum konuşma tarzındaki sağduyulu tavrından , dediğin gibi şikayet butonuyla belirteceğim fikrini böyle durumlarda.Teşekkür ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

F.Bahçe CAS'taki davasını çekiyor mu?

Şike soruşturmasında adı geçtiği için Devler Ligi’ne gönderilmeyen F.Bahçe’nin TFF VE UEFA aleyhine CAS’ta açtığı 45 milyon Euro’luk davayı çekmesi gündemde!

Yaşanan şike soruşturmasında adı geçtiği için Şampiyonlar Ligi’ne gönderilmeyen ve bu nedenle TFF ve UEFA aleyhinde CAS’ta 45 milyon Euro’luk dava açan F.Bahçe’nin bu davayı geri çekmesi gündemde.

Önceki gün Başbakan Tayyip Erdoğan ve UEFABaşkanı Michel Platini zirvesinde de ele alınan konuda UEFA Başkanı da F.Bahçe’nin bu davayı geri çekmesi yönünde fikir beyan etmişti. Bu süreçte UEFA ile daha fazla ters düşmemek adına ve kalan süreci en az hasarla atlatmak isteyen Sarı-Lacivertli yönetimin bu konu ile ilgili harekete geçeceği öğrenildi.

Önümüzdeki hafta bu konuyla ilgili gelişmeler yaşanabileceği kaydedildi.

Sporbucks

------------------------------------------

Sanmıyorum böyle bir şey olacağını. O dava bizim onur davamız. O davayı çekmek demek şikeyi kabul etmek demektir..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Ben de sanmıyorum geri çekileceğini , istemiyorum da.Çekilirse şikeyi kabul etmek anlamına geleceğinden değil duruşumuzu geri çekmiş olacağız davayı geri çekersek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Başbakan'a boyun eğip davayı geri çekmezler umarım.

Ayrıca son yorumları okudum sabahtan beri amma şey olmuş Anlamadığım sadece savcı Fenerbahçe şu şu şu maçlarda şu usulsüzlükleri yapmıştır diye iddianame hazırladı de mi? Burada özellikle Galatasaray taraftarı olan üyeler konuyu kesin ifadelerle dillendirdi,fenerbahçe'yi gömdü falan. Sonrasında Fenerbahçe o iddia edilenlerin hepsini daha ilk savunmalarda çürüttü, şimdi tam anlamıyla "kıvırmak" denen şeye döndü karşı taraf. Biri diyor ki suçsuzluğunuzu kanıtlasanıza,biri diyorki suçsuzluk,suçluluk bilmem ama türk futbolunu buraya getirenler utansın,biri diyorki uefa yeterli görmezse sizin yüzünüzden ceza alırsak vs vs.

Fenerbahçe suçsuzsa ki herkes biliyor dava o yönde gidiyor. İddianame denen şey kağıt parçası oldu çıktı, bu kötü niyet nedendir? Aceleye getirip ceza aldırmaya çalışıyor bazı odaklar,siz de onlara çanak tutuyorsunuz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Savunma ve sanat eseri iddianameyle ilgili bilgi almak isteyenler FB TV izleyebilir şu an.

FB Cas davasini kaybederse ki bence öyle olacak Uefa'ya maddi tazminat ödeyecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    FB Cas davasini kaybederse ki bence öyle olacak Uefa'ya maddi tazminat ödeyecek mi?
    Ödemez ama CAS bizi uzun süre avrupadan men edebilir. Yani buna yetkileri var. Tabii bu sadece bir ihtimal.

CAS davasının geri çekilmesi bu kadar isteniyorsa Platini tarafından demek ki ortada bir şeyler dönüyor ve büyük ihtimal haklı çıkacağız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dava usul davası nasıl biz ceza alabiliyoruz ?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    CAS davasının geri çekilmesi bu kadar isteniyorsa Platini tarafından demek ki ortada bir şeyler dönüyor ve büyük ihtimal haklı çıkacağız.
    Buna kesinlikle katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Dava usul davası nasıl biz ceza alabiliyoruz ?
    Mahkeme, bunun yanı sıra Sion'un, mahkeme masraflarının üçte ikisini, yani 42 bin 500 doları da ödemesine hükmetti.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19473675.asp

Ben uzun süre men ettiğini de hatırlıyordum ama yanlış hatırlıyormuşum. Sadece mahkeme masraflarını ödetmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Son dakika; Serdar Kulbilge'nin de tedbir kararı kaldırıldı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Serdar Kulbilge'nin tedbir kararı kaldırıldı.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hahahaha kimse kalmadı şimdi

26 sında başkanda çıkıcak inşallah

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şike olduğuna inanan arkadaşlardan tek bir ricam var ? inandığınız şeyle alakalı bunu söyleyebilirsinzi herhalde , aziz yıldırım bu şikeyi kimle yaptı ? sadece tek ve basit bir soru ?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Biz kesin suçsuzu , zaten suçsuzuz , zaten bir şeyimiz yok diyorsunuz. Biri Fenerbahçe bence suçludur diyince hurra saldırıyorsun bu nedir ?
    Çünkü suçlu olduğunu göstermen gerek, biz savcının hayal dünyasında yarattıklarının Aziz Yıldırım'ın savunmasında nasıl çürütüldüğünü gördük, elde tutulur bir şey kalmadığı için suçsuzuz diyebiliyoruz.

CAS davası kesinlikle çekilmemeli, birilerinin tehditi, baskısı ile hiç çekilmemeli, ayrıca haksız olan taraf Fenerbahçe ise neden çekip çekmeme üzerine birileri görüş bildiriyor ki, kaybeder davayı oturur, ayrıca kaybettiği için de sadece mahkeme masraflarını öder, başka ceza veremez CAS, ve unutulmasın, CAS'da Fenerbahçe şike yaptı ya da yapmadı diye yargılanmıyor, şike yapmış dahi olsa bu CAS davasını etkilememeli, CAS'da yer alan dava, ortada yapılan haksızlık üzerine.

Aynı davada yargılanan 2 takım avrupada oynarken Fenerbahçe oynamıyor. Bunu kime, nerede gösterirseniz gösterin, evet adaletsizlik var der, gözünü fanatizm bürümemişse.

Ve dünyada bir ilki de başarıyoruz, tek başımıza hem şike hem teşvik hem bunlara teşebbüs aynı zamanda örgüt kurmak hepsi bir arada, nasıl bir örgütse, başkandan emir aldı diye örgüt diyor savcı, e herhalde emir alacak, birisi başkan diğerleri yöneticiler, birisi emir veren diğerleri emir alan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Söz savunmada, FB TV'den izleyebilir merak edenler.

Emniyetin, savcının, Trabzonspor - Bursaspor maçında, Bursaspor'lu Sercan'a ulaşıp, bunun üzerinden bu maçta Bursasporlu bazı futbolculara teşvik primi vermek için görüşülmüştür demiş savcı. Orada yer alan kişinin Sercan olduğu bile belli değilken (telefon konuşmasında 9 numara denmiş, hemen Bursa olunca Sercan'dır yorumunu yapmış savcı), anlaşmak için görüşme yapılmış deniyor ama görüşmenin yapıldığı tarih, Trabzonspor - Bursaspor maçının olduğu gün ve o gün tüm Bursaspor oyuncuları Trabzon'da, nasıl oluyor da İstanbul'da görüşme yapabiliyorlar.

Bunlara bakıyorum, bu tür tarih şaşmaları hayli fazla, bir soruşturma yürütülüyorsa, o anda elde edilen bilgiler değerlendiriliyorsa, böyle şaşmalar nasıl olur? Bu bana sonradan oturup eldeki konuşmalarla senaryo yazıldığı konusunda ciddi şüpheler olduğunu gösteriyor çünkü böyle tarihi tutmayan çok olay var.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Emniyetin, savcının, Trabzonspor - Bursaspor maçında, Bursaspor'lu Sercan'a ulaşıp, bunun üzerinden bu maçta Bursasporlu bazı futbolculara teşvik primi vermek için görüşülmüştür demiş savcı. Orada yer alan kişinin Sercan olduğu bile belli değilken (telefon konuşmasında 9 numara denmiş, hemen Bursa olunca Sercan'dır yorumunu yapmış savcı), anlaşmak için görüşme yapılmış deniyor ama görüşmenin yapıldığı tarih, Trabzonspor - Bursaspor maçının olduğu gün ve o gün tüm Bursaspor oyuncuları Trabzon'da, nasıl oluyor da İstanbul'da görüşme yapabiliyorlar.

Bunlara bakıyorum, bu tür tarih şaşmaları hayli fazla, bir soruşturma yürütülüyorsa, o anda elde edilen bilgiler değerlendiriliyorsa, böyle şaşmalar nasıl olur? Bu bana sonradan oturup eldeki konuşmalarla senaryo yazıldığı konusunda ciddi şüpheler olduğunu gösteriyor çünkü böyle tarihi tutmayan çok olay var.
    9 numara denince, kim diye araştırmış en azından savcı bey. Birçok konuda yapmamıştı
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Ali Kıratlı'nın oğlu Aykut Kıratlı'nın savcı tarafından Aykut Kocaman sanılması da başka bir örnek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yusuf Turanlı ve İbrahim Akın arasında geçen, ev satışı ile ilgili konuşmayı, Fenerbahçe'nin şike parası diye dinlenip iddianameye koyulması da ayrı komedi. 100 bin dolar olsun, 100 bin dolar olmaz, euro olsun gibisinden geçen konuşmaların, daha sonra satış belgeleriyle ispatlanan evin pazarlığı olduğu belirtiliyor.

Savcı ve emniyet her türlü para durumunu Fenerbahçe'ye bağladığından parayı duyunca da hemen eklemişler ki bu konuşmaların Fenerbahçe ile hiç alakası yok, poşette para var yorumuna karşın ne para ne de görüntüsü var ve suç üstü hiç mi hiç yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

tapelerdeki tüm para akışının belgeleri var arkadaşlar.Para olmadan şike olmaz teşvik olmaz teşebbüs olmaz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Dava geri çekilmeyecek.
    Aksine Platini kaybedeceğini anladığı için 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı Türkiye'ye vermek karşılığında Başbakan'dan davayı geri çektirmesini talep edecek kadar ayağa düştü.

Davayı kaybettiği an prestiji sıfıra inecek ve FIFA Başkanlığı için koymak istediği adaylığı konusunda hiç kimseden destek alamayacak. Önce Lyon rezaletini temizlesin, sonra gelsin adaletten bahsetsin.

Bu argümanlar ile davayı kazanamaz UEFA.

Bu da destekleyen argümanım:

Platini 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası için Erdoğan'ın sözleriyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Dosyası ve eli çok güçlü olan Türkiye'nin tek sıkıntısı var. İstanbul, 2020'de Olimpiyat Oyunları'na da talip. Hem Avrupa Şampiyonası, hem olimpiyatlar olmaz. Olimpiyatı alırlarsa aynı zamanda Avrupa Şampiyonası'nı yapamayacaklarını düşünüyorum. Ben Türkiye için oy vereceğim. Çünkü Avrupa Şampiyonası Türkiye'de, İstanbul'da oynanmalı. Ama Olimpiyatlar yapılırsa, sonra Avrupa Şampiyonası yapılacaksa oy vermem."
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Yazdım, yine yazıyorum; UEFA, Şampiyonlar Ligi'nden men sürecinde, bizim maslahat-güzarların dümen suyuna girip elini çamura bulaştırmamış olsaydı, baskı nedir, nasıl yapılır, hep beraber görüyor olurduk bugünlerde.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Mesaj Yetkileri